Virtual Classroom Examentraining Wft Basis

 • vanaf 13 juni 2023

Verhoog jouw slagingskans voor het examen met deze intensieve examentraining (halve opleidingsdag), gegeven door een professional trainer.

Let op! Deze examentraining is exclusief studiemateriaal.

 • Verhoog je slagingskans in één halve opleidingsdag
 • Gegeven door professional trainer
 • Aangeboden in nieuwe leeromgeving
Delen:
Algemeen

Virtual Classroom Examentraining Wft Basis

Heb jij een (online) studie Wft Inkomen gevolgd? Ga je op voor een herexamen? Of wil jij je slagingskans verhogen? Dan is onze Examentraining Wft Inkomen de beste keus voor jou!

Over deze training

Deze examentraining is exclusief het studiemateriaal. Heb je nog geen studiemateriaal? Bestel dan ook 100% Online Wft Basis of de E-learning Wft Basis. Bestudeer de stof goed voordat je deelneemt aan de examentraining.

Tijdens de virtuele intensieve examentraining (halve dag) worden de belangrijkste onderdelen uit het Examen Wft Basis behandeld. Onze professional trainers bereiden je aan de hand van oefenvragen voor op het Examen Wft Basis en er is direct gelegenheid tot het stellen van vragen. Uiteraard word je tijdens de training ook voorzien van de nodige (examen)tips en tricks.

Na zo’n kennis- en coachingsessie van een professional trainer, ga jij met een goed gevoel het Examen Wft Basis in.


De inhoud van de Virtual Classroom Examentraining

 • Inventarisatie van vragen
 • Doornemen van de belangrijkste onderwerpen Wft Basis
 • Examentips

De examentraining van Lindenhaeghe wordt virtueel gegeven op doordeweekse dagen. Er is geen vooropleiding verplicht. Er wordt wel vanuit gegaan dat je de stof goed hebt bestudeerd.

De examentraining is geen vervanging van de klassikale Opleiding Wft Basis, maar is wel aan te bevelen als aanvulling om je Wft te halen. We zien dat mensen die de examentraining hebben gevolgd een streepje voor hebben met het snel behalen van het Wft Basis certificaat.

Slaag je voor het Examen Wft Basis, dan ontvang je het certificaat Wft Basis.

Wat je verder nog moet weten over deze opleiding
De module Wft Basis is een verplicht onderdeel van de Wft beroepskwalificaties. De enige uitzondering is de beroepskwalificatie Adviseur Zorgverzekering, waar het certificaat Wft Basis geen vereiste is.

Geen PE
Omdat Wft Basis niet langer als beroepskwalificatie «adviseur Basis» wordt aangeduid, maar alleen als «module Basis» vervalt de PE-plicht. De eis om permanent actueel te zijn wanneer er sprake is van klantcontact, blijft gewoon bestaan.

Anouk Hengeveld
Anouk Hengeveld

Over de prijs

 • Exclusief btw
  De prijs van dit product is exclusief btw
 • Diverse betaalmogelijkheden
  Mogelijkheid om in 3 termijnen te betalen
 • Locatie- en arrangementskosten
  Bij dag- of ochtendprogramma € 19,95 | Bij middagprogramma € 9,95
Studiemateriaal

Wat krijg ik bij deze opleiding?

Deze examentraining is exclusief studiemateriaal. Je ontvangt de volgende materialen:
Item interactief
Wft in een halve dag

Belangrijkste onderwerpen en examentips

Online Studeren
Virtuele training

Onze trainers staan voor je klaar

Examen

Jouw Examen Wft Basis

Het Examen Wft Basis wordt digitaal afgenomen. Je hebt 120 minuten de tijd om de 41 vragen te beantwoorden. De vragen zijn onderverdeeld in: 20 vragen kennis en begrip, 20 vragen vaardigheden en competenties en 1 vraag professioneel gedrag. De slaaggrens is landelijk vastgesteld op 68%.

Tip! We adviseren je om zo snel mogelijk, bij voorkeur binnen een week na het volgen van de examentraining, examen te doen. Plan het examen direct in bij het boeken van de Examentraining Wft Basis.

Slaag je voor het Examen Wft Basis, dan ontvang je het certificaat Wft Basis.

Anderen bekeken ook

Klaar om te bestellen?