Klassikale Examentraining Wft Pensioen

 • vanaf 01 juni 2023

Verhoog jouw slagingskans voor het examen met deze intensieve examentraining, gegeven door een professional trainer.

 • Verhoog je slagingskans in 1 opleidingsdag
 • Gegeven door professional trainer
 • Aangeboden in nieuwe leeromgeving
Delen:
Algemeen

Over de Klassikale Examentraining Wft Pensioen

Heb jij een online studie Wft Pensioen gevolgd? Ga je op voor een herexamen? Of wil jij je slagingskans verhogen? Dan is onze klassikale Examentraining Wft Pensioen de beste keus voor jou!

Over deze training
Tijdens deze intensieve examentraining (1 opleidingsdag) worden de belangrijkste onderdelen uit het Examen Wft Pensioen behandeld. Onze professional trainers bereiden je aan de hand van oefenvragen voor op het Examen Wft Pensioen en er is direct gelegenheid tot het stellen van vragen. Uiteraard word je tijdens de training ook voorzien van de nodige (examen)tips en tricks.

Na zo’n kennis- en coachingsessie van een professional trainer, ga jij met een goed gevoel het Examen Wft Pensioen in.

De inhoud van de Examentraining

 • Inventarisatie van vragen
 • Doornemen van de belangrijkste onderwerpen Wft Pensioen
 • Examentips

De examentraining van Lindenhaeghe wordt gegeven in Bilthoven op doordeweekse dagen. Er wordt wel vanuit gegaan dat je de stof goed hebt bestudeerd.

De examentraining is geen vervanging van de klassikale Opleiding Wft Pensioen, maar is wel aan te bevelen als aanvulling om je Wft te halen. We zien dat mensen die de examentraining hebben gevolgd een streepje voor hebben met het snel behalen van het Wft Pensioen certificaat.

Slaag je voor het Examen Wft Pensioen, dan ontvang je het certificaat Wft Pensioen.

Suzanne Moonen
Suzanne Moonen
Fusie Lindenhaeghe en Hoffelijk

Een vernieuwde leeromgeving

De komende periode wordt er, door de fusie tussen Lindenhaeghe en Hoffelijk, toegewerkt naar een gezamenlijk opleidingsaanbod. Verschillende opleidingen en e-learnings worden daarom overgeplaatst naar een nieuwe leeromgeving.

Boek jij deze training of e-learning? Dan krijg jij automatisch toegang tot de nieuwe leeromgeving met betere functionaliteiten en dashboarding. Meer lezen hierover? Houd de fusiewebsite in de gaten voor meer informatie over eventuele wijzigingen.

Een vernieuwde leeromgeving
Een vernieuwde leeromgeving

Over de prijs

 • Exclusief btw
  De prijs van dit product is exclusief btw
 • Locatie- en arrangementskosten
  Bij dag- of ochtendprogramma € 19,95 | Bij middagprogramma € 9,95
Startdata en locaties

Wanneer kan ik beginnen?

Start wanneer jij wilt op centraal gelegen locaties in Nederland.

Item startdatum1
Studiemateriaal

Wat krijg ik bij deze opleiding?

Je ontvangt de volgende materialen:
Online Studeren
Onbeperkt Oefenen en Slim Leren

Examengericht en adaptief oefenen

Item Klassikaal PO
Klassikale training

Onze trainers staan voor je klaar

Examen

Jouw Examen Wft Pensioen

Het Examen Wft Pensioen wordt digitaal afgenomen. Je hebt 135 minuten de tijd om de 49 vragen te beantwoorden. De vragen zijn onderverdeeld in: 22 vragen kennis en begrip, 25 vragen vaardigheden en competenties en 2 vragen professioneel gedrag. De slaaggrens is landelijk vastgesteld op 68%.

Tip! We adviseren je om zo snel mogelijk, bij voorkeur binnen een week na afronding van de cursus, examen te doen. Plan het examen direct in bij het boeken van de Opleiding Wft Pensioen.

Slaag je voor het Examen Wft Pensioen, dan ontvang je het certificaat Wft Pensioen. Met het certificaat Wft Pensioen én het diploma Basis ontvang je automatisch het diploma Adviseur Pensioen.

Meer over de Wft modulestructuur

Reviews
10 Fred Spieksma (pensioenadviseur)

Efficiënte training om te volgen als je de stof bestudeerd hebt. Helpt je zeker om een paar punten extra te scoren en zo je slagingskans te vergroten. De training duurt van 8.30 u tot 11.30 waarna er een goede lunch klaar staat. De trainer weet zo ongeveer over welke onderwerpen vragen gesteld worden, en in ieder geval de belangrijke zaken uit de omvangrijke studiestof te pikken. Waardevol!

10 Marcel van der Borden

Uitstekende trainer en prima oefenvragen ; snelle didactische wijze van lesgeven, inhoudelijk uitstekend ,goed qua vakkennis en
had prima praktische tips t.a.v. de lesstof en examentips ;
prima locatie Capelle; nuttige middag

Meer reviews

Anderen bekeken ook

Klaar om te bestellen?