Wft klassikale studievormen

Lees alles over onze klassikale Wft-opleidingen

Algemeen

Klassikale Wft Opleiding en Wft Examentraining

Op welke manier wil jij je slagingskans verhogen?

Met een klassikale opleiding of (examen)training van Lindenhaeghe bereid jij je optimaal voor op het Wft-examen. Thuis neem je het studiemateriaal door, je volgt een (examen)training bij een van onze professional trainers en ... je bent klaar voor het examen.

Met onze (t)opleidingen verhoog direct je slagingskans. Op deze pagina vertellen we je er alles over. In het schema hieronder hebben we alle opleidingvormen op een rij gezet. Bekijk ook onze online Wft-opleidingen-pagina.

Klassikale Wft Opleiding
Kies je voor een klassikale opleiding dan maak je kennis met onze professional trainers. Zij hebben maar één doel: jou laten slagen voor je examen. Om dat te bereiken zetten ze hun vaardigheden maximaal in. Ze vatten lastige onderwerpen begrijpelijk samen, laten je oefenen met de stof en houden de trainingen luchtig met verhalen uit de praktijk. Een klassikale opleiding kan plaatsvinden op één van onze locaties maar ook in een Virtual Classroom.

Studiepakket

Bij de klassikale opleiding ontvang je ter voorbereiding een digitaal studiepakket. Dit pakket bestaat uit digitaal studieboek (pdf-bestand), een praktische samenvatting met kennisquiz én een oefenexamen. De vele praktijkvoorbeelden in het toegankelijk geschreven studiemateriaal helpen je om de theorie snel eigen te maken. Naast een samenvatting met kennisvragen vind je in de leerroute ook de mogelijkheid om te oefenen met vakgerelateerde casuïstiek. Er zijn twee casussen met elk drie casuïstiekvragen. Deze manier van vragen stellen – meestal met veel informatie en onderlinge verbanden – komt vaak terug op het examen.

In de leerroute vind je ook Slim Leren. Slim Leren helpt jou om je heel gericht voor te bereiden op het examen.


KLASSIKALE WFT EXAMENTRAINING
Ook bij onze examentraining gaan onze trainers jou helpen! Ze zetten hun kennis en vaardigheden volop in jou te motiveren, coachen en met de juiste handvatten op examen te sturen.

Bij de klassikale examentraining ontvang je een digitaal studiepakket: het studieboek (pdf-bestand), praktische samenvatting met kennisquiz en oefenexamen - wordt voor je klaargezet in de digitale omgeving ‘Mijn Lindenhaeghe’. De PowerPointpresentatie van de training ontvang je na afloop (digitaal), zo kun je thuis alles nog eens nalezen.

Slim Leren
Onze digitale studievormen zijn opgebouwd volgens het slim-leren-systeem. Beantwoord je een vraag uit de kennisquiz juist, dan word je beloond met de volgende vraag. Beantwoord je een vraag uit de kennisquiz onjuist, dan volgt een verwijzing naar het betreffende onderwerp in de leerstof. Op die manier kun je jezelf nog eens verdiepen in de stof en krijg je aansluitend een herkansing middels een nieuwe (soortgelijke) vraag. Zo word je gericht geholpen om de ‘zwakke plekken’ in je kennis te ondervangen.

Klassikale Wft opleidingen en overige

Klassikale PE opleidingen en overige