Virtual Classroom Leidinggeven bij Verandering

Ontdek hoe jij 'met afstand' de beste leidinggevende bent en blijft in tijden van verandering. Interactieve training in een Virtual Classroom. Gegeven door de beste managementtrainers van Kenneth Smit.

 • De beste managementtrainers van Kenneth Smit
 • Gemotiveerde medewerkers op afstand
 • Interactieve opleiding (Virtual Classroom)
Delen:
Leidinggeven bij Verandering

Over deze Virtual Classroom-training

De wereld is de afgelopen tijd flink veranderd. We hebben gezien dat het motiveren van medewerkers niet altijd face-to-face mogelijk is. Coachen en leidinggeven op afstand wordt dan de norm. Maar hoe doe je dat? Deze training geeft je niet alleen inzicht in jouw stijl van leidinggeven maar ook wat je kunt aanpassen om 'op afstand' de beste te blijven.

Over deze training
Lang niet iedere leidinggevende heeft ervaring met leidinggeven-op-afstand. Want hoe begeleid je jouw medewerkers zo goed mogelijk als iedereen op een andere locatie ziet? En hoe betrek je jouw medewerkers bij een crisissituatie en zorg je voor wederzijds begrip? Waar normaliter wordt uitgegaan van management by objectives (MBO) is het uitgangspunt nu juist management by exception (MBE). En dat vraag een andere aanpak.

De Training Leidinggeven bij Verandering bestaat uit vier verschillende sessies van elk twee uur. Tussen elke sessie zit één week om concreet aan de slag te gaan met het geleerde uit de training.

De volgende onderwerpen worden besproken in de training:

 • (Groeps)communicatie op afstand
 • Management versus leidinggeven
 • Stijlen van leidinggeven
 • Persoonlijke managementstijl
 • Wederzijds begrip bij verandering


Wat neem je mee naar huis?

Na het volgen van de training heb je meer inzicht in jouw stijl van leidinggeven. Je bent toegerust om te excelleren op het gebied van online samenwerken, leidinggeven en communicatie. Daarnaast heb je voldoende handvatten om concreet aan de slag te gaan om de resultaten van de training te borgen in de organisatie. Daarnaast ben je in staat om op afstand het beste naar boven te halen in je medewerkers, zonder daarbij de focus op het resultaat te verliezen!

Na afsluiting van de training is de trainer maximaal 1 uur per persoon beschikbaar voor online persoonlijke ondersteuning. Bijvoorbeeld om via telefoon of e-mail praktijksituaties te bespreken. Wel zo fijn!

Lindenhaeghe heeft uitstekende trainers in huis
Lindenhaeghe heeft uitstekende trainers in huis
Onze partner

Over Kenneth Smit Direct

Sinds 28 november 2019 maakt trainersbedrijf Kenneth Smit deel uit van de Eikk Onderwijsgroep, waartoe ook Lindenhaeghe behoort.

Marktbrede persoonlijke ontwikkeling

De trainers van Kenneth Smit zetten zich in voor marktbrede persoonlijke ontwikkeling. Financieel professionals die naast kennis ook hun vaardigheden willen verbeteren, hebben via onze website zowel toegang tot de Future Skills for Financials-trainingen van Lindenhaeghe, als tot een keur aan trainingen op het gebied Persoonlijke Ontwikkeling van Kenneth Smit Direct.

Zo zijn en blijven wij - samen met onze partner - jouw rechterhand op het gebied van complete ontwikkeling.

Toelichting op de prijs

 • Exclusief btw
  De prijs van dit product is exclusief btw
 • Diverse betaalmogelijkheden
  Mogelijkheid om in 3 termijnen te betalen
Inbegrepen

Wat krijg ik bij deze training?

Je ontvangt het volgende:
Virtual Classroom

Interactieve training bij jou thuis

Online Leeromgeving

Alle benodigde materialen (en/of opdrachten) vind je hier

Certificaat van deelname

Na afloop van deze training ontvang je een certificaat van deelname

Coaching na afloop

Tot vier weken na de training kun je vragen stellen aan jouw trainer

Anderen bekeken ook