Welkom bij Lindenhaeghe

Voor (voormalig) Akkermans & Partners PA-abonnementhouders.

Header Over ons
Warm welkom

Welkom bij Lindenhaeghe!

Deze pagina is speciaal voor (voormalig) Akkermans & Partners PA-abonnementhouders.

Beste PA-abonnementhouder,

Onlangs is jouw PA-abonnement overgenomen door Lindenhaeghe. Op deze pagina stellen wij ons graag aan je voor. En omdat we begrijpen dat je misschien vragen hebt, zetten we hier alvast de Veelgestelde Vragen op een rij. Natuurlijk kun je ook contact met ons opnemen.

Tip!

Neem je per e-mail contact met ons op, vermeld dan 'Akkermans | Flinflix' in het onderwerp. Zo komt jouw vraag direct bij de juiste personen terecht.

Wij zijn een opleidings- en exameninstituut met meer dan vijftien jaar ervaring in de financiële branche. In mei 2021 hebben wij de abonnementen Permanent Actueel (PA) overgenomen van Akkermans & Partners. Op deze pagina vertellen we je daar wat meer over.

Online Omgeving Akkermans gesloten

Alle gegevens zijn inmiddels overgezet naar onze PA-omgeving. Met jouw nieuwe inlog kun je in onze omgeving rondkijken. Let op! De Akkermans & Partners-omgeving is inmiddels gesloten. Stond jij op 100% in de Akkermansomgeving? Dan vind je jouw PA-certificaat voor de eerste maanden van 2021 in de Lindenhaeghe online omgeving aan het einde van het jaar. Heb je hier vragen over, neem dan contact met ons op.

Hoe log ik in?
Met de e-mail die je van ons ontvangen hebt, krijg je toegang tot onze PA-omgeving. Lukt het inloggen niet? Dan kun je hier een nieuw wachtwoord opvragen. Ga vervolgens naar Mijn Permanent Actueel om jouw updates te bekijken.

Heb je vragen over jouw Suite-abonnement, de inlogprocedure of heb je door de overname wellicht een dubbel account? Maak je geen zorgen, we helpen je graag verder. Bekijk hieronder alle vragen + oplossing.

Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op. Vergeet niet 'Akkermans | Flinflix' in het onderwerp te vermelden.


Wat is de status van de overgenomen abonnementen?
Alle gegevens zijn inmiddels overgezet naar onze PA-omgeving.

Hoe log ik in?
Met de e-mail die je van ons ontvangen hebt, krijg je toegang tot onze PA-omgeving. Lukt het inloggen niet? Dan kun je hier een nieuw wachtwoord opvragen. Ga vervolgens naar Mijn Permanent Actueel om jouw updates te bekijken.

Ik heb al een PA-abonnement bij Lindenhaeghe/ Ik ben al klant bij Lindenhaeghe/ik heb meerdere accounts
Wij kunnen het bestaande account samenvoegen met de nieuwe account.
Stuur hiervoor een mail naar: support@lindenhaeghe.nl met je gegevens.

Hoe/wanneer krijg ik mijn Certificaat/Certificaten PA 2021
Jouw certificaten kun je aan het eind van het jaar – na het bekijken van alle updates – vinden in Mijn Certificaten. Mijn Certificaten vind je door in de Online Omgeving te klikken op Mijn Gegevens. Aan de rechterkant vind je dan jouw PA-certificaten.

Ontvang ik één of twee PA-certificaten eind 2021?
Wanneer je bij de sluiting van de Akkermans-omgeving p 100% stond en je rondt vanaf deze datum de Lindenhaeghe Kennisupdates komende maanden ook af, dan staan er eind 2021 twee PA-certificaten voor je klaar: één van Finflix (tot en met 14 juni) en één van Lindenhaeghe (vanaf 14 juni). Het is de bedoeling dat je gezamenlijk op 100% permanent actueel uitkomt.

Stond je op 14 juni niet op 100% in Finflix, dan kun je ook met terugwerkende kracht eerdere Lindenhaeghe-updates afronden en de rest van het jaar de andere updates volgen. Dan ontvang je één certificaat.

Ik heb een Suite-abonnement: krijg ik toegang tot PE-oefenmateriaal?
Bij jouw Suite-abonnement ontvang je toegang tot studiemateriaal én oefenvragen voor alle PE-modules. Dit zitten we z.s.m. voor je klaar in jouw Online Omgeving. Het oefenmateriaal is geldig tot 1 april 2022. Je ontvangt ook een examenvoucher voor deze periode.

Wanneer moet ik betalen?
Bestaande contracten nemen we over, zodat je direct gebruik kunt maken van onze online omgeving. Je betaalt hier uiteraard niet extra voor. Je ontvangt een bericht van ons op het moment dat jouw jaarcontract afloopt.

Wat moet ik betalen?
Na de vervaldatum van je contract, kun je bij ons een jaar lang tegen het Finflix-tarief gebruikmaken van ons Permanent Actueel-abonnement. Dat betekent dat het bedrag onder de streep gelijk blijft, maar dat je wel recht heb op onze service en de extra’s van de Online Omgeving.

Hoe zet ik een PA Module aan/uit
Modules beheer je eenvoudig via Mijn Online Leeromgeving. Je kunt in het bovenste menu klikken op ‘Mijn Gegevens’. Rechts verschijnt dan een menuutje waar 'Mijn PA-abonnement' tussenstaat. Als je daarop klikt, kun je je modules aanpassen.

Log in en bekijk het bovenste menu.

Algemene voorwaarden
De Algemene voorwaarden van Lindenhaeghe van toepassing zijn op de contracten die wij van Akkermans & Partners hebben overgenomen.

Waar kan ik terecht met vragen?
Voor vragen kun je terecht bij onze medewerkers van Klantsupport. Jouw gegevens zijn hier al bekend. Stuur een e-mail naar support@lindenhaeghe.nl (zet ‘Akkermans’ in het onderwerp) of bel: 030 - 6932348.

Valt jouw abonnement onder een kantoorlicentie? Neem dan contact op met onze Afdeling Incompany.

Welkom bij Lindenhaeghe!
Welkom bij Lindenhaeghe!