030 – 693 23 48

Virtual Classroom Becoming an Online Personal Brand

Ontdek hoe jij een online personal brand wordt. Interactieve training in een Virtual Classroom. Gegeven door professional trainers

 • Word je eigen online brand
 • Professional trainers
 • Interactieve opleiding (Virtual Classroom)
Delen:

Wat leer je tijdens Virtual Classroom Becoming an Online Personal Brand?

Jezelf als merk presenteren aan anderen vraagt face-to-face al bepaalde vaardigheden, maar hoe doe je dit online? In de training Becoming an Online Personal Brand krijg je concrete handvatten om aan de slag te gaan met jouw online brand. Direct toepasbaar in ál jouw online gesprekken; vergaderingen, sollicitaties, pitches, salesgesprekken!

In deze training leer je jezelf online als een merk presenteren waarbij je positieve beelden en associaties oproept. Hiervoor gebruik je je persoonlijkheid, kennis en ervaring om je te onderscheiden van anderen. Ken jezelf, maak gebruik van je charisma en werk aan je personal presence. Personal presence kan je positief beïnvloeden door middel van zelfvertrouwen, authenticiteit, kracht en kennis.


Deze training is geschikt voor iedereen die meer uit zijn/haar online en offline zichtbaarheid wil halen. Het pitchen van jezelf is online toch nét anders dan offline. Tijdens de training krijg je concrete handvatten om jezelf via online meeting platforms, zoals Skype, Zoom en Microsoft teams, als een ‘Personal Brand’ neer te zetten.

De training vindt verdeeld over vier contactmomenten van één uur verspreid over vier weken online plaats. Tussen de contactmomenten ga je aan de slag met opdrachten om de theorie in de praktijk te brengen. Door het volgen van een training in een besloten groep, en daarin elkaars voortgang zien en bijhouden, zorgt voor een stuwing in de leercurve.

De volgende onderwerpen worden besproken in de training:

 • Ken jezelf (waarden en normen) inclusief ontwikkelpunten en denkpatronen
 • Het schrijven en geven van een pitch
 • Wat is charisma? En hoe krijg je charisma?
 • Online en offline zichtbaarheid
 • Privésessie van één uur, waarin je aan de slag kan gaan met jouw stijl, kleuren en kleding of het ontwikkelen van je visie.


Want of je nu in een groot bedrijf werkt of een zpp’er bent, je persoonlijkheid én je vaardigheden neem je altijd met je mee. Wij helpen je daarom met het worden een Online Personal Brand!

Na afsluiting van de training is de trainer per persoon 1 uur beschikbaar voor online persoonlijke ondersteuning. Bijvoorbeeld om via telefoon of e-mail praktijksituaties te bespreken. Wel zo fijn!

De beste trainers
De beste trainers

Toelichting op de prijs

 • Exclusief btw
  De prijs van dit product is exclusief btw
 • Diverse betaalmogelijkheden
  Mogelijkheid om in 3 termijnen te betalen
 • Studie- en oefenmaterialen
  Alle materialen worden online klaargezet
Inbegrepen

Wat krijg ik bij deze training?

Je ontvangt het volgende:
Virtual Classroom

Interactieve training bij jou thuis

Online Leeromgeving

Alle benodigde materialen (en/of opdrachten) vind je hier

Certificaat van deelname

Na afloop van deze training ontvang je een certificaat van deelname

Coaching na afloop

Tot vier weken na de training kun je vragen stellen aan jouw trainer

Startdata en locaties

Wanneer kan ik beginnen?

Start wanneer jij wilt op centraal gelegen locaties in Nederland

Item startdatum2

Klaar om te bestellen?

Anderen bekeken ook