030 – 693 23 48

Afdeling Maatwerk

Welkom bij de afdeling Maatwerk!

Header Maatwerk

Afdeling Maatwerk

U wilt passende oplossingen? Dan kunnen wij u helpen.

Welkom bij de afdeling Maatwerk!
Ontdek Ontwikkel Ontplooi. Wie op de juiste manier investeert in zichzelf, overtreft zichzelf! Als het gaat om (financiële) kennis maar zeker ook op het gebied van (toekomstproof) vaardigheden. Bij Lindenhaeghe zijn deze disciplines onlosmakelijk met elkaar verbonden: wij staan voor complete en duurzame ontwikkeling voor de financieel professionals van Nederland.

Maatwerk
Standaardopleidingen sluiten niet altijd perfect aan op de trainingsbehoefte van een specifiek bedrijf of team.


Daarom kijken we graag samen met u naar een maatwerkoplossing. Met uw doelstellingen en de specifieke leer- of ontwikkelbehoefte van uw team of bedrijf in ons achterhoofd, zorgen wij voor een passende oplossing in de vorm van een maatwerktraining. Onze trainer haalt het beste uit uw mensen, u haalt het beste uit de training. Lindenhaeghe Maatwerkoplossingen maakt het mogelijk.

Lindenhaeghe Maatwerk: voor de volledigheid
U kunt bij ons terecht voor trajectadvies en specifieke leeroplossingen voor diverse (vaardigheids-)vraagstukken. Te denken valt aan o.a.:

 • Gespreksvaardigheden (face to face, virtueel, telefonisch)
 • Commerciële vaardigheden op alle niveaus
 • Inhoudelijke Maatwerkoplossingen waarbij kennis en de toepassingsvaardigheden de belangrijkste uitgangspunten zijn.
 • Teambuildingstrajecten
 • Teamcoachingtrajecten
 • Cultuurprogramma’s voor de organisatie


Uiteraard kunnen alle maatwerktrajecten zowel fysiek als virtueel worden uitgevoerd.

Daarnaast gaan wij graag met u in gesprek over het aanpassen van standaard (vaardigheids-)opleidingen om te voldoen aan uw specifieke leerbehoefte. Wij trainen Incompany/Inhouse, op eigen locatie of indien u dat wenst op een andere inspirerende externe locatie. Wij regelen, organiseren en ontzorgen, uiteraard in overleg. Dat is het voordeel van Maatwerk!

Trainers
Onze trainers zijn ervaren specialisten met passie voor hun vak. Ze hebben jarenlange ervaring in het trainen op het gebied van kennis, vaardigheden en houding en gedrag. Daarnaast is een groot deel van onze trainers als financieel (interim) specialist werkzaam (geweest), waardoor zij de werkpraktijk als geen ander kennen.

Lerende organisatie
Onze trainers denken ook graag inhoudelijk mee om het juiste traject op te stellen. Wij ontwikkelen leertrajecten in samenwerking met de opdrachtgever en de deelnemers zelf. We ontzorgen de (HR) leidinggevende/opleidingscoördinator door op deze manier ondersteuning te bieden aan de opleidingsbehoefte en werken hierin ook graag samen om het geleerde in de praktijk te borgen.

Wilt u weten welke mogelijkheden er voor uw bedrijf zijn? Of wilt u samen kijken wat het beste bij uw wensen past? Neem contact op met één van onze accountmanagers. Een vrijblijvend oriënterend gesprek, waarin wij uw wensen kunnen bespreken, behoort uiteraard tot de mogelijkheden.

Bel ons Maatwerkteam op 030 – 693 23 48 of mail maatwerk@lindenhaeghe.nl

Incompany & maatwerk
Incompany & maatwerk
Maatwerk

Thema's

Klanttevredenheidsonderzoek 2020

Een aantal quotes van onze Maatwerk klanten

 • 'Het programma is helemaal gebaseerd op de wensen van onze medewerkers, het was meteen goed. Het paste bij wat er besproken was en dus écht maatwerk'
 • 'Toen we kennis maakten met de docent wisten we meteen dat de andere partijen in de aanbesteding afvielen'
 • 'De trainers zijn heel goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en weten het sterk over te dragen'
 • 'De accountmanager informeert wat er speelt en stemt daarop af in wat hij mij aanbiedt. Ik ben heel enthousiast over hoe zij kijken naar wat wij nodig hebben'
 • ‘Tip is om deze training breder te trekken binnen Sales. Dit is de eerste training die dusdanig waardevol is, dat je er verder mee kunt in het dagelijkse gebruik. Eigenlijk was dit gewoon de beste training die ik ooit heb ervaren’


Wij werken elke dag met veel enthousiasme en energie om deze quotes bij onze klanten waar te blijven maken. Heeft u zelf een ervaring die u graag met ons wil delen, heeft u tips en/of feedback? Deel dit graag met ons via Maatwerk@lindenhaeghe.nl. Wij halen ook graag het beste uit ons zelf en komen graag met u in gesprek.

Labels Lindenhaeghe Maatwerk

De expertise in Maatwerk groeit

In 2020 is 3Masters toegevoegd aan Lindenhaeghe Maatwerk. 3Masters heeft veel ervaring op het gebied van financiële- en bancaire opleidingen, van de zakelijke adviesmarkt tot aan de professionele markt. De expertise van 3Masters draagt bij aan het optimaliseren van onze Maatwerkafdeling: samen met deze nieuwe partner kunnen wij onze klanten een nog completer aanbod (maatwerk)aanbod doen.

Lees meer over 3Masters >

Kers & Partners - sinds 2020 onderdeel van Lindenhaeghe Maatwerk is specialist op het gebied van Balanslezen, Balansanalyse, Kasstroomanalyse en Financiële Analyse. De ruime ervaring, de praktijkgerichte casuïstiek en de senioriteit van Kers & Partners, zorgen al 30 jaar voor kwalitatief hoogstaande trainingen die goed bezocht én gewaardeerd worden. Een mooie aanvulling voor onze Maatwerkafdeling!

Lees meer over Kers & Partners>