Virtual Classroom examentraining Wft Hypothecair krediet

 • vanaf 16 juni 2023

Intensieve Virtual Classroom examentraining van professional trainer.

Let op! Deze examentraining is exclusief studiemateriaal.

 • Verhoog je slagingskans in één halve opleidingsdag
 • Gegeven door een professional trainer
 • Aangeboden in nieuwe leeromgeving
Delen:
Algemeen

Virtual Classroom examentraining Wft Hypothecair krediet

Heb jij een online studie Wft Hypothecair krediet gevolgd? Ga je op voor een herexamen? Of wil jij je slagingskans verhogen? Dan is onze Virtual Classroom Examentraining Wft Hypothecair krediet de de beste keus voor jou!

Over deze training

Deze examentraining is exclusief het studiemateriaal. Heb je nog geen studiemateriaal? Bestel dan ook 100% Online Wft Hypothecair krediet of de E-learning Wft Hypothecair krediet. Bestudeer de stof goed voordat je deelneemt aan de examentraining.

Tijdens de virtuele intensieve examentraining (halve dag) worden de belangrijkste onderdelen uit het Examen Wft Hypothecair krediet behandeld. Onze professional trainers bereiden je aan de hand van oefenvragen voor op het Examen Wft Hypothecair krediet en er is direct gelegenheid tot het stellen van vragen. Uiteraard word je tijdens de training ook voorzien van de nodige (examen)tips en tricks.

Na zo’n kennis- en coachingsessie van een professional trainer, ga jij met een goed gevoel het Examen Wft Hypothecair krediet in.


De inhoud van de Virtual Classroom Examentraining

 • Inventarisatie van vragen
 • Doornemen van de belangrijkste onderwerpen Wft Hypothecair krediet
 • Wft oefenexamen met vraag-antwoord
 • Examentips

De examentraining van Lindenhaeghe wordt virtueel gegeven op doordeweekse dagen. Er is geen vooropleiding verplicht. Er wordt wel vanuit gegaan dat je de stof goed hebt bestudeerd.

De examentraining is geen vervanging van de Virtual Classroom Opleiding Wft Hypothecair krediet, maar is wel aan te bevelen als aanvulling om je Wft te halen. We zien dat mensen die de examentraining hebben gevolgd een streepje voor hebben met het snel behalen van het Wft Hypothecair krediet certificaat.

Slaag je voor het Examen Wft Hypothecair krediet, dan ontvang je het certificaat Wft Hypothecair krediet.

Suzanne Moonen
Suzanne Moonen

Over de prijs

 • Exclusief btw
  De prijs van dit product is exclusief btw
 • Diverse betaalmogelijkheden
  Mogelijkheid om in 3 termijnen te betalen
 • Locatie- en arrangementskosten
  Bij dag- of ochtendprogramma € 19,95 | Bij middagprogramma € 9,95
Studiemateriaal

Wat krijg ik bij deze opleiding?

Deze examentraining is exclusief studiemateriaal. Je ontvangt de volgende materialen:
Item interactief
Wft in een halve dag

Belangrijkste onderwerpen en examentips

Online Studeren
Virtuele training

Onze trainers staan voor je klaar

Examen

Jouw Examen Wft Hypothecair krediet

Het Examen Wft Hypothecair krediet wordt digitaal afgenomen. Je hebt 1135 minuten de tijd om 38 vragen te beantwoorden. Deze vragen zijn onderverdeeld in: 14 vragen kennis en begrip en 22 vragen vaardigheden en competenties en 2 vragen professioneel gedrag. De slaaggrens is landelijk vastgesteld op 68%.

Tip! We adviseren je om zo snel mogelijk, bij voorkeur binnen een week na afronding van de cursus, examen te doen. Plan het examen direct in bij het boeken van de Opleiding Wft Hypothecair krediet.

Slaag je voor het Examen Wft Hypothecair krediet, dan ontvang je het certificaat Wft Hypothecair krediet. Met het certificaat Wft Hypothecair krediet, het diploma Adviseur Vermogen en het diploma Basis, ontvang je automatisch het diploma Adviseur Hypothecair krediet.

Meer over de Wft modulestructuur

Anderen bekeken ook

Klaar om te bestellen?