Uitgelicht PE Blogger Mark schrikt zich een hoedje! Meer lezen
Nieuws PE-update: nog twee maanden te gaan… 19-01-2022

De afgelopen dagen was er flink wat te doen rond de PE Wft-examens en de deadline van 1 april. In deze PE Special gaan we daar dieper op in. Met nog zo’n twee maanden op de teller wordt het spannend of alle adviseurs op tijd de punten binnen hebben.

Meer lezen
Nieuws Alle financiële remmen los? 12-01-2022

Niet alle ministers waren aanwezig in het werkpaleis van de koning afgelopen maandag. Zo schitterde onze nieuwe minister van Financiën D66-leider Sigrid Kaag door afwezigheid. Haar beëdiging vond vanwege een coronabesmetting digitaal plaats.

Meer lezen
Nieuws Een heel gelukkig Nieuwjaar! 05-01-2022

Vanuit ons kantoor in Bilthoven - waar inmiddels de eerste PE-trainingen en -examens alweer gestart zijn* – wensen wij jullie alle goeds voor het komende jaar.

Meer lezen
Inspiratie De lerende organisatie: intrinsieke motivatie stimuleren en omgaan met weerstand 04-01-2022

Wat nu als de bedrijfsfactoren op orde zijn, zoals een helder leer- en ontwikkelbeleid, maar een werknemer zich niet actief bezighoudt met zijn eigen ontwikkeling? Mogelijk ontbreekt de intrinsieke motivatie.

Meer lezen
Inspiratie ‘Met vakbekwaamheid kun je het onderscheid maken’ 03-01-2022

Vakbekwaam en wendbaar zijn in de zakelijke financieringsmarkt. Het wordt het steeds belangrijker om klanten van persoonsgerichte service te voorzien. ‘Anders verlies je het als bank van de kleine startups met snelle financieringstechnieken’,

Meer lezen

Editor's pick

PE-update: nog twee maanden te gaan… Meer lezen
De lerende organisatie: intrinsieke motivatie stimuleren en omgaan met weerstand Meer lezen