Wft klassikale studievormen

Lees alles over onze klassikale Wft-opleidingen

Algemeen

Klassikale Wft Opleiding en Wft Examentraining

Met een klassikale opleiding of (examen)training van Lindenhaeghe bereid jij je optimaal voor op het Wft-examen. Thuis neem je het studiemateriaal door, je volgt een (examen)training bij een van onze professional trainers en ... je bent klaar voor het examen.

Met onze (t)opleidingen verhoog direct je slagingskans. Op deze pagina vertellen we je er alles over. In het schema hieronder hebben we alle opleidingvormen op een rij gezet. Bekijk ook onze online Wft-opleidingen-pagina.Klassikale Wft Opleiding
Kies je voor een klassikale opleiding dan maak je kennis met onze professional trainers. Zij hebben maar één doel: jou laten slagen voor je examen. Om dat te bereiken zetten ze hun vaardigheden maximaal in. Ze vatten lastige onderwerpen begrijpelijk samen, laten je oefenen met de stof en houden de trainingen luchtig met verhalen uit de praktijk. Een klassikale opleiding kan plaatsvinden op één van onze locaties maar ook in een Virtual Classroom.

Studiepakket

Bij de klassikale opleiding ontvang je ter voorbereiding een digitaal studiepakket. Dit pakket bestaat uit een syllabus (pdf-bestand), handige examen- en studietips én twee oefenexamens. De vele praktijkvoorbeelden in het toegankelijk geschreven studiemateriaal helpen je om de theorie snel eigen te maken.

Klassikale Wft opleidingen en overige

Klassikale PE opleidingen en overige