Syllabus Wft Schade particulier

Syllabus Wft Schade particulier is niet los bestelbaar, alleen in combinatie met een E-learning, 100% Online, een klassikale opleiding of een Virtual Classroom.


Let op! Je ontvangt de syllabus 2023, afgestemd op de examens na 1 april 2023.

  • Toegankelijk studiemateriaal
  • Veel praktijkvoorbeelden
  • Duurzamer geprint
Delen:
Algemeen

Syllabus Wft Schade particulier

Met de syllabus Wft Schade particulier studeer je ook offline voor je (online) opleiding. In dit verantwoord geprinte studiemateriaal kan je markeren en aantekeningen maken hoeveel je wil. We vinden het belangrijk onze klanten te ontzorgen met verantwoorde producten. Daarom besteden we extra aandacht aan de duurzaamheid van onze syllabus. De syllabus is daarom zwart-wit geprint op FSC-papier, deze komt in de vorm van een ordner.

Praktische studiehulp

Met de syllabus bereid jij je snel en gericht voor op het examen. De vele praktijkvoorbeelden in het toegankelijk geschreven studiemateriaal helpen je om de theorie snel eigen te maken. Je neemt de syllabus makkelijk mee, waardoor je altijd tijd- en plaatsonafhankelijk kan studeren.

Heb je het liefst een boek op schoot? Maak je graag markeringen of notities bij je studiemateriaal? Dan is onze syllabus Wft Schade particulier echt iets voor jou.

Let op, bij de syllabus krijg je géén digitaal studiemateriaal.

Anderen bekeken ook:

Klaar om te bestellen?