Stap 17maart hd nieuws
Uitgelicht STAP-budget aanvragen vanaf 17 maart Meer lezen
Energiezuinig nieuws
Nieuws Energiezuinige woning steeds meer waard 14-03-2023

De huurmarkt profiteert nog niet van een groen energielabel, zo blijkt uit recent onderzoek van vastgoedadviesbureau Colliers, maar dat is compleet anders voor huiseigenaren.

Meer lezen
Bankzaken ouderen nieuws
Nieuws Miljoenen klanten willen ‘analoge’ service 28-02-2023

DNB en de AFM kwamen onlangs na afzonderlijk onderzoek tot dezelfde conclusie: door het hoge tempo van digitalisering in de financiële sector valt een groep consumenten buiten de boot.

Meer lezen
Verhuizen nieuws
Nieuws Hulp voor koopstarter op komst 14-02-2023

De gemiddelde prijs van een bestaande woning bedraagt nu zo’n € 401.000,-. Er wordt minder verkocht en overbieden is allang niet meer de norm. Een afgekoelde woningmarkt lijkt goed nieuws voor starters op de koopwoningmarkt

Meer lezen
Antiwitwaswet nieuws2
Nieuws Balanceren tussen veiligheid en privacy 30-01-2023

De antiwitwaswet hield de gemoederen de afgelopen week weer bezig. Een aanpassing van de Wwft moet het delen van ongebruikelijk betalingsverkeer mogelijk maken, zodat banken verdachte transacties efficiënter kunnen opsporen.

Meer lezen
LH 01 Blog640x410 Finfluencers
Nieuws Finfluencers en MiFID II 30-01-2023

De finance influencer is niet meer weg te denken van sociale media. Op YouTube, Reddit, Twitter en andere sociale media delen finfluencers informatie, advies en hun eigen ervaringen over investeren en beleggen. En die content is razend populair.

Meer lezen

Editor's pick

Energiezuinige woning steeds meer waard Meer lezen
Miljoenen klanten willen ‘analoge’ service Meer lezen