• Delen:

Verhoog je slagingskans

Heb jij de Zelfstudie of E-learning Wft Schade zakelijk gevolgd? Ga je op voor een herexamen? Of wil jij je slagingskans verhogen? Dan is onze klassikale Examentraining Wft Schade zakelijk de beste keus voor jou!

Tijdens deze intensieve examentraining (1 dag) worden alle belangrijke onderdelen uit het Examen Wft Schade zakelijk behandeld. Onze professional trainers bereiden je aan de hand van oefenvragen voor op het Examen Wft Schade zakelijk en er is direct gelegenheid tot het stellen van vragen. Uiteraard word je tijdens de training ook voorzien van de nodige (examen)tips en tricks.

Na zo’n kennis- en coachingsessie van een professional trainer, ga jij met een goed gevoel het Examen Wft Schade zakelijk in.

LET OP! Vooropleiding en diploma-volgorde

Slaag je voor het Examen Wft Schade zakelijk, dan ontvang je het certificaat Wft Schade zakelijk. Om voor het diploma Wft Schade zakelijk in aanmerking te komen dien je in het bezit te zijn van zowel het certificaat Wft Schade zakelijk als het diploma Wft Adviseur Schade particulier én diploma Adviseur Basis.

De examentraining wordt gegeven op doordeweekse dagen in Bilthoven. Er wordt vanuit gegaan dat je de stof reeds goed hebt bestudeerd. Om je goed te kunnen voorbereiden, ontvang je een digitaal studiepakket. Dit pakket bestaat uit een studieboek (pdf-bestand), een praktische samenvatting met kennisquiz en een oefenexamen.

De examentraining is geen vervanging van de Opleiding (of het Online College) Wft Schade zakelijk.

De inhoud van de Examentraining Wft Schade zakelijk
 • Inventarisatie van vragen
 • Doornemen van de belangrijkste onderwerpen Wft Schade zakelijk
 • Oefenen met vraag-antwoord
 • Examentips
Lees
 • Delen:

Wat krijg ik bij deze examentraining

 • Klassikale examentraining

  1 dag (09.30 uur tot 16.30 uur)
 • Studiemateriaal

  Digitaal studiemateriaal

Anderen geven deze opleiding een 9.4

Mark Binnendijk
(10) - ongeveer 208 dagen geleden
De heer Bins weet de leerstof uitstekend over te dragen en geeft daarbij nuttige tips over het examen. De training was intensief, maar nooit saai. Door de manier van presenteren (met humor & praktijkvoorbeelden) bleef de stof ook goed 'hangen'. Ik vond de training zeer nuttig.
Ronald Veld
(9) - ongeveer 209 dagen geleden
Ik heb een hele leuke en nuttige dag gehad. Goede tips en praktische oefenvragen. Alles in een ontspannen sfeer! De trainer (Luigi Bosma) wist de groep er de hele trainingsdag goed bij te houden!
Mark Koelewijn
(8) - ongeveer 419 dagen geleden
Leuke interessante training luigi heeft veel ervaring en humor waardoor de dag voorbij vliegt.daarnaast veel handzame tips gehad. Ook in de groep goed dynamiek gehad. Op naar het examen.
Wies Robben
(10) - ongeveer 553 dagen geleden
Fijne trainer! Gerald kan de leerstof zeer goed en duidelijk overbrengen. Mede door de duidelijke uitleg en tips ben ik geslaagd voor WFT Schade Zakelijk. Ik kan het iedereen aanraden om een training te volgen bij Gerald.

Toelichting op de prijs

 • Studiemateriaal

  Inclusief digitaal studiemateriaal
 • Exclusief btw

  De prijs van dit product is exclusief btw
 • Toeslag arrangementskosten

  € 8,95 per trainingsdag
 • Diverse betaalmogelijkheden

  Mogelijkheid om in 3 termijnen te betalen

Jouw examen Wft Schade zakelijk

Het Examen Wft Schade zakelijk wordt digitaal afgenomen. Je hebt 120 minuten de tijd om de 55 vragen te beantwoorden. De vragen zijn onderverdeeld in: 25 vragen kennis en begrip, 28 vragen vaardigheden en competenties en 2 vragen professioneel gedrag. De slaaggrens is landelijk vastgesteld op 68%.

Tip! We adviseren je om zo snel mogelijk, bij voorkeur binnen een week na het volgen van de examentraining, examen te doen. Plan je Examen Wft Schade zakelijk direct in bij het boeken van de Examentraining Wft Schade zakelijk.

Slaag je voor het Examen Wft Schade zakelijk, dan ontvang je het certificaat Wft Schade zakelijk. Om voor het diploma Wft Schade zakelijk in aanmerking te komen dien je in het bezit te zijn van zowel het certificaat Wft Schade zakelijk als het diploma Wft Adviseur Schade particulier én het diploma Adviseur Basis.

Met het diploma Schade zakelijk ben je gelijk in het bezit van de beroepskwalificatie Adviseur Schade zakelijk.

Lees

Goed voorbereid met ons studiemateriaal

Het studiepakket - studieboek (pdf-bestand), praktische samenvatting met kennisquiz en oefenexamen - wordt voor je klaargezet in de digitale omgeving ‘Mijn Lindenhaeghe’. De PowerPointpresentatie van de training ontvang je na afloop (digitaal), zo kun je thuis alles nog eens nalezen.

Tip! Voor € 49,95 (gratis verzending) extra ontvang je het studieboek naast digitaal ook in print. Zo studeer je niet alleen comfortabel op elke plek, je kunt ook direct aantekeningen in het boek maken.

Voordelen op een rij

 • Verhoog je slagingskans

  Onze trainers gaan je helpen
 • Oefenen met proefexamens

  Van oude examens leer je veel
 • Digitaal studiemateriaal

  Gratis pdf
 • Comfortabel studeren

  In 1 dag klaar voor het examen

Onze trainers gaan je helpen

Onze professional trainers hebben maar één doel: jou laten slagen voor je examen. Om dit te bereiken doen ze zelf regelmatig examen en worden ze intensief getraind. Hun kennis gebruiken ze om jou te trainen, coachen en stimuleren.

"Zo’n examentraining is als een iets bredere autoband: het geeft net wat meer grip." Frans van der Linden (cursist)

Lees

Alternatieve studievormen

ExamensZelfstudieE-learningOnline CollegeKlassikaal
Online leeromgeving 'Mijn Lindenhaeghe'
Digitaal studieboek (pdf)
Geprint studiemateriaal
Trainingsvideo 'Examenvaardigheden'
Trainingsvideo 'Succesvol examen doen'
Adaptief leren in de vorm van Slim Leren
Handige samenvatting, inclusief kennisquiz
Twee cases met elk drie casuïstiekvragen
Oefenexamen met leerzame feedback
Studievragen stellen aan Opleidingsmanagement
Vakinhoudelijke trainingsvideo's
Klassikale training met professional trainers
€ 159€ 79€ 139€ 249€ 599
BestellenBestellenBestellenBestellenBestellen
Hier komt een bericht.
Een moment geduld a.u.b.

Product verwijderen

Weet je dit zeker?
Nee
Ja
Lindenhaeghe maakt gebruik van cookies voor onder meer Google Analytics en Remarketing doeleinden. Sluiten
Loading page...