030 – 693 23 48

Virtual Classroom Effectief Beïnvloeden

Vergroot je invloed. Ook zonder formele macht. Interactieve training in een Virtual Classroom. Gegeven door professional trainers

 • Ervaren trainers
 • Interactieve training (Virtual Classroom)
 • Persoonlijke begeleiding
Delen:

Wat leer je tijdens de Virtual Classroom Effectief Beïnvloeden?

De training Effectief Beïnvloeden is ideaal voor wie zijn of haar invloed wil vergroten. Duik jij met ons dieper in de materie?

Het is fijn als dingen precies gaan zoals je wilt. Maar hoe bereik je dit zonder anderen te passeren? En zonder terug te vallen op een bepaalde machtspositie? In deze Virtual Classroom leer je de vaardigheden waarmee je je invloed meer kunt laten gelden. Om op een bewuste en vooral respectvolle manier de ander in beweging te brengen.

Tijdens onze Virtual Classroom training leer je invloed uitoefenen op anderen. Daarbij is het belangrijk om verschillende beïnvloedingsstijlen te kennen. Inclusief die van jezelf. Welke stijl heeft wanneer het meeste effect? Na de training Effectief Beïnvloeden neem je anderen overtuigend mee in jouw plannen. Zonder dat zij het gevoel hebben de discussie te verliezen.


Future skills

Deze tijd vraagt veel van je communicatievaardigheden. Daarmee onderscheiden we ons van robots. Hoe kun je je communicatie aanpassen en invloed uitoefenen, ook zonder formele macht?

Jouw persoonlijke leerdoelen

Gedurende onze training Effectief Beïnvloeden staan jouw persoonlijke leerdoelen centraal. Voorafgaand aan de trainingsdag is er een 15 minuten online intake. In de training gaan we daarmee aan de slag. De training wordt 2 weken achtereen gegeven met in beide weken 1 sessie van 2 uur.
Onze ervaren communicatie- en gedragstrainer begeleidt je bij dit proces. Als expert weet hij of zij precies wat er nodig is om het beste resultaat te behalen.

Na afsluiting van de training is de trainer per persoon 1 uur beschikbaar voor online persoonlijke ondersteuning. Bijvoorbeeld om via telefoon of e-mail praktijksituaties te bespreken. Wel zo fijn!

Marjolijn de Galan
Marjolijn de Galan Trainer

Toelichting op de prijs

 • Exclusief btw
  De prijs van dit product is exclusief btw
 • Diverse betaalmogelijkheden
  Mogelijkheid om in 3 termijnen te betalen
 • Studie- en oefenmaterialen
  Alle materialen worden online klaargezet
Inbegrepen

Wat krijg ik bij deze training?

Je ontvangt het volgende:
Virtual Classroom

Interactieve training bij jou thuis

Online Leeromgeving

Alle benodigde materialen (en/of opdrachten) vind je hier

Certificaat van deelname

Na afloop van deze training ontvang je een certificaat van deelname

Coaching na afloop

Tot vier weken na de training kun je vragen stellen aan jouw trainer

Startdata en locaties

Wanneer kan ik beginnen?

Start wanneer jij wilt op centraal gelegen locaties in Nederland

Item startdatum2

Klaar om te bestellen?

Anderen bekeken ook