030 – 693 23 48

Avondtraining Snellezen

Deze training vormt de perfecte voorbereiding op jouw studie. Ontvang tips om slimmer én sneller te studeren tijdens de Avondtraining Snellezen. Exclusief voor deelnemers die binnenkort starten met één van onze langdurige opleidingen.

 • Studeer sneller en effectiever
 • Bespaar veel (lees)tijd
 • Verhoog je succesgarantie
Delen:

Wat leer je tijdens de Avondtraining Snellezen?

Je start binnenkort met één van onze langdurige opleidingen. Dat betekent veel lezen. Hoe ga je je door ál die teksten heen slaan en voorbereiden op de lessen? Een hele klus.

Wij hebben dé oplossing, exclusief voor jou. Kom naar onze Avondtraining Snellezen en leer in één avond de basisvaardigheden van het snellezen. Dit vormt de perfecte voorbereiding op jouw studie, want hierdoor kun jij veel (lees)tijd besparen, wordt studeren makkelijker en is je succesgarantie hoger.


In de training leer je om, al lezende, belangrijke informatie van minder belangrijke informatie te onderscheiden. Je krijgt handvatten om geconcentreerder te lezen, waardoor je sneller de tekst verwerkt en een hoger rendement hebt van je leeswerk. Daardoor kun je in een hoger tempo door grote hoeveelheden tekst heen gaan. Ook lastige teksten lees je met aandacht waardoor je beter weet wat je gelezen hebt.

Onze ervaren gedragstrainer kent als geen ander de technieken die nodig zijn om nieuwe informatie sneller en effectiever te verwerken. Na afloop van de training ken jij de basisvaardigheden van het snellezen en kun jij in hoog tempo veel informatie verwerken.

Toelichting op de prijs

 • Exclusief btw
  De prijs van dit product is exclusief btw
 • Diverse betaalmogelijkheden
  Mogelijkheid om in 3 termijnen te betalen
 • Toeslag locatie- en arrangementskosten
  Bij dag- of ochtendprogramma € 19,95 | Bij middagprogramma € 9,95
 • Studie- en oefenmaterialen
  Alle materialen worden online klaargezet
Inbegrepen

Wat krijg ik bij deze training?

Je ontvangt het volgende:
Klassikale training

Onze trainers staan voor je klaar

Certificaat van deelname

Na afloop van deze training ontvang je een certificaat van deelname

Anderen bekeken ook