030 – 693 23 48
Uitgelicht CDFD deelt cijfers: Lindenhaeghe feliciteert geslaagden! Meer lezen
Nieuws PE Blogger Mark goes digital 28-10-2020

Hoi! Ik ben Mark, zelfstandig financieel adviseur, woonachtig in de Randstad en vader van een zoontje (7). Voor Lindenhaeghe blog ik regelmatig over mijn PE-rikelen.

Meer lezen
Nieuws Online leren met een glimlach bij Lindenhaeghe 21-10-2020

Goed nieuws voor de gebruikers van de Online Leeromgeving (Mijn OLO) van Lindenhaeghe: Mijn OLO krijgt een nieuw jasje. En wát voor jasje! Tailor made, volgens de laatste mode en… zeer prettig ‘draagbaar’. Daar word je blij van!

Meer lezen
Nieuws 5 momenten van de waarheid 14-10-2020

Een ‘moment van de waarheid’ is een moment waarop je het verschil voor de klant kunt maken. Onderzoek toont aan dat een klantreis vijf momenten van de waarheid telt. Wanneer je weet waar en wanneer deze momenten er zijn, doe jij daar je voordeel mee.

Meer lezen
Nieuws Uit het Oefenexamen PE Consumptief krediet 14-10-2020

De combinatie huwelijksrecht, schuld en aansprakelijkheid levert vaak vragen op. Zo ook in het geval van de partners Dirk en Kees: mag de kredietverstrekker de openstaande schuld ‘zomaar’ verhalen op de privérekening van Dirk?

Meer lezen
Nieuws Wat kan en mag na 14 oktober als het gaat om trainingen, opleidingen en examens 14-10-2020

Premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge trokken afgelopen dinsdagavond weer volle zalen. Spreekwoordelijk uiteraard, want écht volle zalen zitten er voorlopig nog niet in. Maar met 7,4 miljoen kijkers werd de persconferentie weer goed bekeken.

Meer lezen

Editor's pick

Wat kan en mag na 14 oktober als het gaat om trainingen, opleidingen en examens Meer lezen
Online leren met een glimlach bij Lindenhaeghe Meer lezen