Wft examens

Lees alles over onze Wft examens

Header bovenwettelijk

Wft examens

De examens worden digitaal afgenomen op één van onze examenlocaties.

Wat je verder nog moet weten over dit examen

Wij zijn een geaccrediteerd exameninstituut. Dat betekent dat onze examenleiders op door ons geselecteerde locaties het Examen Wft Consumptief krediet af mogen nemen. Je kunt op elke doordeweekse dag examen doen. Je hebt keus uit 25 locaties!

Voorbereiding op het examen

Bij Lindenhaeghe studeer je altijd op je eigen manier. Tijdens onze klassikale opleidingen word je effectief getraind en gecoacht door een professional trainer. Studeer je liever plaats- en tijdonafhankelijk dan is een van onze online studie-methoden iets voor jou. Je kunt dan ook gebruik maken van Slim Leren.

Online Studeren
Online Studeren
Oefenexamens

Oefenen voor je Wft-examen

Ga jij voor een (her)examen en heb je een extra boost nodig? Met de Wft Oefenexamens - die aansluiten bij een echt examen - verhoog jij direct je slagingskans.
Deze zijn los te bestellen.

Algemeen

Over het vakbekwaamheidsbouwwerk

AANVULLENDE WFT-EIS

Permanent Actueel

De AFM schrijft voor dat elke financieel professional naast vakbekwaam ook verplicht is om aantoonbaar permanent actueel te zijn. Deze open norm bestaat al sinds januari 2014 en geldt voor zowel adviserende als niet-adviserende medewerkers.
Met een PA-abonnement van Lindenhaeghe ben je altijd aantoonbaar permanent actueel. Je ontvangt zes keer per kalenderjaar een kennisupdate met bijhorende kennisquiz. Afhankelijk van de gekozen abonnementsvorm heb je toegang tot aanvullende functionaliteiten.

Na afronding van de updates ontvang je jaarlijks een Permanent Actueel-Certificaat.

Meer over PA-abonnementen