030 – 693 23 48

Vacatures

Word jij onze nieuwe collega?

Header Over ons
Vacatures

Lindenhaeghe is dé opleider en hét exameninstituut voor (financiële) professionals.

Met onze Great Place to Work-achtergrond zijn wij als geen ander in staat om jouw werk extra leuk te maken!

Naast ons uitgebreide aanbod aan financiële vakopleidingen hebben we ook een productlijn met persoonlijke vaardigheidstrainingen. We willen naast de financiële professionals, alle professionals van Nederland duurzaam ontwikkelen!

In verband met groei van onze organisatie zoeken wij versterking. Bekijk onze vacature(s) en wie weet word jij onze nieuwe collega!

MEDEWERKER SUPPORT M/V | 28 - 32 UUR

Zonder jou kan niemand een opleiding volgen of een diploma halen. Dat is hoe cruciaal jouw werk bij Lindenhaeghe is. Best een verantwoordelijkheid, maar die draag je niet alleen. We zijn namelijk behoorlijke teamspelers. Het team Administratie & Support verwelkomt binnenkort graag een:

MEDEWERKER SUPPORT M/V | 28 - 32 UUR M/V
AANPAKKER / VISITEKAARTJE / TEAMSPELER

Functie
Als Medewerker Support ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de inkomende telefoon en klantmail. Cursisten, klanten, relaties, leveranciers; je staat ze allemaal te woord en legt de hoorn pas weer neer wanneer ze geholpen zijn. Met je klantvriendelijke, sociale en proactieve houding weet je de inkomende telefoon en e-mail juist af te handelen. Uiteraard word je binnen no-time door je collega’s wegwijs gemaakt in ons opleidingsaanbod, onze automatisering en de werking van de telefoon. In deze functie ben je bovendien het aanspreekpunt voor andere afdelingen, omdat je al snel veel weet over heel veel processen. Dat maakt deze dynamische job de perfecte instapfunctie als je veel wilt leren over de organisatie van opleidingen.

Blijk je daarnaast ook nog administratief talent te hebben, dan bestaat de mogelijkheid om je takenpakket uit te breiden met administratieve taken. Denk hierbij aan de juiste verwerking van alle administratieve processen rondom onze opleidingen, examens en trainingen.

Jij

 • Je bent leergierig en hebt een MBO-diploma met relevante werkervaring
 • Je bent een vrolijke, betrokken collega met een beetje pit
 • Je vindt het enorm leuk om mensen goed te helpen, zowel onze klanten als collega’s
 • Je werkt nauwkeurig en efficiënt en behoudt het overzicht over je werkzaamheden
 • Je vindt gemakkelijk je weg in de verschillende informatiesystemen
 • Je schriftelijke en mondelinge beheersing van de Nederlandse taal is uitstekend
 • Je bent nieuwsgierig naar de financiële sector, kennis van financiële opleidingen is echt geen must, maar wel mooi meegenomen
 • Je bent dienstverlenend en je hebt een prettige telefoonstem


Werken bij ons

Wij zijn een snel groeiend opleidings-, trainings- en examenbedrijf voor professionals. Bij ons kunnen professionals terecht voor vakgerichte (financiële) opleidingen, examens en trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Wij zijn bovendien een dynamische organisatie waar veel ruimte is voor persoonlijke groei. Als opleider en begeleider op gebied van complete ontwikkeling hebben wij natuurlijk een naam hoog te houden. Wij bieden onze medewerkers dan ook volop kansen om zichzelf te ontwikkelen en te verbeteren. Wij laten ons monitoren door Great Place to Work om ervoor te zorgen dat jij en je collega’s het bij ons naar de zin hebben.

De BBQ, samen sporten, kwartaalbijeenkomsten, nieuwjaarsborrel (dit jaar met pubquiz!), workshops volgen, de heerlijke salades en culinaire uitspattingen; geen dag is hier hetzelfde. Je kunt op je collega’s rekenen en je collega’s op jou. Bij ons ervaar je niet alleen een prettige werksfeer, we vinden het ook belangrijk om succes met elkaar te delen. We hebben een ongekende ambitie en zijn ervan overtuigd dat we met elkaar onze ambities kunnen waarmaken.


Indien jij de geschikte kandidaat bent voor de functie van Medewerker Support, bieden wij je:

 • Een uitdagende functie bij een groeiende en dynamische organisatie
 • Een bruto maandsalaris tussen de € 1.850,- en € 2.500,- op basis van 40 uur per week. Bij de inschaling kijken we naar werkervaring, competenties, doorgroeimogelijkheden en de verhoudingen binnen het team
 • Ruimte voor jouw initiatieven en ideeën
 • Ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden (we zijn tenslotte een opleider)
 • Een goede werksfeer en leuke collega’s
 • Uitstekende koffievoorzieningen en heerlijke lunch in ons café


Zo reageer je

Heb je interesse in deze functie? Stuur dan je motivatie en CV naar solliciteren@lindenhaeghe.nl.

Wil je eerst meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Nancy van Bergen, HR Adviseur, via solliciteren@lindenhaeghe.nl of telefonisch via 030-693 2348.

De sollicitatieprocedure wordt gevoerd conform ons privacy statement.
Uw (sollicitatie)gegevens zullen uiterlijk 4 weken na het einde van de sollicitatieprocedure worden verwijderd uit onze systemen.
Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt begrepen, maar niet op prijs gesteld.

MEDEWERKER PLANNING (M/V) | 24 - 32 uur

Lindenhaeghe is dé opleider en hét exameninstituut voor (financiële) professionals. Naast ons uitgebreide aanbod aan financiële vakopleidingen hebben we ook een productlijn met persoonlijke vaardigheidstrainingen. De financiële professionals willen we op die manier duurzaam ontwikkelen; zowel inhoudelijk als op het gebied van de zachte (advies)adviesvaardigheden! Voor ons team Planning zijn we op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze:

MEDEWERKER PLANNING (M/V) | 24 - 32 uur
ALLES-ONDER-CONTROLE-HOUDER / ORGANISATOR / REGELNEEF of REGELTANTE


De functie

Als Medewerker Planning sta je nauw in contact met onze trainers, examenleiders en externe partijen. Iedere dag is het jouw belangrijke taak om inkomende opleidings- en/of examenaanvragen te plannen. Jij regelt de locatie (één van onze locaties of bij onze maatwerkklanten op kantoor) met daarbij natuurlijk ook een trainer en/of examenleider. Daarbij hou je zo veel mogelijk rekening met de voorkeuren van klanten en trainers. Dit kan soms een uitdaging zijn als je kijkt naar onze diversiteit aan opleidingen en locaties, maar jij weet hierin orde te scheppen en prioriteiten te stellen. Tevens bespreek je regelmatig samen met je collega’s van Sales de maatwerktrajecten die gepland dienen te worden.

Met jouw oog voor detail signaleer je snel inefficiëntie in de planning om deze vervolgens proactief en adequaat op te lossen. Ook monitor je de reeds geplande opleidingen en examenmomenten en beoordeel je of deze definitief door kunnen gaan. Je speelt hierbij soepel in op - soms last-minute- wijzigingen. Ook zijn belangrijke taken van de Medewerker Planning dat de kwaliteit en uniformiteit van onze externe locaties geborgd is en dat alles op een juiste wijze administratief wordt verwerkt. Denk hierbij aan het aanmaken van producten, het opstellen van locatie overzichten, de check op facturen van locaties en freelance trainers en het uitvoeren van diverse controles op de planning.

Naast de planning voor Lindenhaeghe, verzorgt de afdeling Planning sinds kort ook de planning voor onze zustermaatschappijen Kenneth Smit en Florens. Daarom zijn we op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega!

Kortom: in deze functie ben je steeds -samen met je twee collega’s- aan het puzzelen om zo tot de meest efficiënte planning te komen. Het is een hele diverse functie, waarbij geen dag hetzelfde is!

Jij

 • Je bent slim (HBO diploma of HBO werk- en denkniveau)
 • Je hebt minimaal twee jaar recente werkervaring in een vergelijkbare functie
 • Je bent organisatorisch ijzersterk en je weet altijd de grote lijnen in het vizier te houden, waardoor je nooit het overzicht verliest (ook niet in hectische en onvoorziene situaties)
 • Je bent communicatief sterk, je werkt nauwkeurig en denkt in oplossingen
 • Je bent flexibel, omdat je weet dat iedere dag weer anders kan lopen dan je van te voren had gedacht
 • Je kunt snel schakelen, overziet de gevolgen van je handelen en werkt efficiënt
 • Bij voorkeur ben je woonachtig in de omgeving van Bilthoven, zodat je je werk perfect kan combineren met privé


Werken bij ons

Wij zijn een dynamische organisatie waar veel ruimte is voor persoonlijke groei. Als opleider en begeleider op gebied van complete ontwikkeling hebben wij natuurlijk een naam hoog te houden. Wij bieden onze medewerkers dan ook volop kansen om zichzelf te ontwikkelen en te verbeteren. Wij laten ons monitoren door Great Place to Work om ervoor te zorgen dat jij en je collega’s het bij ons naar de zin hebben.

Samen sporten, kwartaalbijeenkomsten, nieuwjaarsborrel (dit jaar met pubquiz!), workshops volgen, de heerlijke salades tijdens de lunch en andere culinaire uitspattingen; geen dag is hier hetzelfde. Je kunt op je collega’s rekenen en je collega’s op jou. Bij ons ervaar je niet alleen een prettige werksfeer, we vinden het ook belangrijk om succes met elkaar te delen. We hebben een ongekende ambitie en zijn ervan overtuigd dat we met elkaar onze ambities kunnen waarmaken.

Wat wij je bieden

 • Indien jij de geschikte kandidaat bent, bieden wij je:
 • Een uitdagende functie bij een groeiende en dynamische organisatie
 • Een bruto maandsalaris tussen de € 2.100 en € 2.900 op basis van 40 uur per week. Bij de inschaling kijken we naar werkervaring, competenties, doorgroeimogelijkheden en de verhoudingen binnen het team.
 • In eerste instantie zal het gaan om een dienstverband voor 3 of 4 dagen per week. Indien de hoeveelheid werk toeneemt, kan dit uitgebreid worden naar meer. Wij verzoeken om bij je sollicitatie aan te geven voor hoeveel uur je beschikbaar bent.
 • Ruimte voor jouw initiatieven en ideeën
 • Ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden (we zijn tenslotte een opleider)
 • Een goede werksfeer en leuke collega’s


Zo reageer je

Heb je interesse in deze functie? Stuur dan je motivatie en CV naar solliciteren@lindenhaeghe.nl.

Wil je eerst meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Nancy van Bergen, HR Adviseur, via solliciteren@lindenhaeghe.nl of telefonisch via 030-693 2348.

De sollicitatieprocedure wordt gevoerd conform ons privacy statement.
Uw (sollicitatie)gegevens zullen uiterlijk 4 weken na het einde van de sollicitatieprocedure worden verwijderd uit onze systemen.
Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt begrepen, maar niet op prijs gesteld.


MEDEWERKER BINNENDIENST(M/V) 32- 40 UUR

Lindenhaeghe is dé opleider en hét exameninstituut voor (financiële) professionals. Naast ons uitgebreide aanbod aan financiële vakopleidingen hebben we ook een productlijn met persoonlijke vaardigheidstrainingen. De financiële professionals willen we op die manier duurzaam ontwikkelen; zowel inhoudelijk als op het gebied van de zachte (advies)adviesvaardigheden! Ter vervanging van zwangerschapsverlof zijn we voor ons Salesteam per 7 september 2020 op zoek naar een enthousiaste:

MEDEWERKER BINNENDIENST(M/V) 32- 40 UUR
RELATIEBEHEERDER | KANSENBENUTTER | TEAMSPELER


De functie
De Medewerker Binnendienst (intern “Trajectcoördinator” genoemd) begeleidt de incompany - en/of maatwerk trajecten die worden aangevraagd door onze zakelijke klanten. Je werkt daarbij nauw samen met de accountmanagers, trainers of opleidingsspecialisten, bent de schakel tussen al deze partijen en bent eindverantwoordelijk voor het proces met de klant van a tot z. Als medewerker Binnendienst zorg je ervoor dat dit proces vlekkeloos verloopt en ben je de reden dat onze klanten nooit bij ons weg gaan.

Jij weet precies wat onze klanten willen en tovert een glimlach op hun gezicht door jouw perfecte begeleiding. Daarbij weet je ook verkoopsignalen op te vangen en speelt deze door naar één van onze doorgewinterde accountmanagers. Je denkt proactief mee bij vragen of problemen en draagt zelfstandig oplossingen aan. Met jouw talent voor plannen en organiseren zorg je er bovendien voor dat afspraken en producten juist worden vastgelegd en aangemaakt, dat de projectfacturatie klopt en verzorg je de evaluaties van de afgeronde projecten. Dit alles doe je samen met je twee collega’s binnen het team.

Jij

 • Je hebt een HBO-diploma of HBO werk- en denkniveau
 • Je hebt minimaal twee jaar recente ervaring met het binden van klanten
 • Je kunt informatie goed overdragen en snel schakelen tussen verschillende systemen
 • Plannen en organiseren zit in je bloed en je weet de voortgang goed te bewaken
 • Je hebt een oplossingsgerichte instelling, gaat resultaatgericht te werk en je wordt erg blij van samenwerken
 • Uiteraard heb je uitstekende communicatieve vaardigheden en ben je beschikbaar van 7 september 2020 tot en met 28 februari 2021 (einddatum is flexibel en wordt in overleg definitief afgestemd zodra einddatum van het zwangerschapsverlof bekend is)

Werken bij ons
Wij laten ons monitoren door Great Place to Work om ervoor te zorgen dat jij en je collega’s het bij ons naar de zin hebben. Zo organiseren we jaarlijks een BBQ, sporten we samen en hebben we onze kwartaalbijeenkomsten, nieuwjaarsborrel (dit jaar met pubquiz!), workshops, de heerlijke salades tijdens de lunch en andere culinaire uitspattingen; geen dag is hier hetzelfde. Je kunt op je collega’s rekenen en je collega’s op jou. Bij ons ervaar je niet alleen een prettige werksfeer, we vinden het ook belangrijk om succes met elkaar te delen. We hebben een ongekende ambitie en zijn ervan overtuigd dat we met elkaar onze ambities kunnen waarmaken. Dit zul je ook merken als je bij ons aan de slag gaat in deze tijdelijke functie.

Op dit moment werken we hoofdzakelijk vanuit huis, maar je inwerkperiode zal wel vanuit ons hoofdkantoor in Bilthoven plaatsvinden. In overleg zullen we bespreken hoe dit eruit zal zien en welke mogelijkheden hiervoor zijn in september.

Wat wij je bieden

 • Indien jij de geschikte kandidaat bent, bieden wij je:
 • Een uitdagende, tijdelijke functie bij een groeiende en dynamische organisatie
 • Een bruto maandsalaris tussen de € 2.000,- en € 2.700,- op basis van 40 uur per week. Bij de inschaling kijken we naar werkervaring, competenties, doorgroeimogelijkheden en de verhoudingen binnen het team.
 • Ruimte voor jouw initiatieven en ideeën
 • Een goede werksfeer en leuke collega’s


Zo reageer je

Heb je interesse in deze functie? Stuur dan je motivatie en CV naar solliciteren@lindenhaeghe.nl.

Wil je eerst meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Nancy van Bergen, HR Adviseur, via solliciteren@lindenhaeghe.nl of telefonisch via 030-693 2348.

De sollicitatieprocedure wordt gevoerd conform ons privacy statement.
Uw (sollicitatie)gegevens zullen uiterlijk 4 weken na het einde van de sollicitatieprocedure worden verwijderd uit onze systemen.
Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt begrepen, maar niet op prijs gesteld.

Trainer Wft Basis, Schade particulier, Schade zakelijk en Inkomen M/V

Bij Lindenhaeghe willen we financieel professionals duurzaam ontwikkelen; zowel inhoudelijk als op het gebied van (advies)adviesvaardigheden! Voor ons trainersteam zijn we op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze:

TRAINER WFT BASIS, SCHADE PARTICULIER, SCHADE ZAKELIJK EN INKOMEN M/V 32 - 40 UUR | REGIO MIDDEN-NEDERLAND
MOTIVATOR / ENTERT(R)AINER / INHOUDSDESKUNDIGE


Functie
Als trainer geef je vier dagen in de week training aan onze cursisten. Dit kan op één van onze leslocaties in het land zijn, maar ook bij onze maatwerkklanten op kantoor. Daarnaast besteed je ongeveer één dag per week aan de doorontwikkeling en/of voorbereiding van de opleiding. Vanzelfsprekend ben je op de hoogte van de ontwikkelingen in het vakgebied en neem je hier ook je verantwoordelijkheid in. Je verdiept je in de actualiteiten en hebt een signalerende rol als het gaat om het actualiseren van de lesinhoud of het studiemateriaal. Je bent gepassioneerd om niet alleen te trainen, maar ook continue kritisch naar de inhoud van de opleiding te kijken en die te willen verbeteren.

Opleiden doen we met een hoge fun factor, plezier en positieve energie; het is niet voor niets dat we onze trainers ook wel entertrainers noemen. Als trainer is het dan ook belangrijk dat je met vakkundige kennis én plezier de groep klaarstoomt voor de eindtoetsing. Je bent voor onze cursisten de kennisoverdrager, sparringpartner en mentor tegelijk. Met de andere trainers heb je regelmatig contact en in het begin zul je een eigen mentor toegewezen krijgen, die jou gaat begeleiden en ontwikkelen in het geven van trainingen. Je gaat een waardevolle ervaring op doen en je leert een hoop!

Jij

 • Je hebt gedegen vakkennis met betrekking tot de inhoud van de opleidingen
 • Je hebt aantoonbare ervaring met het geven van training en vakopleidingen, ervaring met contentontwikkeling is een pré
 • Je hebt een praktijkgerichte en examengerichte stijl van lesgeven
 • Je hebt overtuigingskracht, inlevingsvermogen, je kunt goed luisteren en hebt uitstekende verbale en non-verbale communicatie
 • Je hebt leervermogen en goede didactische vaardigheden
 • Je hebt een representatief voorkomen en weet anderen te enthousiasmeren, motiveren en stimuleren
 • Je bent bij voorkeur woonachtig in de regio Midden-Nederland, maar je vindt het niet erg om te reizen; onze opleidingen worden door het hele land gegeven
 • Als je een geldig BHV-certificaat hebt, is dat een pré
 • Indien we je uitnodigen voor een eerste gesprek, zal dit een korte kennismaking met elkaar zijn en daarnaast vragen wij je een presentatie te geven waaruit blijkt dat jij de meest geschikte persoon bent die wij zoeken voor onze cursisten.


Werken bij ons

Wij zijn een dynamische organisatie waar veel ruimte is voor persoonlijke groei. Als opleider en begeleider op gebied van complete ontwikkeling hebben wij natuurlijk een naam hoog te houden. Wij bieden onze medewerkers dan ook volop kansen om zichzelf te ontwikkelen en te verbeteren. Wij laten ons monitoren door Great Place to Work om ervoor te zorgen dat jij en je collega’s het bij ons naar de zin hebben.


Wat wij je bieden
Indien jij de geschikte kandidaat bent, bieden wij je:

 • Een uitdagende functie bij een groeiende en dynamische organisatie
 • Een bruto maandsalaris van maximaal € 3.300 op basis van 40 uur per week. Bij de inschaling kijken we naar werkervaring, competenties, doorgroeimogelijkheden en de verhoudingen binnen het team.
 • Ruimte voor jouw initiatieven en ideeën
 • Ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden (we zijn tenslotte een opleider)
 • Een goede werksfeer en leuke collega’s


Zo reageer je
Heb je interesse in deze functie? Stuur dan je motivatie en CV naar solliciteren@lindenhaeghe.nl.

Wil je eerst meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Nancy van Bergen, HR Adviseur, via solliciteren@lindenhaeghe.nl of telefonisch via 030-693 2348.

De sollicitatieprocedure wordt gevoerd conform ons privacy statement.

Uw (sollicitatie)gegevens zullen uiterlijk 4 weken na het einde van de sollicitatieprocedure worden verwijderd uit onze systemen.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt begrepen, maar niet op prijs gesteld.

Allround ICT systeembeheerder (32-40 uur)

Ben jij die Allround IT-beheerder die wel houdt van een uitdaging en functioneer jij graag als een spin in het web? Dan is deze uitdagende IT positie met vrijheid en verantwoordelijkheid wellicht wat voor jou! Wij zijn een ambitieuze en groeiende organisatie, met alle ruimte om jezelf verder te kunnen ontplooien en zijn op zoek naar een:

ALLROUND IT-BEHEERDER M/V (32-40 uur)
PRO-ACTIEF / ZELFSTANDIG / COMMUNICATIEF / MULTITASKER


De functie
Als Allround IT-beheerder ben je werkzaam voor alle labels van de Eikk Onderwijsgroep, te weten Lindenhaeghe Opleidingen, Match and More Opleidingen, Florens, Examenadviesburo, Kenneth Smit en Dolphiq. De ene periode zal jouw focus meer liggen op het ene label, de andere periode op het andere. In de praktijk zul je je sowieso een vast aantal uur per week bezighouden met de algemene kantoorautomatisering van het Examenadviesburo, zoals het technisch beheren van de COEL toetslocaties, het serverbeheer van de applicaties en het beheren de diverse cloud-diensten, de telefooncentrale en het interne netwerk. Alle techniek loopt via jou, dus veel verantwoordelijkheid!

Je werkzaamheden zijn deels algemeen voor de groep en deels op projectbasis. Denk hierbij aan:

 • Het volledige beheer over de benodigde IT security maatregelen en ervoor zorgen dat deze tijdig worden geïmplementeerd;
 • Besturingssystemen en geselecteerde applicaties beheren;
 • Inzet van Office 365 applicaties voor de groep en individuele labels beheren en de integratie uitvoeren;
 • Rollen- en rechtenbeheer voor alle labels voor geselecteerde applicaties. Dit kan zijn direct of door de applicatie zo in te stellen dat de juiste personen met de juiste rechten dit zelf kunnen;
 • Aanspreekpunt voor technische activiteiten voor de labels, leveranciers en partners in het kader van IT.
 • Je hebt HBO werk- en denkniveau met een afgeronde opleiding richting ICT en hebt minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie
 • Je weet goed overzicht te houden en ziet verbanden tussen alle IT-systemen
 • Je bent proactief en in staat om de juiste prioriteiten te stellen en te bewaken
 • Je bent doelgericht en hebt een hands-on mentaliteit


Je richt je dagelijks op het IT beheer en ziet het als een uitdaging om alle systemen perfect te laten lopen. Ook ben je betrokken bij vraagstukken (hoe klein of hoe groot dan ook), die voortkomen uit de interne organisaties, de bedrijfsdoelstellingen, maar ook op aanvraag van (maatwerk)klanten. Er liggen uitdagende projecten op je te wachten in het behalen van synergievoordelen op het gebied van IT bij een groeiende onderwijsgroep. Je pakt deze projecten moeiteloos op en neemt jouw verantwoordelijkheid in de coördinatie en uitvoer van het netwerk-, technisch- en applicatiebeheer. Door jouw focus op een optimale aansluiting tussen IT en bedrijfsprocessen, help je de organisatie in meerdere opzichten vooruit én help je ons onze ambities te bereiken!

Kortom; veel variatie en nooit een saai moment!

Jij

 • Je werkt goed zelfstandig, maar kan ook prima in teamverband aan de slag
 • Je bent flexibel en hebt geen 9 tot 17 mentaliteit
 • Je hebt sterke communicatieve vaardigheden, beheerst de Nederlandse taal uitstekend en hebt een goede beheersing van de Engelse taal
 • Je bent woonachtig in de regio Utrecht (je werkzaamheden zul je verrichten vanuit Nieuwegein en Bilthoven)
 • Het hebben van ervaring met werken in een Devops Agile team is een pré


Werken bij ons

Eikk Onderwijsgroep is een krachtig, groeiend merk dat opleidingen, trainingen en examens voor professionals in Nederland mogelijk maakt. Het is de ambitie van Eikk om verschillende onderwijsmerken in de markt te zetten, elk met hun eigen focus, en zo bij te dragen aan de persoonlijke en professionele ontwikkeling van de Nederlandse beroepsbevolking. Doelen op korte termijn zijn het versnellen van de groei en (verder) professionaliseren van de organisatie.

Naast dat we ons met z’n allen vol inzetten op ons uitgebreide aanbod aan opleidingen, investeren we ook in een fijne werkomgeving. Op ons kantoor ervaar je niet alleen een prettige werksfeer, we vinden het ook belangrijk om succes met elkaar te delen. We hebben een ongekende ambitie en zijn ervan overtuigd dat we met elkaar onze ambities kunnen waarmaken. Je kunt op je collega’s rekenen en je collega’s op jou.


Wat wij je bieden

Indien jij de geschikte kandidaat bent voor de functie van Allround IT-beheerder, bieden wij je:

 • Een uitdagende functie bij een snelgroeiende, ambitieuze onderneming
 • Een inspirerende werkomgeving met een goede werksfeer en leuke collega’s
 • Goede, marktconforme arbeidsvoorwaarden
 • Ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden (we zijn tenslotte een opleider)
 • Ruimte om nieuwe ideeën te bedenken en initiatief te nemen
 • Uitstekende koffievoorzieningen en een heerlijke lunch in ons café
 • Salarisindicatie tussen de € 2.300 en € 3.400 op basis van 40 uur per week, afhankelijk van leeftijd, opleiding en aantal jaren werkervaring


Zo reageer je

Spreek het bovenstaande jou aan en wil jij deze unieke kans pakken om jouw ervaring en kennis aan het werk te zetten in deze snelgroeiende en toonaangevende organisatie? Stuur dan je motivatie en CV naar solliciteren@lindenhaeghe.nl.

Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Nancy van Bergen, HR Adviseur, via solliciteren@lindenhaeghe.nl of telefonisch via 030-693 2348.