• Delen:

Verhoog je slagingskans

Heb jij de Zelfstudie of E-learning Wft Vermogen gevolgd? Ga je op voor een herexamen? Of wil jij je slagingskans verhogen? Dan is onze klassikale Examentraining Wft Vermogen de beste keus voor jou!

Tijdens deze intensieve examentraining (1 dag) worden alle belangrijke onderdelen uit het Examen Wft Vermogen behandeld. Onze professional trainers bereiden je aan de hand van casussen en oefenvragen voor op het Examen Wft Vermogen en er is direct gelegenheid tot het stellen van vragen. Uiteraard word je tijdens de training ook voorzien van de nodige (examen)tips en tricks.

Na zo’n kennis- en coachingsessie van een professional trainer, ga jij met een goed gevoel het Examen Wft Vermogen in. 

LET OP! Vooropleiding en diploma-volgorde:

Slaag je voor het Examen Wft Vermogen, dan ontvang je het certificaat Wft Vermogen. Om voor het diploma Wft Vermogen in aanmerking te komen dien je in het bezit te zijn van zowel het certificaat Wft Vermogen als het diploma Adviseur Basis.

De examentraining wordt gegeven op doordeweekse dagen in Bilthoven. Voor het deelnemen aan deze training is het van belang dat je in het bezit bent van een financiële calculator. Daarnaast wordt er vanuit gegaan dat je de stof reeds goed hebt bestudeerd. Om je goed te kunnen voorbereiden, ontvang je een digitaal studiepakket. Dit pakket bestaat uit een studieboek (pdf-bestand), een praktische samenvatting met kennisquiz en een oefenexamen. 

De examentraining is geen vervanging van de Opleiding (of het Online College) Wft Vermogen.

De inhoud van de Examentraining Wft Vermogen
 • Inventarisatie van vragen
 • Doornemen van de belangrijkste onderwerpen Wft Vermogen
 • Toepassen van kennis, competenties en adviesvaardigheden
 • Oefenen met vraag-antwoord
 • Examentips
Lees
 • Delen:

Wat krijg ik bij deze Examentraining

 • Klassikale examentraining

  1 dag (09.30 uur tot 16.30 uur)
 • Studiemateriaal

  Digitaal studiemateriaal 

Anderen geven deze opleiding een 9.2

Edwin Langhorst
(9) - ongeveer 220 dagen geleden
Weer een zeer boeiende en nuttige trainingsmat gevolgd bij Lindenhaeghe. De beste en meest betrokken opleiders van Nederland. De cursusdagen vliegen voorbij door het enthousiasme en de lesstof wordt zeer bevlogen overgebracht, waardoor leren leuk wordt.
Raymond van Aubel
(8) - ongeveer 276 dagen geleden
Door zijn enthousiasme over het vak en blijmoedigheid was de intense trainingsdag over voordat je er erg in had. Hij geeft op grond van zijn ervaring en wijsheid veel tips en aanwijzingen voor het examen, zodat ik geruster over 1 week naar het examen zal gaan.
Bert Steen
(9) - ongeveer 277 dagen geleden
Ik heb er zeer veel van opgestoken, moet morgen voor de 3e keer op examen en denk dat ik door uitleg van de vragen met berekeningen nu beter zal scoren. Als je 1 ding vergeet is de hele som fout.
M
(4) - ongeveer 281 dagen geleden
Zeer uitgebreide training, echter ligt het niveau een stuk hoger dan het werkelijk examen wat het moeilijk maakt bij te blijven. Mijn voorkeur zou uitgegaan zijn naar een training op hetzelfde niveau en enkel onderwerpen die tijdens examen gevraagd worden waardoor er meer tijd is voor b.v. oefenexamens (was geen ruimte meer voor op de laatste dag).

Toelichting op de prijs

 • Studiemateriaal

  De prijs is inclusief digitaal studiemateriaal
 • Exclusief btw

  De prijs van dit product is exclusief btw
 • Toeslag arrangementskosten

  € 8,95 per trainingsdag
 • Diverse betaalmogelijkheden

  Mogelijkheid om in 3 termijnen te betalen

Jouw Examen Wft Vermogen

Het Examen Wft Vermogen wordt digitaal afgenomen. Je hebt 135 minuten de tijd om de 47 vragen te beantwoorden. De vragen zijn onderverdeeld in: 20 vragen kennis en begrip, 25 vragen vaardigheden en competenties en 2 vragen professioneel gedrag. De slaaggrens is landelijk vastgesteld op 68%.

Tip! We adviseren je om zo snel mogelijk, bij voorkeur binnen een week na het volgen van de examentraining, examen te doen. Plan het examen direct in bij het boeken van de Examentraining Wft Vermogen.

Slaag je voor het Examen Wft Vermogen, dan ontvang je het certificaat Wft Vermogen. Om voor het diploma Wft Vermogen in aanmerking te komen dien je in het bezit te zijn van zowel het certificaat Wft Vermogen als het diploma Adviseur Basis.

Met het diploma Vermogen ben je gelijk in het bezit van de beroepskwalificatie Adviseur Vermogen.

Lees

Goed voorbereid met ons studiemateriaal

Het studiepakket - studieboek (pdf-bestand), praktische samenvatting met kennisquiz en oefenexamen - wordt voor je klaargezet in de digitale omgeving ‘Mijn Lindenhaeghe’. De PowerPointpresentatie van de training ontvang je na afloop (digitaal), zo kun je thuis alles nog eens nalezen. Voor het deelnemen aan deze training is het van belang dat je in het bezit bent van een financiële calculator.

De E-learning is opgebouwd volgens het slim-leren-systeem. Beantwoord je een vraag uit de kennisquiz juist, dan word je beloond met de volgende vraag. Beantwoord je een vraag uit de kennisquiz onjuist, dan volgt een verwijzing naar het betreffende onderwerp in de leerstof. Op die manier kun je jezelf nog eens verdiepen in de stof en krijg je aansluitend een herkansing middels een nieuwe (soortgelijke) vraag. Zo word je gericht geholpen om de ‘zwakke plekken’ in je kennis te ondervangen.

Tip! Voor 49,95 extra ontvang je het studieboek naast digitaal ook in print. Zo studeer je niet alleen comfortabel op elke plek, je kunt ook direct aantekeningen in het boek maken.

Lees

Voordelen op een rij

 • Verhoog je slagingskans

  Onze trainers gaan je helpen
 • Oefenen met proefexamens

  Van oude examens leer je veel
 • Digitaal studiemateriaal

  Gratis pdf
 • Comfortabel studeren

  In 1 dag klaar voor het examen

Onze trainers gaan je helpen

Onze professional trainers hebben maar één doel: jou laten slagen voor je examen. Om dit te bereiken doen ze zelf regelmatig examen en worden ze intensief getraind. Hun kennis gebruiken ze om jou te trainen, coachen en stimuleren.

"Geslaagd! Zowel de training als ik!” Chantal van ‘t Hoogt (cursist)

Lees

Alternatieve studievormen

ZelfstudieE-learningOnline CollegeKlassikaal
Digitaal studieboek (pdf)
Online leeromgeving 'Mijn Lindenhaeghe'
Handige samenvatting, inclusief kennisquiz
Trainingsvideo 'Examenvaardigheden'
Trainingsvideo 'Succesvol examen doen'
Twee cases met elk drie casuïstiekvragen
Oefenexamen met leerzame feedback
Studievragen stellen aan Opleidingsmanagement
Klassikale training met professional trainers
Vakinhoudelijke trainingsvideo's
Geprint studieboek
€ 99€ 149€ 249€ 799
BestellenBestellenBestellenBestellen
Hier komt een bericht.
Een moment geduld a.u.b.

Product verwijderen

Weet je dit zeker?
Nee
Ja
Lindenhaeghe maakt gebruik van cookies voor onder meer Google Analytics en Remarketing doeleinden. Sluiten
Loading page...