Mindmappen en Snellezen

Mindmappen en Snellezen

  • Delen:

SPEED UP YOUR BRAIN. BECOME FASTER AT EVERY LINE.

De hele dag door komen er signalen je brein binnen. Van WhatsAppjes tot nieuwe e-mails. Eigenlijk is het nooit stil in je hoofd. Terwijl concentratie ontzettend belangrijk is om werk gedaan te krijgen. Anders krijg je bijvoorbeeld zulke situaties: werk te laat inleveren, niet toekomen aan het lezen van dat ene belangrijke verslag en regelmatig overwerken. Klinkt bekend? Dan biedt de training Mindmappen en Snellezen uitkomst!

Tijdens de 2-daagse training leer je nieuwe informatie sneller en effectiever verwerken. Zonder dat je zaken mist. Maar je leert ook om op creatieve en originele ideeën te komen via mindmappen. Onze ervaren gedragstrainer kent als geen ander de technieken die hiervoor nodig zijn. Aan de hand van plenaire sessies en individuele oefeningen werk je toe naar jouw persoonlijke doelen. Na afloop van de training ben jij een meester in snellezen, mindmapping en goed verwerken van heel veel info.

Bij Lindenhaeghe Trainingen staat jouw eigen input centraal. Daarom vul je vooraf een intake in zodat onze trainer precies weet wat jouw persoonlijke leerdoelen zijn. Dit zorgt ervoor dat je altijd het maximale resultaat behaalt. Vooraf, tijdens én na de training log je in op onze online omgeving ‘mijn Lindenhaeghe’. Daar vind je onder andere een aantal voorbereidings- en praktijkopdrachten. Maar er is meer. Tot 4 weken na afloop mag je jouw trainer contacten. Bijvoorbeeld om situaties van de werkvloer te bespreken. Wel zo fijn!

De training Mindmappen en Snellezen is perfect voor wie zijn of haar brain wil boosten. Ga jij de uitdaging aan om sneller te lezen, creatiever te werken en bovenal productiever te zijn?


Meer informatie?

Brochure download

Categorie:
Persoonlijke Effectiviteit

Mindmappen en Snellezen

€ 499

  • Razendsnel lezen 
  • Informatie slim ordenen
  • Een creatiever brein
Bestel Nu

De trainers

Jij gaat aan de slag met gedreven communicatie- en gedragstrainers. De trainers Mindmappen en Snellezen hebben veel ervaring met diverse trainingsmethoden. De interactie met de trainer en de kleine groepen zorgen ervoor dat jij het maximale uit deze training kunt halen.

Trainer Tiny aan het woord.


"Ik ben Tiny van Dulmen. Sinds 1992 ben ik werkzaam in verschillende functies die betrekking hebben op het ontwikkelen van mens en/of organisatie. Ik heb ervaring als adviseur leren en ontwikkelen, trainer, coach, projectleider en docent in profit en non-profit settings. Sinds 2012 ben ik zzp-er, en sta ik voor het anders(om) kijken naar leer- en ontwikkelvraagstukken, om zo slimmer en sneller resultaat te boeken." Tiny van Dulmen 

Lees

Ervaringen van deelnemers

“Het is voor iedereen waardevol om sneller te kunnen leren en lezen”

De training ‘Mindmappen en Snellezen’ sloot perfect aan bij mijn persoonlijke leerdoel: sneller door (verplichte) lees- en lesstof kunnen gaan. Ik vond het een erg waardevolle training. Of het effect heeft gehad, zal nog moeten blijken. Mindmappen en snellezen moet je blijven oefenen. Het moet een ‘way-of-living’ worden.
Lees verder

Sneller en meer kunnen lezen, dat is precies wat je leert bij deze training!

De training sloot perfect aan bij de verwachtingen die ik ervan had. En, ook niet onbelangrijk; de training maakt zijn beloftes waar. Je leert echt sneller lezen! Vanaf nu wil ik dan ook de grote hoeveelheid (zakelijk) leesvoer die dagelijks op me afkomt niet langer links laten liggen, maar wel gaan lezen. Voorheen maakte ik een selectie van wat ik kon lezen, wat ongeveer 10 procent was. Dankzij het snellezen kan ik nu ruim 75 procent lezen.
Lees verder

Ik kan nu veel sneller lezen dan ik ooit voor mogelijk had gehouden

Dat je moet loslaten om te ‘begrijpen’, dat is mij het meest bijgebleven van deze training. Je moet er op vertrouwen dat je brein tijdens het snellezen de informatie zal opslaan. Dit is in het begin best spannend.
Lees verder

iedereen is anders.
doe het op jouw manier.

Hier komt een bericht.
Een moment geduld a.u.b.

Product verwijderen

Weet je dit zeker?
Nee
Ja
Lindenhaeghe maakt gebruik van cookies voor onder meer Google Analytics en Remarketing doeleinden. Sluiten
Loading page...