Virtual Classroom Examentraining Wft Schade particulier

 • vanaf 31 maart 2023

Verhoog jouw slagingskans voor het examen met deze intensieve examentraining (halve opleidingsdag), gegeven door een professional trainer.

 • Verhoog je slagingskans in één halve opleidingsdag
 • Gegeven door professional trainer
 • Aangeboden in nieuwe leeromgeving
Delen:
Algemeen

Virtual Classroom Examentraining Wft Schade particulier

Heb jij een online studie Wft Schade particulier gevolgd? Ga je op voor een herexamen? Of wil jij je slagingskans verhogen? Dan is onze Virtual Classroom Examentraining Wft Schade particulier de beste keus voor jou!

Over deze training
Tijdens deze virtuele intensieve examentraining (halve dag) worden de belangrijkste onderdelen uit het Examen Wft Schade particulier behandeld. Onze professional trainers bereiden je aan de hand van oefenvragen voor op het Examen Wft Schade particulier en er is direct gelegenheid tot het stellen van vragen. Uiteraard word je tijdens de training ook voorzien van de nodige (examen)tips en tricks. Meer over de Virtual Classroom lees je hier.

Na zo’n kennis- en coachingsessie van een professional trainer, ga jij met een goed gevoel het Examen Wft Schade particulier in.


De inhoud van de Examentraining

 • Inventarisatie van vragen
 • Doornemen van de belangrijkste onderwerpen Wft Schade particulier
 • Wft oefenexamen met vraag-antwoord
 • Examentips

De examentraining van Lindenhaeghe wordt virtueel gegeven op doordeweekse dagen. Er is geen vooropleiding verplicht. Er wordt wel vanuit gegaan dat je de stof goed hebt bestudeerd.

De examentraining is geen vervanging van de Virtual Classroom Opleiding Wft Schade particulier, maar is wel aan te bevelen als aanvulling om je Wft te halen. We zien dat mensen die de examentraining hebben gevolgd een streepje voor hebben met het snel behalen van het Wft Schade particulier certificaat.

Slaag je voor het Examen Wft Schade particulier, dan ontvang je het certificaat Wft Schade particulier.

Gerald Huis in t Veld
Gerald Huis in t Veld

Over de prijs

 • Exclusief btw
  De prijs van dit product is exclusief btw
 • Persoonlijke leeromgeving
  Inclusief benodigd studiemateriaal
 • Diverse betaalmogelijkheden
  Mogelijkheid om in 3 termijnen te betalen
Studiemateriaal

Wat krijg ik bij deze opleiding?

Je ontvangt de volgende materialen:
Online Studeren
Onbeperkt Oefenen en Slim Leren

Examengericht en adaptief oefenen

Virtual classroom
Virtual Classroom

Interactieve training bij jou thuis

Item Online leerongeving 2
Studiemateriaal (pdf)

Digitaal studiemateriaal (pdf)

Examen

Jouw Examen Wft Schade particulier

Het Examen Wft Schade particulier wordt digitaal afgenomen. Je hebt 120 minuten de tijd om de 49 vragen te beantwoorden. De vragen zijn onderverdeeld in: 25 vragen kennis en begrip, 22 vragen vaardigheden en competenties en 2 vragen professioneel gedrag. De slaaggrens is landelijk vastgesteld op 68%.

Tip! We adviseren je om zo snel mogelijk, bij voorkeur binnen een week na afronding van de cursus, examen te doen. Plan het examen direct in bij het boeken van de Opleiding Wft Schade particulier.

Slaag je voor het Examen Wft Schade particulier, dan ontvang je het certificaat Wft Schade particulier. Met het certificaat Wft Schade particulier én het diploma Basis ontvang je automatisch het diploma Adviseur Schade particulier.

Meer over de Wft modulestructuur

Anderen bekeken ook