030 – 693 23 48
Uitgelicht De 1e grote Lindenhaeghe Financiële Pubquiz komt eraan! Meer lezen
Nieuws NHG staat klaar met raad en daad 04-08-2020

Sommige woningbezitters worden extra hard getroffen door de coronacrisis. Bijvoorbeeld omdat ze hun baan of bedrijf kwijtraken. Of omdat hun relatie onder druk is komen te staan en ze zich zorgen maken over de verkoopwaarde van hun woning.

Meer lezen
Nieuws Uit het Oefenexamen Wft Schade particulier 04-08-2020

Herma en Johan hebben een tweedehands auto. Zij brengen hun dochters en vriendinnen met de auto naar zwemles en volleybal. Ze vinden het niet nodig hun auto te verzekeren maar ze willen dat de jeugdige passagiers goed verzekerd zijn. Wat is wijsheid?

Meer lezen
Nieuws Maak het cybercriminelen lastig 04-08-2020

Risico-experts beschouwen cybercrime als risico nummer één voor het bedrijfsleven. Niet alleen overheid en grootbedrijf zijn interessant, ook het mkb is steeds vaker het doelwit van cyberaanvallen.

Meer lezen
Nieuws PE-Blogger Mark .... is terug! 29-07-2020

Ik ben Mark. Ik ben zelfstandig financieel adviseur. Vanaf nu kun je elke maand een blog van mij lezen.

Meer lezen
Nieuws Het geheim van de financieel adviseur 29-07-2020

Achter de deur van de financieel adviseur gaat, net als achter de deur van de notaris, de echtscheidingsadviseur en de advocaat, een wereld van emoties schuil. Dat vergt tact, inlevingsvermogen én oplossingsgericht denken.

Meer lezen
Nieuws Recap PE-Blogger Mark 27-07-2020

Wie kent PE-Blogger Mark nog? Dan is er goed nieuws want hij komt terug om ons allemaal mee te nemen in zijn PE-rikelen. Even vergeten hoe het ook al weer zat? Geen probleem: hierbij een recap van al zijn blogs tot nu toe.

Meer lezen

Editor's pick

Het geheim van de financieel adviseur Meer lezen