Coachend Leidinggeven

Coachend Leidinggeven

  • Delen:

HEADS UP, SUITS ON. LET'S ROCK THIS PARTY.

Bij leidinggeven komt veel meer kijken dan slechts aansturen en delegeren. Als goede leidinggevende weet je wat er op de werkvloer speelt. Je reageert proactief bij moeilijkheden. Maar bent tegelijkertijd ook een luisterend oor in geval van problemen. Je creëert een omgeving waarin jouw team tot het uiterste gaat. Na afloop van onze training Coachend Leidinggeven weet jij hoe!

Tijdens de 4-daagse training Coachend Leidinggeven ontdekken we jouw manier van leidinggeven. Je leert optimaal gebruik maken van de kennis en skills van medewerkers. En deze in te zetten bij het behalen van alle organisatiedoelen. Ook ga je aan de slag met feedback geven, confrontaties aangaan en brengen we samen je sterke en zwakke punten als leidinggevende in beeld.

Twee weken voor de eerste trainingsdag staat in onze digitale leeromgeving ‘mijn Lindenhaeghe’ alle informatie klaar. Hier vul je ook jouw persoonlijke leerdoelen in. Tijdens de training Coachend Leidinggeven wisselt de ervaren gedragstrainer plenaire sessies af met individuele oefeningen. Samen gaan jullie aan de slag met jouw doelen. Er is tijdens de training veel ruimte voor interactie, ervaringsuitwisseling en onderlinge feedback. Na afloop van de training ben je niet alleen een goede leidinggevende, maar ook coach en inspirator!

Helemaal handig. Tot een maand na de training kan je praktijksituaties bespreken met onze trainers. Via telefoon, e-mail of Skype.

De training Coachend Leidinggeven is ideaal voor leidinggevenden die het beste uit hun medewerkers én zichzelf willen halen. Durf jij de beste versie van jezelf te worden?


Meer informatie?

Brochure download

Categorie:
Management en (project)leiderschap

Coachend Leidinggeven

€ 999

  • Coachende grondhouding
  • Feedback geven 
  • Haal het beste uit je team 
Bestel Nu

De trainers

Jij gaat aan de slag met gedreven communicatie- en gedragstrainers. De trainers Coachend Leidinggeven hebben veel ervaring met diverse trainingsmethoden. De interactie met de trainer en de kleine groepen zorgen ervoor dat jij het maximale uit deze training kunt halen.

Trainer Ine aan het woord.


"Mensen inspireren mij. Het zien en horen wat drijfveren zijn en daar op inspelen is wat ik graag doe. Respectvol, confronterend en humorvol. Alles met het doel bewustwording te creëren en jou verder te laten groeien. Zodat je je kracht kunt inzetten en je kwaliteiten kunt benutten. Want dat is wat ik iedereen van harte gun en waar ik met plezier aan wil bijdragen." Ine Bimbergen 

Lees

Ervaringen van deelnemers

Coachend Leidinggeven: verstaat haar vak

Deelnemer Joyce Duursma: De trainer verstaat haar vak ontzettend goed en was niet bang om ons te confronteren met bepaald gedrag wat we vertoonden. Zeker de moeite waard om te volgen. Heb er veel van geleerd en kan het goed gebruiken in mijn dagelijks werk.
Lees verder

Coachend Leidinggeven: veel ruimte om te oefenen

Deelnemer Edgar Suurmeijer: De groep was niet te groot, dat was fijn. Er was veel ruimte om te oefenen en om aan te geven wat je nog graag besproken wil hebben/wat je nog wil oefenen. Wies heb ik ervaren als een kundig en prettig docent.
Lees verder

Projectleiderschap: veel reflectie

Deelnemer Jonatan Klompmaker: Leuke training, ook toepasbaar voor andere leidinggevende functies. Leuk waren de vele reflectiemomenten met de medecursisten. Fijne centrale locatie en professionele opzet.
Lees verder

iedereen is anders.
doe het op jouw manier.

Hier komt een bericht.
Een moment geduld a.u.b.

Product verwijderen

Weet je dit zeker?
Nee
Ja
Lindenhaeghe maakt gebruik van cookies voor onder meer Google Analytics en Remarketing doeleinden. Sluiten
Loading page...