030 – 693 23 48

Virtual Classrooms Wft PE

Volledig online, Volledig Lindenhaeghe
Welkom bij Lindenhaeghe!
Algemeen

Virtual Classrooms Wft PE

Op deze pagina vind een overzicht van alle Virtual Classroom-trainingen op gebied van Wft | PE-opleidingen.

Over de Virtual Classroom-trainingen PE
Tijdens onze interactieve Virtual Classroom-trainingen nemen onze trainers je mee in de theorie van de opleiding. Maar dat niet alleen: ze houden je bij de les met praktijkvoorbeelden, coachen je, en uiteraard is er volop gelegenheid tot het stellen van vragen. Naast de trainer zijn ook je medecursisten online; je leert dus ook van elkaar. Met ons populaire combinatie-product kun je daarna direct op examen: je hoeft alleen plaats en datum nog maar te selecteren.

Thuis een PE-training volgen was nog nooit zo aantrekkelijk!

Nieuw! PE Opleiding + Examen is weer boekbaar


Terug van weggeweest
Onlangs heropende een deel van onze examenlocaties de deuren. Vanaf nu kun jij dus weer PE- en Wft-examen doen! Best bijzonder in deze tijd. We vertellen je hier graag wat meer over.

In overleg met elkaar
Het sluiten van de examenlocaties op 16 maart was voor veel cursisten een teleurstelling: het niet kunnen afronden van een studie is immers frustrerend. Maar hun veiligheid en die van het personeel stond voorop. De beslissing om nu op beperkte schaal weer examens te gaan afnemen, is weloverwogen genomen. DUO, het CDFD (ministerie van Financiën) en de locaties zijn hierbij nauw betrokken geweest. De geselecteerde locaties houden zich strikt aan de richtlijnen van het RIVM: er is een deurbeleid en er is ruim voldoende ruimte tussen de examenplekken. Je kunt dus op een veilige manier weer examen doen.

Maar hoe weet je op welke locaties je terecht kunt?


> Wanneer je een examen boekt via onze website, zie je direct welke locaties beschikbaar zijn. Je kunt eenvoudig boeken en vervolgens dus op een rustige en veilige manier examen doen.

Stel je wilt nu starten met een PE-opleiding? Hoe werkt dat?
> Veel opleidingen zijn inmiddels omgezet naar Virtual Classroom-trainingen. Wft-trainingen en specialistische opleidingen. Maar wist jij dat wij ook onze populaire PE training-plus-examen als Virtual Classroom aanbieden? Je start met een online voorbereiding, volgt een examentraining van drie uur in een Virtual Classroom en gaat daarna op examen op de locatie van jouw keuze.

Zo regisseer jij jouw eigen PE-training en doe jij examen waar en wanneer het jou uitkomt.

PE Consumptief krediet Virtual Classroom + Examen

PE Schade zakelijk Virtual Classroom + Examen

PE Schade particulier Virtual Classroom + Examen

PE Inkomen Virtual Classroom + Examen

PE Vermogen Virtual Classroom + Examen

PE Hypothecair krediet Virtual Classroom + Examen

PE Pensioen Virtual Classroom + Examen

Via onze website boek je uiteraard ook jouw Wft-opleiding of specialistische trainingen in een Virtual Classroom.