030 – 693 23 48

Vacatures

Word jij onze nieuwe collega?

Header Over ons
Vacatures

Lindenhaeghe is dé opleider en hét exameninstituut voor (financiële) professionals.

Met onze Great Place to Work-achtergrond zijn wij als geen ander in staat om jouw werk extra leuk te maken!

Naast ons uitgebreide aanbod aan financiële vakopleidingen hebben we ook een productlijn met persoonlijke vaardigheidstrainingen. We willen naast de financiële professionals, alle professionals van Nederland duurzaam ontwikkelen!

In verband met groei van onze organisatie zoeken wij versterking. Bekijk onze vacature(s) en wie weet word jij onze nieuwe collega!

Medewerker Financiële Administratie

Ben jij het financiële administratieve talent dat wij zoeken? Lees dan snel verder en wie weet mogen we je binnenkort verwelkomen als nieuwe collega! Wij zijn namelijk op zoek naar een

MEDEWERKER FINANCIELE ADMINISTRATIE M/V | 40 UUR
AANPAKKER / BOEKHOUDKUNDIG TALENT / TEAMSPELER

De functie
Als medewerker Financiële Administratie voer je de financiële administratie voor 11 vennootschappen en beman je samen met een collega (business controller) de afdeling financiën, waarbij je een directe lijn hebt met de Financieel Directeur. In jouw rol ben je verantwoordelijk voor alle operationele werkzaamheden op deze afdeling. Denk hierbij aan alle dagelijkse werkzaamheden zoals het gehele facturatieproces, het boeken van de bank, het monitoren van de openstaande debiteuren, het verwerken van inkoopfacturen, het ondersteunen bij het opstellen van managementrapportages en het bijhouden van de afdelingsmailbox. Je weet hierbij het overzicht te houden over alle werkzaamheden en zorgt ervoor dat deze op tijd af zijn. Daarnaast ben je de vraagbaak voor collega’s en het eerste aanspreekpunt van de financiële afdeling.

En last but not least: als teamplayer ben je erop gericht om elkaars back-up te borgen binnen de afdeling en denk je mee over hoe zaken nog efficiënter en beter kunnen. Hiermee help je de organisatie in meerdere opzichten vooruit én help je ons onze ambities te bereiken!

Kortom; een veelzijdige functie binnen een groeiende organisatie!

Jij

 • Je bent leergierig (mbo-diploma met relevante werkervaring) en ook een vrolijke, betrokken collega met een beetje pit
 • Je wordt er enthousiast van als je je administratie lekker op orde hebt
 • Je werkt nauwkeurig en efficiënt en behoudt het overzicht over je werkzaamheden
 • Je vindt gemakkelijk je weg in de verschillende informatiesystemen (kennis van AFAS is een pré)
 • Je bent op korte termijn beschikbaar en bij voorkeur woonachtig in de regio Bilthoven
 • Je beheerst de Nederlandse taal vloeiend in woord en geschrift
 • Je houdt er van om mensen goed te helpen

Werken bij ons
Wij maken onderdeel uit van Eikk Onderwijsgroep en zijn een dynamische organisatie waar veel ruimte is voor persoonlijke groei. Als opleider en begeleider op gebied van complete ontwikkeling hebben wij natuurlijk een naam hoog te houden. Wij bieden onze medewerkers dan ook volop kansen om zichzelf te ontwikkelen en te verbeteren. Wij laten ons monitoren door Great Place to Work om ervoor te zorgen dat jij en je collega’s het bij ons naar de zin hebben. Naast hard werken, wordt er dan ook een hoop gelachen en ondernemen we veel leuke dingen met elkaar. Je kunt daarbij denken aan de zomer-BBQ, samen sporten, kwartaalbijeenkomsten, nieuwjaarsborrel met pubquiz, workshops volgen, de heerlijke salades en culinaire uitspattingen tijdens de lunch; geen dag is hier hetzelfde.

Daarnaast vinden we het ook belangrijk om succes met elkaar te delen. We hebben een ongekende ambitie en zijn ervan overtuigd dat we met elkaar onze ambities kunnen waarmaken. Je kunt hierbij op je collega’s rekenen en je collega’s rekenen op jou.

Wat wij je bieden

Indien jij de geschikte kandidaat bent voor de functie van medewerker Financiële Administratie, bieden wij je:

Een bruto maandsalaris tussen de € 2.100 en € 2.850 op basis van 40 uur per week, afhankelijk van opleiding en ervaring

Ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden (we zijn tenslotte een opleider)

Volop ruimte voor jouw initiatieven en ideeën

Een goede werksfeer waarin je gewoon jezelf kunt zijn, met collega’s die altijd in zijn voor iets leuks

Uitstekende koffievoorzieningen en heerlijke lunch in ons eigen café

Zo reageer je

Is medewerker Financiële Administratie bij Lindenhaeghe jouw ideale baan? Stuur dan je motivatie en CV naar solliciteren@lindenhaeghe.nl.

Wil je eerst meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Nancy van Bergen, HR Adviseur, via solliciteren@lindenhaeghe.nl of telefonisch via 030-693 2348.

De sollicitatieprocedure wordt gevoerd conform ons privacy statement.

Uw (sollicitatie)gegevens zullen uiterlijk 4 weken na het einde van de sollicitatieprocedure worden verwijderd uit onze systemen.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt begrepen, maar niet op prijs gesteld.

Medewerker Administratie & Support M/V | 28 - 32 uur

Zonder jou kan niemand een opleiding volgen of een diploma halen! Daarom zijn wij per direct opzoek naar ... jou!

MEDEWERKER ADMINISTRATIE & SUPPORT M/V
AANPAKKER / ADMINISTRATIEF TALENT / TEAMSPELER

Zonder jou kan niemand een opleiding volgen of een diploma halen. Dat is hoe cruciaal jouw werk bij Lindenhaeghe is. Best een verantwoordelijkheid, maar die draag je niet alleen. We zijn namelijk behoorlijke teamspelers. Het team Administratie & Support verwelkomt binnenkort graag een:

MEDEWERKER ADMINISTRATIE & SUPPORT M/V | 28 - 32 UUR
AANPAKKER / ADMINISTRATIEF TALENT / TEAMSPELER

Wij zijn een snel groeiend opleidings-, trainings- en examenbedrijf voor professionals. Bij ons kunnen professionals terecht voor vakgerichte (financiële) opleidingen, examens en trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Functie
Als medewerker administratie & support heb je de belangrijke taak om, samen met je collega’s, te zorgen voor een juiste verwerking van alle administratieve processen rondom onze opleidingen, examens en trainingen. Je schakelt regelmatig met cursisten, met instanties als DUO en met collega’s van andere afdelingen. Voor het goed verlopen van het proces - van inschrijving tot diploma - wordt er in verschillende systemen gewerkt, die jij allemaal nauwkeurig bijwerkt. Met je collega’s verdeel je de werkzaamheden. Ook tijdens piekperiodes weten jullie orde te scheppen in de werkzaamheden en prioriteiten te stellen.

Naast deze administratieve werkzaamheden help je ook je collega’s door klantvragen te beantwoorden per mail en telefoon. Dat is wel zo handig, want zo leer je snel met welke vragen je te maken krijgt en hoe je deze administratief goed verwerkt. Naast je administratieve kunsten kun jij dus tevens je vriendelijke telefoonstem en je behulpzaamheid volop inzetten. In deze functie ben je een aanspreekpunt voor andere afdelingen, omdat je al snel veel weet over heel veel processen. Dat maakt deze dynamische job de perfecte instapfunctie als je veel wilt leren over de organisatie van opleidingen.

Wat je dan precies doet

 • Je verwerkt inschrijvingen, verplaatsingen en annuleringen voor zowel opleidingen als examens
 • Je helpt klanten, telefonisch en per e-mail, met vragen over opleidingen en examens en draagt bij aan hun tevreden glimlach
 • Je verstuurt diploma’s met begeleidend schrijven
 • Je stelt verklaringsbrieven op voor het UWV
 • Je lost verzoeken vanuit de financiële afdeling op m.b.t. creditnota’s
 • Je maakt Permanent actueel abonnementen aan voor klanten en voert wijzigingen door
 • Tussendoor geniet je met collega’s van verschillende afdeling van een verse welverdiende lunch in ons bruine café
 • Je zorgt voor de aanmelding van de behaalde studiepunten bij diverse stichtingen
 • Je denkt mee over hoe het werk nóg efficiënter en beter kan
 • Je verzet een hoop werk waardoor je dag voorbij vlieg

Jij

 • Je bent leergierig en beschikt over een mbo-diploma met relevante werkervaring.
 • Je bent een vrolijke, betrokken collega met een beetje pit
 • Je vindt het leuk om de administratieve werkzaamheden af te wisselen met Klantsupport werkzaamheden (telefoon- en mail contact met klanten)
 • Je houdt er van om mensen goed te helpen, zowel onze klanten als je collega’s
 • Je werkt nauwkeurig en efficiënt en behoudt het overzicht over je werkzaamheden
 • Je vindt gemakkelijk je weg in de verschillende informatiesystemen
 • Je schriftelijke en mondelinge beheersing van de Nederlandse taal is uitstekend


Werken bij ons
Wij zijn een dynamische organisatie waar veel ruimte is voor persoonlijke groei. Als opleider en begeleider op gebied van complete ontwikkeling hebben wij natuurlijk een naam hoog te houden. Wij bieden onze medewerkers dan ook volop kansen om zichzelf te ontwikkelen en te verbeteren. Wij laten ons monitoren door Great Place to Work om ervoor te zorgen dat jij en je collega’s het bij ons naar de zin hebben.

De BBQ, samen sporten, kwartaalbijeenkomsten, nieuwjaarsborrel (dit jaar met pubquiz!), workshops volgen, paaseieren zoeken, de heerlijke salades van Maureen en de culinaire uitspattingen van andere collega’s; geen dag is hier hetzelfde. Je kunt op je collega’s rekenen en je collega’s op jou. Bij ons ervaar je niet alleen een prettige werksfeer, we vinden het ook belangrijk om succes met elkaar te delen. We hebben een ongekende ambitie en zijn ervan overtuigd dat we met elkaar onze ambities kunnen waarmaken.

Wat wij je bieden
Indien jij de geschikte kandidaat bent, bieden wij je:

 • Een uitdagende functie met volop doorgroeimogelijkheden
 • Een bruto maandsalaris tussen de € 1.850,- en € 2.250,- op basis van 40 uur per week
 • Ruimte voor jouw initiatieven en ideeën
 • Ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden (we zijn tenslotte een opleider)
 • Een goede werksfeer en leuke collega’s (we doen niet aan ellenbogenwerk en je kunt gewoon jezelf zijn)
 • Uitstekende koffievoorzieningen en heerlijke lunch in ons café

Zo reageer je

Heb je interesse in deze functie? Stuur dan je motivatie en CV naar solliciteren@lindenhaeghe.nl.

Wil je eerst meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Nancy van Bergen, HR Adviseur, via solliciteren@lindenhaeghe.nl of telefonisch via 030-693 2348.

De sollicitatieprocedure wordt gevoerd conform ons privacy statement.
Uw (sollicitatie)gegevens zullen uiterlijk 4 weken na het einde van de sollicitatieprocedure worden verwijderd uit onze systemen.
Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt begrepen, maar niet op prijs gesteld.

Trainer Wft Basis, Schade particulier, Schade zakelijk en Inkomen M/V

Bij Lindenhaeghe willen we financieel professionals duurzaam ontwikkelen; zowel inhoudelijk als op het gebied van (advies)adviesvaardigheden! Voor ons trainersteam zijn we op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze:

TRAINER WFT BASIS, SCHADE PARTICULIER, SCHADE ZAKELIJK EN INKOMEN M/V
32 - 40 UUR | REGIO MIDDEN-NEDERLAND

Lindenhaeghe is dé opleider en hét exameninstituut voor (financieel) professionals. Naast ons uitgebreide aanbod aan financiële vakopleidingen hebben we ook een productlijn met persoonlijke vaardigheidstrainingen. De financieel professionals willen we op die manier duurzaam ontwikkelen; zowel inhoudelijk als op het gebied van de zachte (advies)vaardigheden! Voor ons trainersteam zijn we op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze:

TRAINER WFT BASIS, SCHADE PARTICULIER, SCHADE ZAKELIJK EN INKOMEN M/V

32 - 40 UUR | REGIO MIDDEN-NEDERLAND

MOTIVATOR / ENTERT(R)AINER / INHOUDSDESKUNDIGE

Functie
Als trainer geef je vier dagen in de week training aan onze cursisten. Dit kan op één van onze leslocaties in het land zijn, maar ook bij onze maatwerkklanten op kantoor. Daarnaast besteed je ongeveer één dag per week aan de doorontwikkeling en/of voorbereiding van de opleiding. Vanzelfsprekend ben je op de hoogte van de ontwikkelingen in het vakgebied en neem je hier ook je verantwoordelijkheid in. Je verdiept je in de actualiteiten en hebt een signalerende rol als het gaat om het actualiseren van de lesinhoud of het studiemateriaal. Je bent gepassioneerd om niet alleen te trainen, maar ook continue kritisch naar de inhoud van de opleiding te kijken en die te willen verbeteren.

Opleiden doen we met een hoge fun factor, plezier en positieve energie; het is niet voor niets dat we onze trainers ook wel entertrainers noemen. Als trainer is het dan ook belangrijk dat je met vakkundige kennis én plezier de groep klaarstoomt voor de eindtoetsing. Je bent voor onze cursisten de kennisoverdrager, sparringpartner en mentor tegelijk. Met de andere trainers heb je regelmatig contact en in het begin zul je een eigen mentor toegewezen krijgen, die jou gaat begeleiden en ontwikkelen in het geven van trainingen. Je gaat een waardevolle ervaring op doen en je leert een hoop!

Jij
Je hebt gedegen vakkennis met betrekking tot de inhoud van de opleidingen

Je hebt aantoonbare ervaring met het geven van training en vakopleidingen, ervaring met contentontwikkeling is een pré

Je hebt een praktijkgerichte en examengerichte stijl van lesgeven

Je hebt overtuigingskracht, inlevingsvermogen, je kunt goed luisteren en hebt uitstekende verbale en non-verbale communicatie

Je hebt leervermogen en goede didactische vaardigheden

Je hebt een representatief voorkomen en weet anderen te enthousiasmeren, motiveren en stimuleren

Je bent bij voorkeur woonachtig in de regio Midden-Nederland, maar je vindt het niet erg om te reizen; onze opleidingen worden door het hele land gegeven

Als je een geldig BHV-certificaat hebt, is dat een pré

Indien we je uitnodigen voor een eerste gesprek, zal dit een korte kennismaking met elkaar zijn en daarnaast vragen wij je een presentatie te geven waaruit blijkt dat jij de meest geschikte persoon bent die wij zoeken voor onze cursisten.

Werken bij ons
Wij zijn een dynamische organisatie waar veel ruimte is voor persoonlijke groei. Als opleider en begeleider op gebied van complete ontwikkeling hebben wij natuurlijk een naam hoog te houden. Wij bieden onze medewerkers dan ook volop kansen om zichzelf te ontwikkelen en te verbeteren. Wij laten ons monitoren door Great Place to Work om ervoor te zorgen dat jij en je collega’s het bij ons naar de zin hebben.

Wat wij je bieden

Indien jij de geschikte kandidaat bent, bieden wij je:

Een uitdagende functie bij een groeiende en dynamische organisatie

 • Een bruto maandsalaris van maximaal € 3.300 op basis van 40 uur per week. Bij de inschaling kijken we naar werkervaring, competenties, doorgroeimogelijkheden en de verhoudingen binnen het team.
 • Ruimte voor jouw initiatieven en ideeën
 • Ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden (we zijn tenslotte een opleider)
 • Een goede werksfeer en leuke collega’s


Zo reageer je
Heb je interesse in deze functie? Stuur dan je motivatie en CV naar solliciteren@lindenhaeghe.nl.

Wil je eerst meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Nancy van Bergen, HR Adviseur, via solliciteren@lindenhaeghe.nl of telefonisch via 030-693 2348.

De sollicitatieprocedure wordt gevoerd conform ons privacy statement.

Uw (sollicitatie)gegevens zullen uiterlijk 4 weken na het einde van de sollicitatieprocedure worden verwijderd uit onze systemen.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt begrepen, maar niet op prijs gesteld.

Allround ICT systeembeheerder (32-40 uur)

Ben jij die Allround IT-beheerder die wel houdt van een uitdaging en functioneer jij graag als een spin in het web? Dan is deze uitdagende IT positie met vrijheid en verantwoordelijkheid wellicht wat voor jou! Wij zijn een ambitieuze en groeiende organisatie, met alle ruimte om jezelf verder te kunnen ontplooien en zijn op zoek naar een:

ALLROUND IT-BEHEERDER M/V (32-40 uur)
PRO-ACTIEF / ZELFSTANDIG / COMMUNICATIEF / MULTITASKER


De functie
Als Allround IT-beheerder ben je werkzaam voor alle labels van de Eikk Onderwijsgroep, te weten Lindenhaeghe Opleidingen, Match and More Opleidingen, Florens, Examenadviesburo, Kenneth Smit en Dolphiq. De ene periode zal jouw focus meer liggen op het ene label, de andere periode op het andere. In de praktijk zul je je sowieso een vast aantal uur per week bezighouden met de algemene kantoorautomatisering van het Examenadviesburo, zoals het technisch beheren van de COEL toetslocaties, het serverbeheer van de applicaties en het beheren de diverse cloud-diensten, de telefooncentrale en het interne netwerk. Alle techniek loopt via jou, dus veel verantwoordelijkheid!

Je werkzaamheden zijn deels algemeen voor de groep en deels op projectbasis. Denk hierbij aan:

 • Het volledige beheer over de benodigde IT security maatregelen en ervoor zorgen dat deze tijdig worden geïmplementeerd;
 • Besturingssystemen en geselecteerde applicaties beheren;
 • Inzet van Office 365 applicaties voor de groep en individuele labels beheren en de integratie uitvoeren;
 • Rollen- en rechtenbeheer voor alle labels voor geselecteerde applicaties. Dit kan zijn direct of door de applicatie zo in te stellen dat de juiste personen met de juiste rechten dit zelf kunnen;
 • Aanspreekpunt voor technische activiteiten voor de labels, leveranciers en partners in het kader van IT.
 • · Je hebt HBO werk- en denkniveau met een afgeronde opleiding richting ICT en hebt minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie
 • Je weet goed overzicht te houden en ziet verbanden tussen alle IT-systemen
 • Je bent proactief en in staat om de juiste prioriteiten te stellen en te bewaken
 • · Je bent doelgericht en hebt een hands-on mentaliteit

Je richt je dagelijks op het IT beheer en ziet het als een uitdaging om alle systemen perfect te laten lopen. Ook ben je betrokken bij vraagstukken (hoe klein of hoe groot dan ook), die voortkomen uit de interne organisaties, de bedrijfsdoelstellingen, maar ook op aanvraag van (maatwerk)klanten. Er liggen uitdagende projecten op je te wachten in het behalen van synergievoordelen op het gebied van IT bij een groeiende onderwijsgroep. Je pakt deze projecten moeiteloos op en neemt jouw verantwoordelijkheid in de coördinatie en uitvoer van het netwerk-, technisch- en applicatiebeheer. Door jouw focus op een optimale aansluiting tussen IT en bedrijfsprocessen, help je de organisatie in meerdere opzichten vooruit én help je ons onze ambities te bereiken!

Kortom; veel variatie en nooit een saai moment!

Jij

 • Je werkt goed zelfstandig, maar kan ook prima in teamverband aan de slag
 • Je bent flexibel en hebt geen 9 tot 17 mentaliteit
 • Je hebt sterke communicatieve vaardigheden, beheerst de Nederlandse taal uitstekend en hebt een goede beheersing van de Engelse taal
 • Je bent woonachtig in de regio Utrecht (je werkzaamheden zul je verrichten vanuit Nieuwegein en Bilthoven)
 • Het hebben van ervaring met werken in een Devops Agile team is een pré

Werken bij ons

Eikk Onderwijsgroep is een krachtig, groeiend merk dat opleidingen, trainingen en examens voor professionals in Nederland mogelijk maakt. Het is de ambitie van Eikk om verschillende onderwijsmerken in de markt te zetten, elk met hun eigen focus, en zo bij te dragen aan de persoonlijke en professionele ontwikkeling van de Nederlandse beroepsbevolking. Doelen op korte termijn zijn het versnellen van de groei en (verder) professionaliseren van de organisatie.

Naast dat we ons met z’n allen vol inzetten op ons uitgebreide aanbod aan opleidingen, investeren we ook in een fijne werkomgeving. Op ons kantoor ervaar je niet alleen een prettige werksfeer, we vinden het ook belangrijk om succes met elkaar te delen. We hebben een ongekende ambitie en zijn ervan overtuigd dat we met elkaar onze ambities kunnen waarmaken. Je kunt op je collega’s rekenen en je collega’s op jou.

Wat wij je bieden

Indien jij de geschikte kandidaat bent voor de functie van Allround IT-beheerder, bieden wij je:

 • Een uitdagende functie bij een snelgroeiende, ambitieuze onderneming
 • Een inspirerende werkomgeving met een goede werksfeer en leuke collega’s
 • Goede, marktconforme arbeidsvoorwaarden

Ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden (we zijn tenslotte een opleider)

 • Ruimte om nieuwe ideeën te bedenken en initiatief te nemen
 • Uitstekende koffievoorzieningen en een heerlijke lunch in ons café
 • Salarisindicatie tussen de € 2.300 en € 3.400 op basis van 40 uur per week, afhankelijk van leeftijd, opleiding en aantal jaren werkervaring

Zo reageer je

Spreek het bovenstaande jou aan en wil jij deze unieke kans pakken om jouw ervaring en kennis aan het werk te zetten in deze snelgroeiende en toonaangevende organisatie? Stuur dan je motivatie en CV naar solliciteren@lindenhaeghe.nl.

Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Nancy van Bergen, HR Adviseur, via solliciteren@lindenhaeghe.nl of telefonisch via 030-693 2348.

Freelance ontwikkelaar Permanent Vakbekwaam programma MiFID II/ESMA

Voor verschillende ESMA-beleggingsopleidingen, specifiek voor de permanent vakbekwaam programma’s: Beleggen maatwerk, Beleggen standaard en Informeren beleggen, zijn we op zoek naar:

FREELANCE ONTWIKKELAARS (M/V)
Permanent Vakbekwaam programma MiFID II/ESMA

Wij
Lindenhaeghe is dé opleider en hét exameninstituut voor (financiële) professionals. Naast ons uitgebreide aanbod aan financiële vakopleidingen hebben we ook een productlijn met persoonlijke vaardigheidstrainingen.

Op dit moment zijn we op zoek naar Freelance Ontwikkelaars voor verschillende ESMA beleggingsopleidingen, specifiek voor de permanent vakbekwaam programma’s: Beleggen maatwerk, Beleggen standaard en Informeren beleggen. Zie jij het als een uitdaging om deze programma’s tot een succes te maken? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken!

Inhoud functie
Als freelance ontwikkelaar ben je goed op de hoogte van de verschillende onderwerpen die in de
programma’s aan bod komen, zoals:

 • Risico’s en kenmerken van beleggingsproducten
 • Kosten van beleggingsproducten en -diensten
 • Informatieverstrekking
 • Geschiktheidseisen aan het advies, samenstellen en beheer van de maatwerk portefeuille
 • Grondbeginselen vermogensbeheer
 • Adviestraject en beleggersgedrag
 • Performance- en scenario-analyse
 • Waarderingsmethoden
 • Werking financiële markten
 • Impact macro-economische ontwikkeling op financiële markten en waarde
 • Marktmisbruik herkennen en bestrijding witwassen

Voor meer informatie zie ook: https://www.dsi.nl/professional/certificering/permanent-vakbekwaam

Je kennis weet je om te zetten in heldere, instructieve teksten voor onderwijsmateriaal, geschreven voor de doelgroep (retail) beleggingsprofessionals. Je bent in staat het materiaal op logische wijze op te bouwen en houdt hierbij rekening met een evenwichtige verdeling van de stof. Door gebruik van actuele voorbeelden, zorg je ervoor dat er een goede koppeling met de praktijk plaatsvindt.

Wij bieden een goede marktconforme vergoeding.

Jij

 • Je beschikt over een afgeronde master en/of bachelor opleiding en bent actief in de financiële sector op het vakgebied beleggen;
 • Je hebt relevante, aantoonbare en recente werkervaring;
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep;
 • Je hebt een professionele, klantgerichte houding;
 • Je beschikt over uitstekende schriftelijke vaardigheden;
 • Je bent gewend om te werken met deadlines;
 • Creatief, punctueel, analytisch en assertief zijn competenties die op jou van toepassing zijn;
 • Je beschikt over een goede dosis overtuigingskracht en oordeelsvorming.

Zo reageer je

Heb je interesse in deze functie? Stuur dan je motivatie en CV naar solliciteren@lindenhaeghe.nl. Wil je eerst meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Loraine Baauw, Opleidingsmanager, of Nancy van Bergen, HR Adviseur, via solliciteren@lindenhaeghe.nl of telefonisch via 030-693 2348.

Allround Marketeer M/V | 32-40 uur

In verband met het vertrek van een gewaardeerde collega is er per direct een plek in ons marketingteam vrij voor een:

ALLROUND MARKETEER M/V | 32-40 UUR
MARCOM-TALENT / TEAMSPELER / DOELTREFFER / ENTHOUSIASTELING

In verband met het vertrek van een gewaardeerde collega is er per direct een plek in ons marketingteam vrij voor een:

ALLROUND MARKETEER M/V | 32-40 UUR

MARKETING EN COMMUNICATIE TALENT / TEAMSPELER / DOELTREFFER / ENTHOUSIASTELING

De functie

Als Allround Marketeer werk je in teamverband aan marketing- en /of communicatieprojecten om ons merk sterker te maken in de financiële branche waar we al bijna 15 jaar ijzersterk zijn en in nieuwe markten. Jij bent degene die Lindenhaeghe op alle gebieden van marketing en communicatie laat shinen; naar bestaande en nieuwe klanten, online en offline.

Je krijgt een breed takenpakket met diverse eigen verantwoordelijkheden. In samenwerking met de rest van het Marketing & Communicatieteam en externe partijen weet jij ijzersterke campagnes te creëren. Je bewaakt de planning en het budget nauwkeurig. Vanuit de rapportages die jij opstelt, weet je de voortgang en het resultaat van je werk goed te monitoren en verantwoorden.

Het is een leerzame functie waarin je precies kunt doen wat jij leuk vindt, en dat dan elke dag! (Of 4 dagen per week als je dat prettig vindt).

Jij

 • Je bent leergierig en hebt een MBO+ of HBO diploma bij voorkeur in de richting van (online) marketing/communicatie
 • Je bent een enthousiaste, betrokken collega met een beetje pit
 • Je werkt nauwkeurig en efficiënt en behoudt het overzicht over je werkzaamheden
 • Ervaring in online marketing en automation en interesse in online-gerelateerde onderwerpen is een pré
 • Het is daarnaast mooi meegenomen als je bekend bent met CMS en Photoshop/Indesign
 • Je hebt een vlotte pen en uiteraard beheers je de Nederlandse taal mondeling en schriftelijk uitstekend


Je hebt 2 tot 3 jaar recente, relevante marketingwerkervaring, zodat je weet wat het vak inhoudt en je vanuit jouw expertise kunt bijdragen aan het team

Werken bij ons
Wij zijn een dynamische organisatie waar veel ruimte is voor persoonlijke groei. Als opleider en begeleider op gebied van complete ontwikkeling hebben wij natuurlijk een naam hoog te houden. Wij bieden onze medewerkers dan ook volop kansen om zichzelf te ontwikkelen en te verbeteren. Wij laten ons monitoren door Great Place to Work om ervoor te zorgen dat jij en je collega’s het bij ons naar de zin hebben. Naast hard werken, wordt er dan ook een hoop gelachen en ondernemen we veel leuke dingen met elkaar. Je kunt daarbij denken aan de BBQ, samen sporten, kwartaalbijeenkomsten, nieuwjaarsborrel (dit jaar met pubquiz!), workshops volgen, paaseieren zoeken, de heerlijke salades en culinaire uitspattingen tijdens de lunch; geen dag is hier hetzelfde.

Daarnaast vinden we het ook belangrijk om succes met elkaar te delen. We hebben een ongekende ambitie en zijn ervan overtuigd dat we met elkaar onze ambities kunnen waarmaken. Ons Marketing & Communicatieteam draagt bij aan die ambitie door dagelijks heel gericht bestaande en nieuwe klanten met aantrekkelijke content en campagnes te benaderen. Zorgen voor conversie en omzet is waar het om draait en die twee dingen bereik je alleen maar door doordacht te werk te gaan. Als een geoliede machine werken ze met elkaar, met externe partijen en met collega’s van andere afdelingen. Je kunt hierbij op je collega’s rekenen en je collega’s rekenen op jou. Het team bestaat momenteel uit vier collega’s (een manager, contentmarketeer, een allround marketeer en programmamanager) én een lege bureaustoel die zomaar van jou kan worden.

Wat wij je bieden
Indien jij de geschikte kandidaat bent voor de functie van Allround Marketeer, bieden wij je:

 • Een bruto maandsalaris tussen de € 2.300 en € 3.000 op basis van 40 uur per week, afhankelijk van opleiding en ervaring
 • Volop ruimte voor jouw initiatieven en ideeën
 • Ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden (we zijn tenslotte een opleider)
 • Een goede werksfeer waarin je gewoon jezelf kunt zijn, met collega’s die altijd in zijn voor iets leuks
 • Uitstekende koffievoorzieningen en heerlijke lunch in ons café

Zo reageer je
Is Allround Marketeer bij Lindenhaeghe jouw ideale baan? Dan ontvangen wij graag je motivatie en CV via solliciteren@lindenhaeghe.nl

Wil je eerst meer informatie over de functie, onze organisatie of ons leuke team? Neem dan contact op met Nancy van Bergen, HR Adviseur, via solliciteren@lindenhaeghe.nl of telefonisch via 030-693 2348.

Freelance ontwikkelaar (m/v) Beschermingsbewindvoerder

Wij zijn op zoek naar een Freelance Ontwikkelaar voor de Opleiding Beschermingsbewindvoerder.

Wij
Lindenhaeghe is dé opleider en hét exameninstituut voor (financiële) professionals. Naast ons uitgebreide aanbod aan financiële vakopleidingen hebben we ook een productlijn met persoonlijke vaardigheidstrainingen.

Op dit moment zijn we op zoek naar een Freelance Ontwikkelaar voor de Opleiding Beschermingsbewindvoerder.

Lindenhaeghe biedt verschillende modulaire schuldhulpverleningsopleidingen: budgetcoaching, schuldhulpverlening en beschermingsbewindvoering. Zie jij het als een uitdaging om de opleiding beschermingsbewindvoering tot een succes te maken? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken!

We zoeken overigens ook freelance ontwikkelaars voor de Opleidingen Budgetcoaching/Schuldhulpverlening. Ook iets voor jou?

Inhoud functie
Als freelance ontwikkelaar ben je goed op de hoogte van de verschillende onderwerpen die in de opleiding aan bod komen, zoals:

 • Juridische kaders
 • Regelgeving en taken
 • Vermogensbeheer
 • Gedragsstoornissen
 • Timemanagement


Je kennis weet je om te zetten in heldere (instructieve) teksten voor het onderwijsmateriaal, De doelgroep heeft hbo werk- en denkniveau en zijn personen die zich willen verdiepen en/of willen gaan werken in de Beschermingsbewindvoering. Je bent in staat de lesstof op logische wijze op te bouwen en houdt hierbij rekening met de eind- en toetstermen en een evenwichtige verdeling van de lesstof. Door gebruik te maken van actuele voorbeelden zorg je ervoor dat er een goede koppeling met de praktijk plaatsvindt.

Daarnaast komen in de opleiding de persoonlijke vaardigheden aan bod die een beschermingsbewindvoerder dient te hebben. Dus je weet de lesstof zo te maken dat de cursist daarna in staat is cliënten te motiveren en te coachen en wet- en regelgeving toe te passen.

Wij bieden een goede marktconforme vergoeding.

Jij

 • Je beschikt over een afgeronde master en/of bachelor opleiding en het is een pré als je actief bent als beschermingsbewindvoerder;
 • Je hebt relevante, aantoonbare en recente werkervaring ontwikkelaar en beschermingsbewindvoerder;
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep;
 • Je hebt een professionele, klantgerichte houding;
 • Je beschikt over uitstekende schriftelijke vaardigheden;
 • Je bent gewend om te werken met deadlines;
 • Creatief, punctueel, analytisch en assertief zijn competenties die op jou van toepassing zijn;
 • Je beschikt over een goede dosis overtuigingskracht en oordeelsvorming.


Zo reageer je

Heb je interesse in deze functie? Stuur dan je motivatie en CV naar solliciteren@lindenhaeghe.nl.

Wil je eerst meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Loraine Baauw, Opleidingsmanager, of Nancy van Bergen, HR Adviseur, via solliciteren@lindenhaeghe.nl of telefonisch via 030-693 2348.

Social Media-onderzoek kan onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure.
Je
(sollicitatie)gegevens zullen uiterlijk 4 weken na het einde van de sollicitatieprocedure worden verwijderd uit onze systemen.
Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt begrepen, maar niet op prijs gesteld.

Freelance ontwikkelaar (m/v) Budgetcoaching/Schuldhulpverlening

Wij zijn op zoek naar een Freelance Ontwikkelaar voor de Opleidingen Budgetcoaching/Schuldhulpverlening

Wij
Lindenhaeghe is dé opleider en hét exameninstituut voor (financiële) professionals. Naast ons uitgebreide aanbod aan financiële vakopleidingen hebben we ook een productlijn met persoonlijke vaardigheidstrainingen.

Op dit moment zijn we op zoek naar een Freelance Ontwikkelaar voor de Opleidingen Budgetcoaching/Schuldhulpverlening.

Lindenhaeghe biedt verschillende modulaire schuldhulpverleningsopleidingen: budgetcoaching, schuldhulpverlening en beschermingsbewindvoering. Zie jij het als een uitdaging om de opleidingen Budgetcoaching/Schuldhulpverlening tot een succes te maken? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken!

We zoeken overigens ook freelance ontwikkelaars voor de Opleiding Beschermingsbewindvoering. Ook iets voor jou?

Inhoud functie
Als freelance ontwikkelaar ben je goed op de hoogte van de verschillende onderwerpen die in deze opleidingen aan bod komen, zoals:

 • Kaderzetting Financiële Zorgverlening
 • Primaire processchema schuldhulpverlening
 • Stabilisatie
 • Verhaalsrecht en invorderingstrajecten
 • Totale inkomenspositie
 • Het vrij te laten bedrag en de afloscapaciteit
 • Wet- en regelgeving
 • Uitvoeringstrajecten

Je kennis weet je om te zetten in heldere (instructieve) teksten voor het onderwijsmateriaal. De doelgroep heeft hbo werk- en denkniveau en zijn personen die meer van het vakgebied willen weten en graag budgetcoach of schuldhulpverlener willen worden. Je bent in staat de lesstof op logische wijze op te bouwen en houdt hierbij rekening met de eind- en toetstermen en een evenwichtige verdeling van de lesstof. Door gebruik te maken van actuele voorbeelden zorg je ervoor dat er een goede koppeling met de praktijk plaatsvindt.

Daarnaast komen in de opleiding de persoonlijke vaardigheden aan bod die een schuldhulpverlener dient te hebben. Dus je weet de lesstof zo te maken dat de cursist daarna een goed klantgesprek kan voeren. Zo denkt hij/zij bijvoorbeeld vanuit de klant en kan financiële gegevens vertalen naar een heldere uitleg of advies.

Wij bieden een goede marktconforme vergoeding.

Jij

 • Je beschikt over een afgeronde master en/of bachelor opleiding en het is een pré als je actief bent als schuldhulpverlener;
 • Je hebt relevante, aantoonbare en recente werkervaring als ontwikkelaar en schuldhulpverlener;
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep;
 • Je hebt een professionele, klantgerichte houding;
 • Je beschikt over uitstekende schriftelijke vaardigheden;
 • Je bent gewend om te werken met deadlines;
 • Creatief, punctueel, analytisch en assertief zijn competenties die op jou van toepassing zijn;
 • Je beschikt over een goede dosis overtuigingskracht en oordeelsvorming.

Zo reageer je
Heb je interesse in deze functie? Stuur dan je motivatie en CV naar solliciteren@lindenhaeghe.nl.

Wil je eerst meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Loraine Baauw, Opleidingsmanager, of Nancy van Bergen, HR Adviseur, via solliciteren@lindenhaeghe.nl of telefonisch via 030-693 2348.

Social Media onderzoek kan onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure.
Jouw
(sollicitatie)gegevens zullen uiterlijk 4 weken na het einde van de sollicitatieprocedure worden verwijderd uit onze systemen.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt begrepen, maar niet op prijs gesteld.