Vakbekwaam met NLLD

Adfiz, Lindenhaeghe en Hoffelijk slaan de handen ineen! Wil jij je kosteloos om- of bijscholen? Lees meer over deze samenwerking en bekijk het aanbod!

Header stilstaan
Over Vakbekwaam

Samenwerking opleiders

De branchevereniging Adfiz en financieel opleiders Lindenhaeghe en Hoffelijk slaan de handen ineen.

De branchevereniging Adfiz en financieel opleiders Lindenhaeghe en Hoffelijk gaan samenwerken op het gebied van de NL Leert Door-subsidieregeling. Voor deze subsidieregeling heeft de overheid budget beschikbaar gesteld waarmee werknemers, werkzoekenden en zzp’ers (vanaf 18 jaar) tijdelijk kosteloos een training of opleiding volgen. Dit met als doel de instroom in de sector te vergroten en de kennis en vaardigheden van bestaande financieel professionals te verdiepen en verbreden.

Over Vakbekwaam
Branchevereniging Adfiz zet zich dag in dag uit in voor een sterke, duurzame ontwikkeling van de financiële sector. Adfiz heeft daarom het initiatief genomen om www.vakbekwaam.nl op te zetten; een platform waarmee professionals via de NL Leert Door-subsidieregeling gratis trainingen en opleidingen bij Lindenhaeghe en Hoffelijk kunnen volgen. De opleiders bundelen hun aanbod omdat zij als enige partijen binnen de branche subsidie toegekend hebben gekregen waarmee de instroom en doorstroom van nieuw én gediplomeerd talent in de financiële sector vergroot kan worden.

Door de samenwerking aan te gaan en een gecombineerd (kosteloos) aanbod beschikbaar te stellen, kan een nog grotere groep financieel professionals bereikt worden. Meer lezen over deze samenwerking? Lees meer over Vakbekwaam in ons nieuwsartikel.

Vakbekwaam
Vakbekwaam
Hoe maak ik gebruik van de subsidieregeling?

De NL Leert Door-regeling

Gebruikmaken van de NL Leert Door-subsidieregeling werkt eenvoudig. Hieronder of op onze NLLD-website vind je alle trainingen en opleidingen die Lindenhaeghe aanbiedt in het kader van NL Leert Door. Houd er rekening mee dat alleen deze trainingen binnen de regeling vallen en kosteloos boekbaar zijn. Twijfel je? De NLLD-trainingen zijn te herkennen aan NLLD in de titel en zijn boekbaar voor € 0,-. Om de regeling voor iedereen aantrekkelijk te houden, stellen wij een maximum van 3 trainingen per professional. Lees daarnaast goed de voorwaarden door voordat je een opleiding via de NL Leert Door-regeling gaat boeken.

Wil je het volledige gecombineerde aanbod bekijken of meer lezen over deze unieke samenwerking? Ga dan naar www.vakbekwaam.nl.

Categorie A & C

Financiële vakopleidingen

Met de (bovenwettelijke) financiële (vak)opleidingen, trainingen en e-learnings til jij jouw kennis en (advies)vaardigheden naar een nog hoger niveau.

Beschikbare e-learnings


Beschikbare klassikale opleidingen