Welkom bij Lindenhaeghe

Voor (voormalig) Akkermans & Partners PA-abonnementhouders.

Header Over ons
Warm welkom

Welkom bij Lindenhaeghe!

Deze pagina is speciaal voor (voormalig) Akkermans & Partners PA-abonnementhouders.

Wij zijn een opleidings- en exameninstituut met meer dan vijftien jaar ervaring in de financiële branche. In mei 2021 hebben wij de abonnementen Permanent Actueel (PA) overgenomen van Akkermans & Partners. Op deze pagina vertellen we je daar wat meer over.

Online Omgeving Akkermans gesloten

Alle gegevens zijn inmiddels overgezet naar onze PA-omgeving. Met jouw nieuwe inlog kun je in onze omgeving rondkijken. De Akkermans & Partners-omgeving is inmiddels gesloten. Stond jij op 100% in de Akkermans-omgeving? Dan vind je jouw PA-certificaat voor de eerste maanden van 2021 in de online leeromgeving van Lindenhaeghe aan het einde van het jaar.

Contact

Wij begrijpen dat je misschien vragen hebt. Daarom zetten we hier alvast de Veelgestelde Vragen op een rij. Staat jouw vraag er niet bij? Stuur een e-mail naar support@lindenhaeghe.nl (zet ‘Akkermans’ in het onderwerp) of bel: 010 760 1100.

Welkom bij Lindenhaeghe!
Welkom bij Lindenhaeghe!
Heb je nog vragen?

Veelgestelde vragen

We kunnen ons voorstellen dat je misschien nog vragen hebt. Wellicht staat jouw vraag bij de veelgestelde vragen hieronder!

Hoe log ik in?
Met de e-mail die je van ons ontvangen hebt, krijg je toegang tot onze PA-omgeving. Lukt het inloggen niet? Dan kun je hier een nieuw wachtwoord opvragen. Ga vervolgens naar Mijn Permanent Actueel om jouw updates te bekijken.

Wat is de status van de overgenomen abonnementen?
Alle gegevens zijn inmiddels overgezet naar onze PA-omgeving.

Ik heb al een PA-abonnement bij Lindenhaeghe/ Ik ben al klant bij Lindenhaeghe/ik heb meerdere accounts
Wij kunnen het bestaande account samenvoegen met de nieuwe account.
Stuur hiervoor een mail naar: support@lindenhaeghe.nl met je gegevens.

Wanneer moet ik betalen?
Bestaande contracten nemen we over, zodat je direct gebruik kunt maken van onze online omgeving. Je betaalt hier uiteraard niet extra voor. Je ontvangt een bericht van ons op het moment dat jouw jaarcontract afloopt.

Hoe zet ik een PA Module aan/uit
Modules beheer je eenvoudig via Mijn Online Leeromgeving. Je kunt in het bovenste menu klikken op ‘Mijn Gegevens’. Rechts verschijnt dan een menuutje waar 'Mijn PA-abonnement' tussenstaat. Als je daarop klikt, kun je je modules aanpassen.

Log in en bekijk het bovenste menu.

Algemene voorwaarden
De Algemene voorwaarden van Lindenhaeghe van toepassing zijn op de contracten die wij van Akkermans & Partners hebben overgenomen.