Pensioenen

Over ons maatwerk

Header Maatwerk
Algemeen

Pensioenen

Lindenhaeghe Maatwerk biedt speciaal voor financiële instellingen en financieel professionals diverse maatwerk opleidingen op het gebied van pensioenen aan. De pensioenwereld is in beweging. In onze opleidingen leer je alles over de hoofdlijnen van pensioenen en de eerste pijler pensioenvormen zoals AOW, ANW en de WIA.

Onze praktijkgerichte trainingen geven inzicht in de pensioensystemen, pensioenvormen en daaraan gerelateerde onderwerpen.

Met de opgedane kennis heb je een fundamentele basis om de juridische, fiscale en technische eigenschappen van pensioenproducten te doorgronden en deze succesvol in hun dagelijkse werkzaamheden toe te passen, corresponderend met hun commerciële taken en verantwoordelijkheden.

Voorbeeld situatie

Onze klant verzocht ons een maatwerktraining te verzorgen over de nieuwe pensioencontracten. Zij wilden graag een training op het gebied van het vergroten van kennis en inzichten over de impact van deze twee contractvormen op de financiële sector. Daarnaast wilde ze inzicht in de risico’s van deze nieuwe contracten.

Oplossing

Wij werken altijd met vakspecialisten uit de praktijk en één van onze vakspecialisten is als bestuurder betrokken geweest bij diverse pensioenfondsen. Hij heeft meegewerkt aan het ontwerpen van de nieuwe contracten. Via een uitgebreide intake met de klant zijn de leerdoelen en eindtermen besproken en hebben wij samen met de vakspecialist een volledig passend maatwerk programma opgezet. Dit programma is met een 9+ beoordeeld en een krachtig voorbeeld van wat wij als maatwerk opleider kunnen verzorgen.

Lindenhaeghe heeft uitstekende trainers in huis
Lindenhaeghe heeft uitstekende trainers in huis

Trainingen Pensioenen