030 – 693 23 48
Uitgelicht Twee derde van de adviseurs moet het PE-examen nog halen Meer lezen
Nieuws Mooi en vol belofte, maar ook kwetsbaar 05-05-2021

De maand mei is traditioneel gekoppeld aan nieuw leven. Bloesems, groene blaadjes en dieren. Mooi en vol belofte, maar ook kwetsbaar. Een beetje vergelijkbaar met de (economische) ontwikkelingen van dit moment: hoopgevend en tegelijkertijd onzeker.

Meer lezen
Nieuws ‘Wie niet sterk is, moet slim zijn!’ 05-05-2021

Je onderscheiden en sterker worden als individu of bedrijf… daar zijn sterke allianties voor nodig, geeft Huub Lens aan. Wij spraken de EFD Noord-voorzitter over het belang van samenwerken en uitbesteden.

Meer lezen
Nieuws Trainingen voor Persoonlijke Ontwikkeling: geboost door corona? 28-04-2021

Wie denkt dat men door corona thuis bij de pakken neer is gaan zitten, heeft het mis! De behoefte van mensen om zich te ontwikkelen is vergroot, zo blijkt uit een onderzoek van Springest en Intermediair. Maar is dat ook verklaarbaar door corona?

Meer lezen
Nieuws Uit het oefenexamen PE Hypothecair krediet 28-04-2021

Peer (72 jaar) en Roos (65 jaar) willen een Energiebespaarlening om hun bestaande woning nog energiezuiniger te maken. Zij vinden het belangrijk om zelf iets te doen voor het milieu en daarnaast zal het de waarde van hun woning positief beïnvloeden.

Meer lezen
Nieuws Een opstapje... 21-04-2021

Eigenlijk wilde ik deze column over HypoTop 2021 nou eens niet over corona laten gaan. Maar toen ik begon te schrijven, kwam ik al snel tot de conclusie dat dit niet ging lukken. Want hoe je het ook wendt of keert, corona heeft grote impact.

Meer lezen

Editor's pick

Uit het oefenexamen PE Hypothecair krediet Meer lezen
Trainingen voor Persoonlijke Ontwikkeling: geboost door corona? Meer lezen