In the Mix

Over ons maatwerk

Header Maatwerk
Algemeen

In the Mix

In de hedendaagse snel veranderende financiële wereld biedt Lindenhaeghe een actueel, eigentijds en volledig op maat in te richten aanbod van opleidingstrajecten voor alle medewerkers binnen de financiële en/of bancaire wereld.

Standaardopleidingen sluiten niet altijd perfect aan op de trainingsbehoefte van een specifiek bedrijf of team. Daarom kijken we graag samen met de klant naar een maatwerkoplossing. Met de doelstellingen en specifieke leer- of ontwikkelbehoefte van het team of bedrijf in ons achterhoofd, zorgen wij voor een passende oplossing in de vorm van een maatwerktraining.

Dat kan betekenen dat we vanuit diverse bestaande programma’s specifieke onderdelen kiezen om zo een eigen, op maat gemaakt programma voor de klant op te stellen. Is er een onderdeel waar we geen bestaand programma voor hebben? Geen probleem, samen met onze specialisten ontwikkelen we een nieuw programma. We mixen de gewenste onderdelen en het nieuwe programma sluit naadloos aan bij de wens van de klant.


Voorbeeld situatie

Voor een lokale bank hebben wij een maatwerktraject ontwikkeld gericht op een effectiever en prettiger klantgesprek. Dit programma moest verder gaan dan alleen een meer commerciële houding bij de medewerkers. De productkennis en de vertaling van deze inhoudelijke kennis naar het klantgesprek moest worden ingericht, de gespreksvaardigheden moesten worden aangescherpt, maar daarnaast hebben we de adviseurs ook meegenomen in zijn of haar rol als vertrouwd gesprekspartner, waardoor de klant meer en meer ambassadeur wordt.

Na dit onderdeel hebben we tevens op verzoek nog een aantal medewerkers individueel begeleid tijdens de eerste klantgesprekken ‘nieuwe stijl’. Juist voor de borging van het geleerde en het zelfvertrouwen van de adviseur was dit een hele prettige en effectieve werkwijze.

In dit traject zijn onderdelen van een 5 tal kennis- en vaardigheidstrainingen opgenomen. Door de juiste onderdelen te kiezen hebben we heel effectief, in een passend programma de medewerkers meegenomen in een effectiever klantgesprek. Ze zijn sterker geworden in de gesprekken met de klant en zij halen persoonlijk ook meer energie uit de klantgesprekken.

Quote van 1 van de opdrachtgever:
'..Het programma was helemaal gebaseerd op de wensen van onze medewerkers, het was meteen goed. Het paste bij wat er besproken was en dus écht maatwerk'

U wilt graag samen met ons kijken naar passende oplossingen rekening houdend met specifieke wensen binnen uw organisatie? Wij gaan graag met u in gesprek over uw opleidingswens en stellen een volledig op maat gemaakt programma voor u samen.

Lindenhaeghe heeft uitstekende trainers in huis
Lindenhaeghe heeft uitstekende trainers in huis