030 – 693 23 48

Virtual Classroom Effectief Communiceren

Ontdek hoe jij de kracht van communicatie kunt inzetten. Interactieve training in een Virtual Classroom. Gegeven door professional trainers

 • Ervaren trainers
 • Interactieve training (Virtual Classroom)
 • Persoonlijke begeleiding
Delen:

Wat leer je tijdens de Virtual Classroom Effectief Communiceren?

De training Effectief Communiceren is uitermate geschikt voor elke professional die prettiger en efficiënter wil omgaan met klanten en collega’s. Meld je aan en haal meer uit jouw communicatie!

De hele dag door ben je druk bezig met communiceren. Via gesprekken, verbaal en non-verbaal en tegenwoordig ook steeds meer online. Maar bereik je via jouw communicatie ook wat je wilt? Na de Virtual Classroom Effectief Communiceren zeker wel! Dat begint bij de basis. Door actief luisteren, goed waarnemen en juist interpreteren. Na de training beschik je over een breed palet aan gespreksvaardigheden en communiceer je kraakhelder en to the point.


Future skills

Communiceren is één van de belangrijkste future skills. In een tijd waarin verschillende manieren van communicatie gebruikt worden, is het van belang dat je weet wélk middel passend is voor welke situatie. Maar het is ook belangrijk dat je goed om kunt gaan met verschillende situaties en relaties om zo ook online doelgericht boodschappen over kunt brengen en begrijpen.

Jouw persoonlijke leerdoelen

De Virtual Classroom start met een online 15 minuten intake met de trainer. Hierin formuleer je jouw persoonlijke leerdoelen. Met deze doelen gaan we aan de slag tijdens de training Effectief Communiceren. Onze ervaren communicatie- en gedragstrainer begeleidt je bij dit proces. Als expert weet hij of zij precies wat er nodig is om het beste resultaat te behalen.

De Virtual Classroom wordt gegeven in drie verschillende sessies om de week 1 sessie van 2 uur. ​Tussen de sessies door krijg je praktische opdrachten om het geleerde mee te oefenen.

Na afsluiting van de training is de trainer beschikbaar voor online persoonlijke ondersteuning. Bijvoorbeeld om nog een vraag te stellen of een praktijksituatie te bespreken. Wel zo fijn!


De beste trainers
De beste trainers

Toelichting op de prijs

 • Exclusief btw
  De prijs van dit product is exclusief btw
 • Diverse betaalmogelijkheden
  Mogelijkheid om in 3 termijnen te betalen
 • Studie- en oefenmaterialen
  Alle materialen worden online klaargezet
Inbegrepen

Wat krijg ik bij deze training?

Je ontvangt het volgende:
Virtual Classroom

Interactieve training bij jou thuis

Online Leeromgeving

Alle benodigde materialen (en/of opdrachten) vind je hier

Certificaat van deelname

Na afloop van deze training ontvang je een certificaat van deelname

Coaching na afloop

Tot vier weken na de training kun je vragen stellen aan jouw trainer

Klaar om te bestellen?

Anderen bekeken ook