030 – 693 23 48
Uitgelicht Slagingspercentages PE fors gedaald Meer lezen
Nieuws Credit management en risico’s: slim omgaan met data 28-07-2021

Risico’s zijn er altijd en overal. Ook binnen credit management krijg je te maken met onvoorspelbaarheden en risico’s waarop je moet anticiperen. Denk hierbij aan mogelijke wanbetalers of faillissementen.

Meer lezen
Nieuws Met vakbekwaamheid kun je het onderscheid maken 28-07-2021

Vakbekwaam en wendbaar zijn. Daar win je de wedstrijd mee in de zakelijke financieringsmarkt. Anno 2021 wordt het steeds belangrijker om klanten van de meest persoonsgerichte service te voorzien.

Meer lezen
Nieuws Delta Capita, Brunel en Lindenhaeghe leiden nieuwe groep Erkend CDD Analisten op 27-07-2021

Delta Capita, Brunel en Lindenhaeghe slaan de handen ineen om de financiële markten een stukje veiliger te maken. Samen leiden de drie een nieuwe groep gecertificeerde poortwachters op: de Erkend CDD Analisten.

Meer lezen
Nieuws Trainer Mike Snijder goes nudge 14-07-2021

Start jij in september met een Opleiding Wft Hypothecair krediet of met de Leergang Hypothecair Planner (LHP)? Dan maak je kennis met de BedderX-app, een superleuk project van Trainer Mike Snijder van Lindenhaeghe.

Meer lezen
Nieuws Lindenhaeghe On Tour starring Eric Jongerius (SNS) 14-07-2021

Eric Jongerius blikt met Lindenhaeghe terug op een bewogen jaar. Als franchisenemer van SNS Bank ziet hij de wereld om zich heen veranderen, net als zijn branche. Van digitalisering tot meer de diepte in gaan: zijn vakgebied is volop in beweging.

Meer lezen

Editor's pick

Lindenhaeghe On Tour starring Eric Jongerius (SNS) Meer lezen