Incompany trainingen

Welkom bij Lindenhaeghe Incompany

Header Maatwerk

Afdeling Incompany

Wij komen naar u toe!

Welkom bij de afdeling Incompany!
Ontdek Ontwikkel Ontplooi. Wie op de juiste manier investeert in zichzelf, overtreft zichzelf! Als het gaat om (financiële) kennis maar zeker ook op het gebied van (toekomstproof) vaardigheden. Bij Lindenhaeghe zijn deze disciplines onlosmakelijk met elkaar verbonden: wij staan voor complete en duurzame ontwikkeling voor de financieel professionals van Nederland.

Incompany training
Onze afdeling Incompany is gespecialiseerd in het organiseren en coördineren van inhouse trajecten. Een team van klantgerichte professionals staat voor u klaar.
Een incompany training is een training die binnen uw organisatie plaatsvindt. Hebben meerdere medewerkers in uw organisatie dezelfde ontwikkelbehoefte? Dan is een incompany training zeer geschikt. De training of opleiding kan plaatsvinden 'in house', dus op uw kantoor, of op een andere locatie. Door de trainingstrajecten speciaal voor uw medewerkers in te plannen en te organiseren, houdt u controle over timing, voortgang en is het voor de cursisten een veilige omgeving vol herkenning.

We stellen bovendien unieke maatwerkprogramma’s samen op basis van specifieke leerwensen en –doelen. Bekijk hiervoor de pagina van de afdeling Maatwerk

Expertise
Lindenhaeghe is al jaren marktleider op gebied van Wft- en PE-trainingen. Onze slaginspercentages zijn ongeëvenaard hoog. Met ruim 15 jaar ervaring in opleiden hebben wij ook expertise ontwikkeld op het gebied van verbreden en verdiepen van kennis voor uw personeel. Een ontwikkeltraject kan daarom bestaan uit (wettelijke) vaktraining, specialisatie én persoonlijke ontwikkeling. Met onze professional trainers wordt de kwaliteit van onze opleidingen hoog gehouden.


Contact met Lindenhaeghe

Wilt u weten welke mogelijkheden er voor uw bedrijf zijn? Of wilt samen kijken wat het beste bij uw wensen én mensen past? Neem contact op met één van onze accountmanagers.

Een vrijblijvend oriënterend gesprek, waarin wij uw wensen kunnen bespreken, behoort uiteraard tot de mogelijkheden.

Bel ons Incompany team op 030 - 204 16 20 of mail incompany@lindenhaeghe.nl

Incompany & maatwerk
Incompany & maatwerk
De stappen

Hoe werkt een Incompany traject?

Incompany traject
Overzicht

Leerportaal

Zakelijke relaties van Lindenhaeghe kunnen gebruikmaken van ons Leerportaal. Het Leerportaal helpt u de ontwikkeling van uw medewerkers gemakkelijk te monitoren. U kunt coaches aanwijzen, ontwikkeltrajecten bijhouden en resultaten beoordelen. Ook kunt u alle certificeringen van uw mensen bijhouden in het portaal. Uw medewerkers schrijven zich zelfstandig en gemakkelijk in voor hun opleidingen en/of examens. Opleidingen zijn klassikaal te volgen, digitaal, virtueel of blended in een eigen online leeromgeving. Ook hierbij kijken we samen naar uw wensen en doelen.

Organisatie opbouw
nieuwsbrief

WerkgeverSpecial

WerkgeversSpecial ontvangen