Vaardigheden

Over ons maatwerk

Header Maatwerk
Algemeen

Vaardigheidstrainingen

In de hedendaagse snel veranderende financiële wereld biedt Lindenhaeghe een actueel en eigentijds aanbod van toepasbare vaardigheidstrajecten voor alle medewerkers binnen de financiële en/of bancaire wereld.

De traditionele scheiding tussen leren en werken heeft definitief plaatsgemaakt voor een ontwikkelingsproces waarin leren en werken juist hand in hand gaan. Om mensen te stimuleren het beste uit zichzelf te halen, is een flexibele invulling van leren en ontwikkelen van groot belang.

Wij hechten veel waarde aan het ontwikkelen van (toepassings)Vaardigheden. Kennis en kunde moeten veel meer samengaan om succesvoller worden. Wij stimuleren iedereen dan ook om goed te kijken naar de effectiviteit van zijn rol:

  • Kan ik een andere klantrelatie krijgen door andere (gespreks)vaardigheden in te zetten?
  • Kan ik mijn kennis anders over brengen, waardoor ik meer gezien wordt als partner ipv adviseur?
  • Kan ik mijn gesprek anders inrichten waardoor ik een beter en meer integraal advies aan mijn klant kan geven?
  • Kan ik door mijn houding en gedrag aan te passen een effectiever ( online) gesprek voeren?
  • Kan ik een andere insteek kiezen tijdens het gesprek zodat ik wel die commerciële slagkracht op een prettige manier krijg?


Dit zijn enkele voorbeelden van klantvragen waarin we een zeer praktische en volledig op maat gemaakte programma’s hebben ontwikkeld. Gericht op vaardigheden horende bij de rol, de dienst/product en de waarden van uw organisatie:


Voorbeeld situatie
Voor een grote verzekeringsmaatschappij hebben wij een vaardigheidstraject ontwikkeld gericht op een meer commerciële houding bij de medewerkers. Dit moest passen bij de organisatie, de medewerker én bij de klant. Het ervaren team moest echt het gesprek aan gaan met de klant waardoor meer produkten onder de aandacht kwamen en waarbij de klant meer en meer het geval had het best mogelijke advies te krijgen.

Oplossing
Door een volledig op maat gemaakt programma te ontwikkelen, met een 0-meting en inventarisatie van de specifieke behoefte en obstakels, hebben we in korte tijd een veranderende mindset gecreëerd bij de medewerkers, zijn ze effectiever geworden in de gesprekken met de klant en halen zij persoonlijk ook meer energie uit de gesprekken. De klant geeft aan hen meer en meer te beschouwen als meedenkende adviseurs. Dat is een mooi win-win proces voor iedereen.

Quote van 1 van de deelnemers:
‘…. Dit is de eerste training die dusdanig waardevol is, dat je er verder mee kunt in het dagelijkse gebruik. Eigenlijk was dit gewoon de beste training die ik ooit heb ervaren’

Weten wat onze Vaardigheidstrajecten voor uw organisatie of team kunnen betekenen?

Staat het gewenste Vaardigheidstraject niet vermeld? Geen probleem, wij gaan graag met u in gesprek over uw opleidingswens en stellen een volledig op maat gemaakt programma voor u samen.

Lindenhaeghe heeft uitstekende trainers in huis
Lindenhaeghe heeft uitstekende trainers in huis

Meer Vaardigheidstrajecten

Bekijk ook de verschillende trainingen op het gebied van Persoonlijke Ontwikkeling die Lindenhaeghe in haar standaard aanbod heeft.

Soms sluiten deze standaardopleidingen niet perfect aan op uw trainingsbehoefte. Heeft u een Training gezien, maar voldoet deze nog niet helemaal aan uw opleidingsvraag? Wilt u een team of groep binnen uw organisatie samen een training laten volgen? Wij gaan samen in gesprek om door u gewenste training uit ons complete aanbod aan te passen aan uw wensen.

Dat is maatwerk. Met de doelstellingen, onderwerpen en specifieke leer- of ontwikkelbehoefte van uw team of bedrijf in ons achterhoofd, zorgen wij voor de meest passende oplossing voor uw opleidingsvraag.

Het volledige aanbod van Lindenhaeghe vind u onder Persoonlijke Ontwikkeling

Voor meer informatie of vragen kunt u ook contact opnemen via maatwerk@lindenhaeghe.nl. We helpen u graag.

Incompany & maatwerk
Incompany & maatwerk