Paniek om Privacy
 • 17 augustus 2017 door Lindenhaeghe
 • Delen:

Afgelopen maandag heeft het FD ondernemers in Nederland wakker geschud met berichten over de nieuwe privacywet. Volgens IT-onderzoeksbureau Gartner is de helft van alle ondernemers hier niet op tijd klaar voor.

Ook voor kleine ondernemers

Volgend jaar eind mei gaat de nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in, ook wel de Europese richtlijn voor bescherming van persoonsgegevens genoemd. Op de site van Autoriteit Persoonsgegevens (AP) is te lezen dat de nieuwe Europese privacywet geldt voor álle organisaties die persoonsgegevens verwerken, zoals gegevens van klanten en personeelsinformatie. Dit geldt dus ook voor kleinere ondernemers en zzp’ers.

Lees verder

Binnenkort van start: Nuttig & Actueel

Welk onderwerp kies jij?

Inspirerende kennissessies met boeiende sprekers over belangrijke actualiteiten binnen jouw vakgebied.

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief!

 • Altijd up-to-date!

  Met actualiteiten en nieuws van Lindenhaeghe
 • 1x per week

  Meer dan 41.000 lezers

Jouw e-mailadres

Maximaal één nieuwsbrief per week

Oefenvraag Wft Basis privacy
 • 17 augustus 2017 door Lindenhaeghe
 • Delen:

Joop heeft onlangs een rekening geopend bij de bank. Inmiddels is zijn eerste salaris al gestort. Joop vraagt een creditcard aan bij een externe partij. Bij de beoordeling van deze aanvraag komt zijn BKR-overzicht ter sprake. Tot zijn grote verbazing blijkt er een toetsing te zijn geweest bij het BKR bij het openen van zijn nieuwe betaalrekening. Is de bank integer omgegaan…

Lees verder

Boost je carrière en krijg 10 procent korting en een Actioncam
 • 17 augustus 2017 door Lindenhaeghe
 • Delen:

De zomervakantie is bijna voorbij, een tijd van nieuwe ervaringen en avonturen. Nu is het perfecte moment om na te denken over jouw carrière-en opleidingswensen. Geef je carrière een boost met een training persoonlijke ontwikkeling.

Wil jij dit werkjaar geen stress, beter zijn in communiceren of juist nog klantgerichter zijn? Wij kunnen daarbij een handje helpen!

Lees verder

Denk jij wel eens na over jouw pensioen?
 • 08 augustus 2017 door Lindenhaeghe
 • Delen:

Wat is jouw reactie als je weer eens iets over pensioen leest of hoort? Het cliché ‘saai en ingewikkeld’ of bijt jij je graag vast in deze materie? Dan heb je geluk, want er gebeurt een heleboel op pensioengebied.

Lees verder
Hier komt een bericht.
Een moment geduld a.u.b.

Product verwijderen

Weet u dit zeker?
Nee
Ja
Lindenhaeghe maakt gebruik van cookies voor onder meer Google Analytics en Remarketing doeleinden. Sluiten
Loading page...