Incompany & Maatwerk

Dé oplossing voor uw bedrijf, uw mensen en wensen

Header zakenman online

Meer over Incompany & Maatwerk

Wilt u het beste voor uw mensen? Dan kunnen wij u helpen.

Wilt u uw personeel positief stimuleren als het gaat om continue en duurzame ontwikkeling? Kijkt u naar het beste resultaat met de hoogste kwaliteit? Dan bent u bij onze afdelingen Incompany en Maatwerk aan het juiste adres: zij zijn uw partner als het gaat om vakbekwaamheid, specialisatie en de persoonlijke ontwikkeling van uw mensen. Uw vaste contactpersoon is er voor uw medewerkers én voor u.

U wilt resultaat zien
Een doel helpt om richting te bepalen. Dat begrijpen wij als geen ander. Onze afdelingen Incompany en Maatwerk denken graag met u mee als het gaat om de ontwikkeling en ontplooiing van uw medewerkers. Samen met u brengen zij uw wensen overzichtelijk in kaart. Daarbij gaat het niet alleen om het ontwikkelen van uw personeel, maar ook om service en vertrouwen. Als uw rechterhand in dit traject nemen zij u werk uit handen en zorgen zij ervoor dat het traject van A tot Z wordt geregeld. Zo houdt u meer tijd over voor uw eigen werkzaamheden.

Samenwerken aan ontwikkeling en ontplooiing van medewerkers


Samen maken we het verschil
Een leertraject van Lindenhaeghe is geen eenmalig project, maar een proces van advies en begeleiding. Een samenwerking waarbij kennis, vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling centraal staan. Of het nu gaat om individuele medewerkers, voor een complete afdeling of het hele bedrijf, u zult ervaren dat er naar uw wensen wordt geluisterd. U ontvangt een gedegen advies, de juiste begeleiding en uiteraard een vast aanspreekpunt.

  • Een continu en duurzaam proces
  • Volgen en monitoren van uw medewerkers
  • Trainingen en examens op een door u gekozen locatie


Incompany of Maatwerk
Indien gewenst, verzorgen wij opleidingen, trainingen en examens bij u op locatie of een andere locatie van uw keuze. Uiteraard met onze beste trainers. Onze afdeling Incompany staat voor u klaar.

> Bekijk meer over de afdeling Incompany


Heeft u specifieke wensen en verzoeken: alles is bespreekbaar.

> Bekijk meer over onze afdeling Maatwerk


Contact opnemen
Wilt u weten welke mogelijkheden er voor uw bedrijf zijn? Wilt u samen kijken wat het beste past bij uw wensen en mensen? Neem contact op met één van onze accountmanagers. Een vrijblijvend oriënterend gesprek, waarin wij uw wensen kunnen bespreken, behoort uiteraard tot de mogelijkheden.

Incompany & maatwerk
Incompany & maatwerk
Overzicht

Het Leerportaal

Zakelijke relaties van Lindenhaeghe kunnen gebruikmaken van ons Leerportaal. Het Leerportaal helpt u de ontwikkeling van uw medewerkers gemakkelijk te monitoren. U kunt coaches aanwijzen, ontwikkeltrajecten volgen en resultaten beoordelen. Ook kunt u alle certificeringen bijhouden in het portaal. Uw medewerkers schrijven zich zelfstandig en gemakkelijk in voor hun opleidingen en/of examens. Opleidingen zijn klassikaal te volgen, digitaal, virtueel of blended in een eigen online leeromgeving. Ook hierbij kijken we samen naar uw wensen en doelen.

organisatie
nieuwsbrief

WerkgeverSpecial

Werkgevers special
Duurzaamheid

Lindenhaeghe en FIRA

Al onze duurzaamheidsinformatie is geverifieerd (en wordt periodiek getoetst) door FIRA. FIRA helpt ons hiermee verder te bouwen aan een duurzame bedrijfsvoering. Voor meer informatie kijk je hier.