WFT en PE

Over ons maatwerk

Header Maatwerk
Algemeen

WFT en PE

Geen stress en snel slagen? Lindenhaeghe heeft Wft op maat! Dit zijn flexibele maatwerk Wft trainingen voor alle Wft-diploma’s op de voor u en uw team meest prettige manier. Denk daarbij aan korte examentrainingen, e-learning en klassikale trainingen overdag, in de avond of in het weekend. Daarnaast bieden wij als enige Wft in het Engels aan. Vraag naar de mogelijkheden!

Onze WFT op maat opleidingen zijn de ideale voorbereiding voor de Financieel Professional als er extra hulp of extra aandacht nodig is. Onze intensieve WFT op maat trainingen bereiden deelnemers volledig voor op de WFT examens. Na een theorieblok volgen direct praktijkgerichte oefenvragen. Op deze manier wordt de kennis snel opgenomen en stevenen de deelnemers, individueel en als team met goed en vertrouwd gevoel af op het WFT-examen. Er kan zelf bepaalt worden op welke onderdelen extra getraind moet worden.

Dat kan betekenen dat we vanuit diverse bestaande programma’s specifieke onderdelen kiezen of combineren om zo een eigen, op maat gemaakt programma voor de klant opstellen.

Ontdek Ontwikkel Ontplooi.
Kennis is een enorm belangrijk onderdeel van het werk van een financieel professional. Maar kan uw medewerker deze kennis ook meteen overdragen in een gesprek met de klant? Met onze op maat gemaakte programma's bieden we ook een totaalpakket. De opgedane kennisdirect toepasbaar maken in praktijksituaties:

  • Heeft de financieel professional genoeg bagage om na het behalen van zijn verplichte opleidingen met de klant in gesprek te gaan?
  • Heeft hij voldoende gespreksvaardigheden om deze kennis met de klant helder te bespreken?
  • Heeft hij voldoende zelfvertrouwen om in een klantgesprek een passend en integraal advies te geven?
  • Wat is het doel van het klantgesprek; commercieel of klantenbinding en ambassadeurschap?
  • Wilt u uw (nieuwe) medewerkers echt een vliegende start geven in de financiële wereld?


Wilt u hen de mogelijkheid bieden om de (verplichte) opleidingen via een op maat gemaakt programma te volgen en wilt u hen daarna meteen aan de slag laten gaan met de bijhorende toepassingsvaardigheden?

Wij kunnen dit in één op maat gemaakt programma aanbieden. Op uw locatie, voor uw eigen medewerkers met de juiste vakspecialisten voor elk onderdeel.

Lindenhaeghe heeft uitstekende trainers in huis
Lindenhaeghe heeft uitstekende trainers in huis