Financieel diplomaplicht nieuws
Uitgelicht Adviseren met de juiste papieren Meer lezen
Interview
Inspiratie Werken in de financiële sector 29-11-2022

De krapte in de arbeidsmarkt is zorgelijk en zeker jongere financieel professionals zijn hard nodig. Wij gingen met EFD Noord-voorzitter Huub Lens in gesprek over deze potentiële nieuwe financieel professionals. Welk type professional is nodig?

Meer lezen
640x410 nieuws 576
Nieuws PE Blogger Mark stopt! 22-11-2022

In mijn vorige blog schreef ik al dat ik erg druk was. Dat is er niet minder op geworden. Daarom schrijf ik vandaag mijn laatste blog als PE-blogger voor Lindenhaeghe.

Meer lezen
LH 01 640x410 Fusie
Nieuws Lindenhaeghe en Hoffelijk zijn gefuseerd 08-11-2022

Je hebt er misschien al iets over gelezen in de vakmedia of in één van onze serviceberichten: Lindenhaeghe is gefuseerd met financieel opleider Hoffelijk. Lindenhaeghe en Hoffelijk zijn vanaf nu één bedrijf. De naam Lindenhaeghe blijft behouden.

Meer lezen
Digitale euro Nieuw 2
Nieuws Europa’s inclusieve digitale munt 01-11-2022

Koningin Máxima prees onlangs de digitale euro. Deze Central Bank Digital Currency kan volgens de koningin, maar ook naar inzicht van DNB en ECB, financiële transacties voor een groter publiek makkelijker, veiliger, betaalbaarder en eerlijker maken.

Meer lezen
STAP regels aangescherpt nieuws2
Nieuws Regels STAP-subsidie aangescherpt, deel aanbod niet meer boekbaar met subsidie 26-10-2022

Op 1 maart 2022 opende de eerste STAP-termijn. Inmiddels zijn we 4 termijnen verder. Een deel van de opleidingen mogen nu niet meer aangeboden worden met het STAP-budget.

Meer lezen

Editor's pick

Lindenhaeghe en Hoffelijk zijn gefuseerd Meer lezen