030 – 693 23 48

Virtual Classroom Wft Pensioen inclusief examentraining

Interactieve training (+ examentraining) Wft Pensioen in Virtual Classroom met veel praktijkvoorbeelden. Gegeven door professional trainers.

 • Virtual Classroom met examentraining
 • Adaptief leren in de vorm van Slim Leren
 • De beste voorbereiding op het examen
Delen:
Algemeen

Virtual Classroom Wft Pensioen inclusief examentraining

Na het volgen van de Virtual Classroom Wft Pensioen ben je bekend met de belangrijkste elementen van de module Wft Pensioen. De training wordt afgesloten met een gedegen examentraining.

Tijdens deze training - gegeven in een Virtual Classroom waarbij onze trainers al het ware bij jou thuis komen - worden alle belangrijke onderdelen uit de module Wft Pensioen behandeld. Meer over de Virtual Classrooms lees je hier.


De inhoud van de Opleiding Wft Pensioen inclusief examentraining

 • Introductie Sociale Zekerheid
 • Uitleg juridische en fiscale aspecten van pensioen
 • Uitleg over de kostenstructuur van het pensioen
 • Pensioenfondsen ondernemingsstructuren, rechtspersonen en risicomanagement
 • Uitleg directeur-grootaandeelhouder en pensioen


Slaag je voor het Examen Wft Pensioen, dan ontvang je het certificaat Wft Pensioen. Met het certificaat Wft Pensioen, het diploma Adviseur Vermogen én het diploma Basis ontvang je automatisch het diploma Adviseur Pensioen. De bijbehorende beroepskwalificatie onderhoud je met een periodieke PE.

Wft pensioen opleidingsniveau
Het leerniveau van de opleiding Wft pensioen ligt op (MBO/HBO) niveau. Door extra aandacht te schenken aan oefenexamenvragen tijdens de opleiding kunnen we ervoor zorgen dat de moeilijkheidsgraad laag is. Een Wft pensioen samenvatting wordt aangeboden tijdens de opleiding om te zorgen dat je goed voorbereid bent. Hierdoor is de studiebelasting relatief laag en de kans om je diploma te halen hoog. Het slagingspercentage is landelijk vastgesteld op 68%.

Luigi Bosma
Luigi Bosma

Over de prijs

 • Exclusief btw
  De prijs van dit product is exclusief btw
 • Diverse betaalmogelijkheden
  Mogelijkheid om in 3 termijnen te betalen
Studiemateriaal

Wat krijg ik bij deze opleiding?

Inbegrepen:
Slim leren

Adaptief leren in de vorm van Slim Leren

Oefenexamen(s)

Inclusief feedback op de antwoorden

Virtual Classroom

Interactieve training bij jou thuis

Online Leeromgeving

Alle benodigde materialen (en/of opdrachten) vind je hier

Examen

Jouw Examen Wft Pensioen inclusief examentraining

Het Examen Wft Pensioen wordt digitaal afgenomen. Je hebt 135 minuten de tijd om de 49 vragen te beantwoorden. De vragen zijn onderverdeeld in: 22 vragen kennis en begrip, 25 vragen vaardigheden en competenties en 2 vragen professioneel gedrag. De slaaggrens is landelijk vastgesteld op 68%.

Tip! We adviseren je om zo snel mogelijk, bij voorkeur binnen een week na afronding van de cursus, examen te doen. Plan het examen direct in bij het boeken van de Opleiding Wft Pensioen.

Slaag je voor het Examen Wft Pensioen, dan ontvang je het certificaat Wft Pensioen. Met het certificaat Wft Pensioen, het diploma Adviseur Vermogen én het diploma Basis ontvang je automatisch het diploma Adviseur Pensioen.

Meer over de Wft modulestructuur

Klaar om te bestellen?