Oefenexamens Wft Zorg

Ga goed voorbereid het examen in en verhoog je slagingskans met onze oefenexamens. Test direct of je klaar bent voor het ‘echte’ examen.

Let op!
De oefenexamens zijn ook onderdeel van het studieproduct 100% Online.

  • 3 oefenexamens
  • Sluit aan bij ‘echt’ Wft-examen
  • Leerzame feedback
Delen:
Algemeen

Over de Oefenexamens Wft Zorg

Met de Oefenexamens Wft Zorg van Lindenhaeghe kun je gericht oefenen voor het Examen Wft Zorg.

Onze oefenexamens zijn speciaal ontwikkeld aan de hand van de meest recente toetstermen en exameneisen. Met deze manier van oefenen, test je direct of je klaar bent voor het ‘echte’ examen. Bij elke vraag krijg je een uitgebreide toelichting op het juiste antwoord. Na afloop van het oefenexamen zie je meteen of je geslaagd zou zijn.

Zo ga jij extra voorbereid het examen in.

De inhoud van de Oefenexamens Wft Zorg
Bij je bestelling ontvang je drie oefenexamens. Elk examen kun je onbeperkt maken. Het juiste antwoord wordt per vraag toegelicht. Per oefenexamen heb je 90 minuten de tijd om 34 vragen te beantwoorden. Deze vragen zijn onderverdeeld in: 14 vragen kennis en begrip en 18 vragen vaardigheden en competenties en 2 vragen professioneel gedrag. Dit sluit aan bij het officiële examen.


Let op!

Na je bestelling zijn de examens nog niet direct zichtbaar. Het kan tot drie (werk)dagen duren voor de examens in de digitale omgeving Mijn Lindenhaeghe klaarstaan. De oefenexamens blijven hier (minimaal) zes maanden zichtbaar.

Voor wie zijn de oefenexamens?
De Oefenexamens Wft Zorg zijn bedoeld voor financieel professionals die een studie Wft Zorg volgen en extra willen oefenen voor het Examen Wft Zorg. Ook zijn de oefenexamens ideaal voor wie al eens examen heeft gedaan. Op deze manier zie je direct of je het examenniveau voldoende beheerst.

Tip!
Volg je nog geen studie Wft Zorg, kijk dan nu welke studiemethode bij jou past.

Tijdens onze klassikale opleidingen word je effectief getraind en gecoacht door een professional trainer. Studeer je liever plaats- en tijdonafhankelijk dan is een van onze online studie-methoden iets voor jou. De oefenexamens maken ook deel uit van ons 100% Online-product.

Oefenexamen
Oefenexamen

Over de prijs

  • Exclusief btw
    De prijs van dit product is exclusief btw
  • Persoonlijke Leerroute
    Benodigde materialen vind je in jouw online Leerroute
Studiemateriaal

Wat krijg ik bij deze opleiding?

Bij het Wft-oefenexamen ontvang je drie examens. Je oefent hiermee voor het Wft-examen.
online leeromgeving
Online Leeromgeving

Alle benodigde materialen (en/of opdrachten) vind je hier

Oefenexamen
Oefenexamen(s)

Inclusief feedback op de antwoorden

Examen

Over het examen Wft Zorg

Het Examen Wft Zorg wordt digitaal afgenomen. Je hebt 90 minuten de tijd om de 34 vragen te beantwoorden. De vragen zijn onderverdeeld in: 14 vragen kennis en begrip, 18 vragen vaardigheden en competenties en 2 vragen professioneel gedrag. De slaaggrens is landelijk vastgesteld op 68%.

Slaag je voor het Examen Wft Zorg, dan ontvang je het diploma Adviseur Zorg.

Meer over de Wft modulestructuur

Anderen bekeken ook

Klaar om te bestellen?