030 – 693 23 48
Uitgelicht De 1e grote Lindenhaeghe Financiële Pubquiz komt eraan! Meer lezen
Nieuws De winst van persoonlijke ontwikkeling 11-08-2020

Persoonlijke ontwikkeling, wat is het en brengt het? We leggen het graag uit. Leren en ontwikkelen kan op verschillende vlakken. Lindenhaeghe ziet persoonlijke ontwikkeling als de groei die financieel professionals doormaken gedurende hun loopbaan.

Meer lezen
Nieuws Run op schuldhulpverlening verwacht 11-08-2020

We zitten nu zo’n vijf maanden in de coronacrisis en de economische gevolgen beginnen zich af te tekenen. Er zijn enorme ontslaggolven op komst en ook het MKB krijgt klappen. NVVK verwacht dat de hulpvraag met bijna een derde toeneemt.

Meer lezen
Nieuws NHG staat klaar met raad en daad 04-08-2020

Sommige woningbezitters worden extra hard getroffen door de coronacrisis. Bijvoorbeeld omdat ze hun baan of bedrijf kwijtraken. Of omdat hun relatie onder druk is komen te staan en ze zich zorgen maken over de verkoopwaarde van hun woning.

Meer lezen
Nieuws Uit het Oefenexamen Wft Schade particulier 04-08-2020

Herma en Johan hebben een tweedehands auto. Zij brengen hun dochters en vriendinnen met de auto naar zwemles en volleybal. Ze vinden het niet nodig hun auto te verzekeren maar ze willen dat de jeugdige passagiers goed verzekerd zijn. Wat is wijsheid?

Meer lezen
Nieuws Maak het cybercriminelen lastig 04-08-2020

Risico-experts beschouwen cybercrime als risico nummer één voor het bedrijfsleven. Niet alleen overheid en grootbedrijf zijn interessant, ook het mkb is steeds vaker het doelwit van cyberaanvallen.

Meer lezen
Nieuws PE-Blogger Mark .... is terug! 29-07-2020

Ik ben Mark. Ik ben zelfstandig financieel adviseur. Vanaf nu kun je elke maand een blog van mij lezen.

Meer lezen

Editor's pick

Het geheim van de financieel adviseur Meer lezen