• Delen:

Verhoog je slagingskans

Heb jij de Zelfstudie of E-learning Wft Consumptief krediet gevolgd? Ga je op voor een herexamen? Of wil jij je slagingskans verhogen? Dan is onze klassikale Examentraining Wft Consumptief krediet de beste keus voor jou!

Tijdens deze intensieve examentraining (3 uur) worden alle belangrijke onderdelen uit het Examen Wft Consumptief krediet behandeld. Onze professional trainers bereiden je aan de hand van oefenvragen voor op het Examen Wft Consumptief krediet en er is direct gelegenheid tot het stellen van vragen. Uiteraard word je tijdens de training ook voorzien van de nodige (examen)tips en tricks.

Na zo’n kennis- en coachingsessie van een professional trainer, ga jij met een goed gevoel het Examen Wft Consumptief krediet in.

Tip! Plan je examen aansluitend op de traning.

LET OP! Vooropleiding en diploma-volgorde

Slaag je voor het Examen Wft Consumptief krediet, dan ontvang je het certificaat Wft Consumptief krediet. Om voor het diploma Wft Consumptief krediet in aanmerking te komen dien je in het bezit te zijn van zowel het certificaat Wft Consumptief krediet als het diploma Adviseur Basis.

De examentraining wordt gegeven op doordeweekse dagen in Bilthoven. Er wordt vanuit gegaan dat je de stof reeds goed hebt bestudeerd. Om je goed te kunnen voorbereiden, ontvang je een digitaal studiepakket. Dit pakket bestaat uit een studieboek (pdf-bestand), een praktische samenvatting met kennisquiz en een oefenexamen. De examentraining is geen vervanging van de Opleiding (of het Online College) Wft Consumptief krediet.

De inhoud van de Examentraining Wft Consumptief krediet
 • Inventarisatie van vragen
 • Doornemen van de belangrijkste onderwerpen Wft Consumptief krediet
 • Oefenen met vraag-antwoord
 • Examentips
Lees
 • Delen:

Wat krijg ik bij deze examentraining

 • Klassikale examentraining

  3 uur
 • Studiemateriaal

  Digitaal studiemateriaal 

Anderen geven deze opleiding een 10.0

Oscar van Buijtenen
(10) - ongeveer 623 dagen geleden
2 interessante en nuttige dagen bij Joost Lutke gevolgd. Joost heeft de groep voorzien van erg veel stof. Eigen inbreng is er voldoende. Joost brengt je met zijn stof en uitleg op een hoger niveau.

Toelichting op de prijs

 • Studiemateriaal

  Inclusief digitaal studiemateriaal
 • Exclusief btw

  De prijs van dit product is exclusief btw
 • Toeslag arrangementskosten

  € 8,95 per trainingsdag 

Jouw Examen Wft Consumptief krediet

Het Examen Wft Consumptief krediet wordt digitaal afgenomen. Je hebt 90 minuten de tijd om de 34 vragen te beantwoorden. De vragen zijn onderverdeeld in: 14 vragen kennis en begrip, 18 vragen vaardigheden en competenties en 2 vragen professioneel gedrag. De slaaggrens is landelijk vastgesteld op 68%.

Tip! We adviseren je om zo snel mogelijk, bij voorkeur binnen een week na het volgen van de examentraining, examen te doen. Plan je examen Wft Consumptief krediet direct in bij het boeken van de Examentraining Wft Consumptief krediet.

Slaag je voor het Examen Wft Consumptief krediet, dan ontvang je het certificaat Wft Consumptief krediet. Om voor het diploma Wft Consumptief krediet in aanmerking te komen dien je in het bezit te zijn van zowel het certificaat Wft Consumptief krediet als het diploma Adviseur Basis.

Met het diploma Consumptief krediet ben je gelijk in het bezit van de beroepskwalificatie Adviseur Consumptief krediet.

Lees

Goed voorbereid met ons studiemateriaal

Het studiepakket - studieboek (pdf-bestand), praktische samenvatting met kennisquiz en oefenexamen - wordt voor je klaargezet in de digitale omgeving ‘Mijn Lindenhaeghe’. De PowerPointpresentatie van de training ontvang je na afloop (digitaal), zo kun je thuis alles nog eens nalezen.

De E-learning is opgebouwd volgens het slim-leren-systeem. Beantwoord je een vraag uit de kennisquiz juist, dan word je beloond met de volgende vraag. Beantwoord je een vraag uit de kennisquiz onjuist, dan volgt een verwijzing naar het betreffende onderwerp in de leerstof. Op die manier kun je jezelf nog eens verdiepen in de stof en krijg je aansluitend een herkansing middels een nieuwe (soortgelijke) vraag. Zo word je gericht geholpen om de ‘zwakke plekken’ in je kennis te ondervangen.

Tip! Voor € 49,95 (gratis verzending) extra ontvang je het studieboek naast digitaal ook in print. Zo studeer je niet alleen comfortabel op elke plek, je kunt ook direct aantekeningen in het boek maken.

Lees

Voordelen op een rij

 • Verhoog je slagingskans

  Onze trainers gaan je helpen
 • Oefenen met proefexamens

  Van oude examens leer je veel
 • Digitaal studiemateriaal

  Gratis pdf
 • Comfortabel studeren

  In 3 uur klaar voor het examen

Onze trainers gaan je helpen

Onze professional trainers hebben maar één doel: jou laten slagen voor je examen. Om dit te bereiken doen ze zelf regelmatig examen en worden ze intensief getraind. Hun kennis gebruiken ze om jou te trainen, coachen en stimuleren.

"Zo’n examentraining is als een iets bredere autoband: het geeft net wat meer grip." Frans van der Linden (cursist)

Lees

Alternatieve studievormen

ExamensZelfstudieE-learningOnline CollegeKlassikaal
Online leeromgeving 'Mijn Lindenhaeghe'
Digitaal studieboek (pdf)
Geprint studiemateriaal
Trainingsvideo 'Examenvaardigheden'
Trainingsvideo 'Succesvol examen doen'
Adaptief leren in de vorm van Slim Leren
Handige samenvatting, inclusief kennisquiz
Twee cases met elk drie casuïstiekvragen
Oefenexamen met leerzame feedback
Studievragen stellen aan Opleidingsmanagement
Vakinhoudelijke trainingsvideo's
Klassikale training met professional trainers
€ 159€ 79€ 139€ 249€ 399
BestellenBestellenBestellenBestellenBestellen
Hier komt een bericht.
Een moment geduld a.u.b.

Product verwijderen

Weet je dit zeker?
Nee
Ja
Lindenhaeghe maakt gebruik van cookies voor onder meer Google Analytics en Remarketing doeleinden. Sluiten
Loading page...