030 – 693 23 48
Uitgelicht Financieel advies is een puzzel Meer lezen
Nieuws Permanent Actueel: een nieuw jasje! 24-02-2021

Goed nieuws voor Permanent Actueel (PA-)abonnees: de PA-omgeving krijgt een nieuw jasje. En dat nieuwe jasje is uiteraard in stijl met de vorig jaar vernieuwde Online Leeromgeving.

Meer lezen
Nieuws Uit het oefenexamen PE Pensioen 10-02-2021

Charlot (37 jaar) is directeur van Maan BV. De adviseur Pensioen is bij Charlot voor het jaarlijks onderhoud van het pensioencontract. Het pensioen is momenteel ondergebracht bij verzekeraar Y.

Meer lezen
Nieuws PE Blogger Mark kan nu Plannen als een Pro 10-02-2021

Hoi! Ik ben Mark, zelfstandig financieel adviseur, woonachtig in de Randstad en vader van een zoontje (8). Voor Lindenhaeghe blog ik regelmatig over mijn PE-rikelen.

Meer lezen
Nieuws MiFID II: Bouwen aan langetermijnrelatie met klant 09-02-2021

De Europese richtlijn MiFID II is in 2018 ingevoerd om beleggers beter te beschermen en de markt transparanter te maken. Financieel adviseurs moeten aantonen waarom een beleggingsadvies bij een klant past en het proces in kaart brengen.

Meer lezen
Nieuws FFP en (R)FEA: opleiding en examentraining 03-02-2021

Het voorjaar komt eraan! En daarmee start ook een nieuwe groep aankomend Financieel Planners én aankomend Echtscheidingsadviseurs. Maar wist je dat je voor beide opleidingen ook apart kunt inschrijven voor een (of meerdere) examentrainingen?

Meer lezen

Editor's pick

PE Blogger Mark kan nu Plannen als een Pro Meer lezen