Studeer je waar en wanneer het jou uitkomt

Met onze E-learning Wft Schade zakelijk studeer je altijd plaats- en tijdonafhankelijk. Met dit thuisstudiepakket bereid jij je voor op het Examen Wft Schade zakelijk. Het pakket bestaat uit studiemateriaal (pdf-bestand), een praktische samenvatting met kennisquiz én een oefenexamen. Je studeert per onderwerp en toetst je kennis online na elk hoofdstuk.

Tip! Een extra boost nodig voor je examen? Kijk dan de trainingsvideo’s ‘Succesvol examen doen’ en ‘Examenvaardigheden.’

De inhoud van de E-learning Wft Schade zakelijk
 • Uitleg risicoanalyse, advies en beheer
 • Algemene kennis van vermogens- en bezitsrisico’s
 • Begeleiding bij schadeprocessen
 • Uitleg productkennis zakelijke verzekeringen

Slaag je voor het Examen Wft Schade zakelijk, dan ontvang je het certificaat Wft Schade zakelijk. Met het certificaat Wft Schade zakelijk, het diploma Adviseur Schade particulier en het diploma Adviseur Basis, ontvang je automatisch het diploma Adviseur Schade zakelijk.

Wat krijg ik bij deze e-learning

 • Persoonlijke online leeromgeving

  Hier staat jouw studiemateriaal klaar
 • Samenvatting met kennisquiz

  Toets je kennis direct online
 • 1 oefenexamen

  Inclusief uitgebreide feedback op antwoorden
 • Extra vaardigheidstraining

  Inclusief 2 vaardigheidsvideo’s

Anderen geven deze opleiding een 8.0

Arjan Bakker
(9) - ongeveer 525 dagen geleden
E Learning is een goede duidelijke samenvatting van je lesstof. Het geeft je een extra steun bij je lestaken. Het is goed leesbaar, goede examen gerichte vragen. Kortom een perfecte aanvulling
Coen Kater
(8) - ongeveer 535 dagen geleden
Heb twee keer examen moeten doen en ben van mening det er toch een groot verschil is tussen het niveau van de proefexamens die worden aangeboden/casuistiek tijdens de training en het echte examen.
Diantha Roodenburg
(7) - ongeveer 525 dagen geleden
Ik heb de e-learning meer als sammenvatting gebruikt bij de klassikale opleiding van WFT schade zakelijk. Ik vond het wel jammer dat je de hoofdstukken opvolgorde moet doornemen incl. de vragen. Bij de opleiding worden de hoofdstukken ook door elkaar behandeld. Ik vond het jammer dat de antwoorden blijven staan als je de vragen hebt behandeld.
Kirsten Vriesen
(9) - ongeveer 523 dagen geleden
Het tijdsbestek waarbinnen we de stof tot ons moesten nemen en examen moesten doen was toch wel erg kort. Maar doordat de docent aan de juiste dingen de aandacht wist te geven was het goed haalbaar. De docent wist met goede voorbeelden de stof uit te leggen. De locatie was op de bank, dit was prima. Enig minpuntje vond dat ik vanuit Lindenhaeghe e-mails gehad heb, die voor mijn collega's bestemd waren.

Toelichting op de prijs

Jouw Examen Wft Schade zakelijk

Het Examen Wft Schade zakelijk wordt digitaal afgenomen. Je hebt 120 minuten de tijd om de 55 vragen te beantwoorden. De vragen zijn onderverdeeld in: 25 vragen kennis en begrip, 28 vragen vaardigheden en competenties en 2 vragen professioneel gedrag. De slaaggrens is landelijk vastgesteld op 68%.

Tip! Plan het examen direct in bij het boeken van de E-learning Wft Schade zakelijk. Houd rekening met een gemiddelde voorbereidingstijd van zes weken.

Slaag je voor het Examen Wft Schade zakelijk, dan ontvang je het certificaat Wft Schade zakelijk. Met het certificaat Wft Schade zakelijk, het diploma Adviseur Schade particulier en het diploma Adviseur Basis, ontvang je automatisch het diploma Adviseur Schade zakelijk.

Lees

Voordelen op een rij

 • Comfortabel studeren

  Je studeert plaats- en tijdonafhankelijk
 • Extra oefenen

  Toets je kennis online
 • Inclusief trainingsvideo’s

  o.a. de video ‘Succesvol examen doen’
 • Aantrekkelijk geprijsd

  Thuis studeren met vele extra’s

Goed voorbereid met ons studiemateriaal

Je ontvangt een digitaal studiepakket. Dit pakket bestaat uit een studieboek (pdf-bestand), een praktische samenvatting met kennisquiz én een oefenexamen. De vele praktijkvoorbeelden in het toegankelijk geschreven studiemateriaal helpen je om de theorie snel eigen te maken.

Tip! Voor € 49,95 (gratis verzending) extra ontvang je het studieboek naast digitaal ook in print. Zo studeer je niet alleen comfortabel op elke plek, je kunt ook direct aantekeningen in het boek maken.

Een goede examenvoorbereiding kost tijd. Hoeveel tijd is van verschillende factoren afhankelijk. Bijvoorbeeld: hoe zijn je studievaardigheden? Ben je misschien al bekend met (een deel van) de stof?

Het aantal studie-uren kan dus per persoon sterk verschillen. Om je toch een indicatie te geven, gemiddeld studeren cursisten 80 uren voor de E-learning Wft Schade zakelijk.

Lees

Alternatieve studievormen

Zelfstudie E-learning Online-college Klassikaal
Digitaal studieboek (pdf)
Online leeromgeving 'Mijn Lindenhaeghe'
Handige samenvatting, inclusief kennisquiz
Trainingsvideo 'Examenvaardigheden'
Trainingsvideo 'Succesvol examen doen'
Oefenexamen met leerzame feedback
Vakinhoudelijke trainingsvideo's
Studievragen stellen aan vakredactie
Klassikale training met professional trainers
Geprint studieboek
€ 129 € 149 € 269 € 599
Bestellen Bestellen Bestellen Bestellen
Hier komt een bericht.
Een moment geduld a.u.b.

Product verwijderen

Weet u dit zeker?
Nee
Ja
Lindenhaeghe maakt gebruik van cookies voor onder meer Google Analytics en Remarketing doeleinden. Sluiten
Loading page...