Projectleiderschap

  • Delen:

Wil je het maximale halen uit jezelf én je team? Bestel dan snel een training Projectleiderschap!

Als projectmanager ga je voor het beste resultaat. Dat is logisch. Maar realiseer je wel het beste projectresultaat? Weet je wat er echt speelt binnen jouw bedrijf én bij de stakeholders? Haal je wel het maximale uit het team? Onze training Projectleiderschap maakt van jou de leidinggevende met wie iedereen wil samenwerken. Succes is een keuze! Tijdens de 3-daagse training nemen we je rol als projectleider onder de loep. Samen met onze ervaren gedragstrainer werk je ...

aan jouw persoonlijke capaciteiten en valkuilen. Je wordt bewust van jouw manier van werken. Na afloop ben je een kei in gestructureerd en resultaatgericht aansturen, groepsprocessen in kaart brengen en draagvlak creëren bij alle betrokkenen.

Je krijgt de training van een trainer met veel praktijkervaring. Als geen ander weet hij of zij van jou de beste projectleider te maken. Daarvoor werken we met herkenbare situaties van de werkvloer. Van tevoren vul je jouw persoonlijke leerdoelen in via ons online systeem ‘mijn Lindenhaeghe’. Gedurende de training Projectleiderschap wisselen plenaire sessies, individuele oefeningen en praktijkvoorbeelden zich af. Zo krijg je veel handvatten om de geleerde stof direct in de praktijk toe te passen. En helemaal handig: tot 4 weken na afloop mag je jouw trainer contacten. Bespreek via e-mail of Skype bijvoorbeeld situaties waar je tegenaan loopt.

Lees

Meer informatie?

Brochure download

Categorie:
Management en (project)leiderschap

Projectleiderschap

€ 749

  • 3 dagen
  • Scherpe prijs
  • Meerdere locaties
Inschrijven

Projectleiderschap

Binnenkort bij jou in de buurt

Wil je meer weten over onze trainingen in de categorie Management en Projectleiderschap? Lees dan ons gratis Whitepaper.

De trainers

Jij gaat aan de slag met gedreven communicatie- en gedragstrainers. De trainers Projectleiderschap hebben veel ervaring met diverse trainingsmethoden. De interactie met de trainer en de kleine groepen zorgen ervoor dat jij het maximale uit deze training kunt halen.

Trainer Marianne aan het woord.


"Het is mijn passie om processen te vertalen naar houding en gedrag. Het begeleiden, trainen en ontwikkelen van professionals zodat ze effectief vorm kunnen geven aan de (nieuwe) bedrijfsprocessen in organisaties." Marianne werkt sinds 2007 als trainer en coach. Haar aanpak kenmerkt zich als nuchter en praktisch. Tegelijkertijd biedt zij mensen warmte en diepgang waardoor de ander zich snel veilig voelt, zijn of haar ontwikkelmogelijkheden zichtbaar worden en er ruimte komt voor leren. Ook heeft zij een kritische blik en een gezonde dosis humor. Marianne van der Rijst 

Lees

Ervaringen van deelnemers

Een project staat of valt met een goede leider

Door deze training ben ik mij er bewust van geworden dat ik mijn eigen uniekheid moet omarmen en dat daarin ook mijn kracht ligt. De training was leerzaam en heeft mij zeker een spiegel voorgehouden, als wel nieuwe tools en handvatten geboden om sterker op te treden als projectleider.
Lees verder

Ik heb mijn persoonlijke leerdoel bereikt: meer inzicht krijgen in mijn eigen leiderschapsstijl

Deze training heeft mij geleerd dat ik dichtbij mijzelf moet blijven. Het is belangrijk dat je een project managet op een manier die het beste bij jou past. Pas als je dit inziet en de houding aanneemt die bij jou past, zal je de gewenste resultaten kunnen behalen. 
Lees verder

iedereen is anders.
doe het op jouw manier.

Hier komt een bericht.
Een moment geduld a.u.b.

Product verwijderen

Weet je dit zeker?
Nee
Ja
Lindenhaeghe maakt gebruik van cookies voor onder meer Google Analytics en Remarketing doeleinden. Sluiten
Loading page...