030 – 693 23 48

Vacatures

Word jij onze nieuwe collega?

Header Over ons
Vacatures

Werken bij de leukste werkgever van Midden-Nederland

Met onze Great Place to Work-achtergrond zijn wij als geen ander in staat om jouw werk extra leuk te maken!

Lindenhaeghe is een dynamische organisatie waar veel ruimte is voor persoonlijke groei. Als opleider en begeleider op gebied van complete ontwikkeling hebben wij een naam hoog te houden. Wij bieden onze medewerkers dan ook volop kansen om zichzelf te ontwikkelen en verbeteren. En met onze Great Place to Work-achtergrond zijn wij als geen ander in staat om jouw werk extra leuk te maken.

In verband met groei van onze organisatie zoeken wij versterking. Bekijk onze vacature(s) en wie weet word jij onze nieuwe collega!

Momenteel zijn wij op zoek naar een:MEDEWERKER DEBITEUREN ADMINISTRATIE M/V | 24-32 UUR

Ben jij een gedreven administratief talent met affiniteit voor debiteurenbeheer? Ben je communicatief sterk en klantvriendelijk ingesteld? Dan zoeken we jou! Wij zoeken namelijk een

MEDEWERKER DEBITEUREN ADMINISTRATIE M/V | 24-32 UUR
DOENER / ADMINISTRATIEF TALENT / TEAMSPELER

Bekijk de volledige vacature hier.

MEEWERKSTAGIAIR OPLEIDINGSKUNDE/ONDERWIJSKUNDE/LEARNING & DEVELOPMENT (M/V) | 32-40 UUR

Lindenhaeghe is dé opleider en hét exameninstituut voor (financiële) professionals. Naast ons uitgebreide aanbod aan financiële vakopleidingen hebben we ook een productlijn met persoonlijke vaardigheidstrainingen. We willen naast de financiële professionals, alle professionals van Nederland duurzaam ontwikkelen! Voor onze afdeling opleidingsmanagement zijn wij op zoek naar een enthousiaste:

MEEWERKSTAGIAIR OPLEIDINGSKUNDE/ONDERWIJSKUNDE/LEARNING & DEVELOPMENT (M/V) | 32-40 UUR

Bekijk de volledige vacature hier.

LEARNING & DEVELOPMENT SPECIALIST

Met jouw liefde voor onderwijs en affiniteit met de financiële sector ben je bij Lindenhaeghe helemaal op je plek. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van een diversiteit aan opleidingen binnen ons standaard aanbod én zet je jouw creativiteit in voor het ontwikkelen van maatwerkprogramma’s voor klanten. Je komt te werken in een gezellig team van gedreven collega’s en er is plek voor een:

LEARNING & DEVELOPMENT SPECIALIST
ONDERWIJSKUNDIGE I CREATIEVELING I SAMENWERKER

Bekijk de volledige vacature hier.

MEDEWERKER PLANNING (M/V) | 32-40 uur

Lindenhaeghe is dé opleider en hét exameninstituut voor (financiële) professionals. Naast ons uitgebreide aanbod aan financiële vakopleidingen hebben we ook een productlijn met persoonlijke vaardigheidstrainingen. De financiële professionals willen we op die manier duurzaam ontwikkelen; zowel inhoudelijk als op het gebied van de zachte (advies)adviesvaardigheden! Voor ons team Planning zijn we op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze:

MEDEWERKER PLANNING (M/V) | 32 - 40 uur
ALLES-ONDER-CONTROLE-HOUDER / ORGANISATOR / REGELNEEF of REGELTANTE

Bekijk de volledige vacature hier.