Effectief Beïnvloeden

Effectief Beïnvloeden

  • Delen:

MAKE THEM DO WHAT YOU WANT. USE EVERY SOURCE YOU'VE GOT

Het is fijn als dingen precies gaan zoals je wilt. Maar hoe bereik je dit zonder anderen te passeren? En zonder terug te vallen op een bepaalde machtspositie? De training Effectief Beïnvloeden brengt je alle kneepjes van het vak bij. Op een bewuste en vooral respectvolle manier.

Tijdens onze 3-daagse training leer je invloed uitoefenen op anderen. Daarbij is het belangrijk om verschillende beïnvloedingsstijlen te kennen. Inclusief die van jezelf. Welke stijl heeft wanneer het meeste effect? Na de training Effectief Beïnvloeden neem je anderen overtuigend mee in jouw plannen. Zonder dat zij het gevoel hebben de discussie te verliezen.

Gedurende onze training Effectief Beïnvloeden staan jouw persoonlijke leerdoelen centraal. Voorafgaand aan de eerste trainingsdag formuleer je deze doelen via onze digitale leeromgeving ‘mijn Lindenhaeghe’. In de training gaan we daarmee aan de slag. Aan de hand van plenaire sessies, individuele oefeningen en situaties uit de praktijk. Onze ervaren communicatie- en gedragstrainer begeleidt je bij dit proces. Als expert weet hij of zij precies wat er nodig om het beste resultaat te behalen.

Tot een maand na afsluiting van de training kun je jouw trainer contacten met vragen. Bijvoorbeeld om via telefoon of e-mail praktijksituaties te bespreken. Wel zo fijn!

De training Effectief Beïnvloeden is ideaal voor wie zijn of haar invloed wil vergroten. Duik jij met ons dieper in de materie?


Meer informatie?

Brochure download

Categorie:
Persoonlijke Effectiviteit

Effectief Beïnvloeden

€ 749

  • Respectvol overtuigen
  • Omgaan met invloed
  • Wees een informele leider
Bestel Nu

De trainers

Jij gaat aan de slag met gedreven communicatie- en gedragstrainers. De trainers Effectief Beinvloeden hebben veel ervaring met diverse trainingsmethoden. De interactie met de trainer en de kleine groepen zorgen ervoor dat jij het maximale uit deze training kunt halen.

Trainer Marleen aan het woord.

 

"Vanaf 1998 werk ik als trainer en (loopbaan) coach. Mijn stijl van werken wordt getypeerd als ‘luchtige diepgang’. Ik geloof in het behalen van resultaten met plezier. Het gaat erom dat ‘de vonk’ overslaat, zodat iedereen kan schitteren vanuit zijn eigen kwaliteit. Dat is leuk, uitdagend! De ene keer leidt dit tot het aanleren van praktische vaardigheden, de andere keer nemen we wezenlijke verlangens en wensen onder de loep." Marleen Rottier 

Lees

Ervaringen van deelnemers

Ik ben mij nu meer bewust van mijn eigen communicatiestijl

Doordat de training erg op de praktijk is gericht, kan je de nieuwe inzichten na het volgen van de training vrijwel direct toepassen. Na het volgen van deze training heb ik geprobeerd mijn gesprekspartners beter aan te voelen en mijn communicatiestijl hierop aan te passen. Met resultaat!
Lees verder

De training was vanaf de eerste minuut erg leerzaam!

De training heeft een andere invalshoek dan de meeste trainingen. Het wordt direct persoonlijk gemaakt, waardoor je de groep gelijk beter leert kennen. De afwisseling tussen theorie en praktijk is goed. Je hebt theorie nodig om de juiste methoden toe te kunnen passen in de praktijk. Het oefenen van situaties vraagt van jezelf om uit je comfortzone te komen. Juist hier is het leereffect het grootst!
Lees verder

Verkoop is gunnen: daar moet je op inspelen!

Ik wilde leren om mijn punt te maken op een krachtige en goed onderbouwde manier. Deze training sloot daar perfect op aan. Ik vond de afwisseling van theorie en praktijk erg fijn. Je ervaart letterlijk het effect van je woorden en kan oefenen om dezelfde boodschap op verschillende manieren te brengen.
Lees verder

iedereen is anders.
doe het op jouw manier.

Hier komt een bericht.
Een moment geduld a.u.b.

Product verwijderen

Weet je dit zeker?
Nee
Ja
Lindenhaeghe maakt gebruik van cookies voor onder meer Google Analytics en Remarketing doeleinden. Sluiten
Loading page...