Ontspannen Presenteren

  • Delen:

De training Ontspannen Presenteren leert je alle technieken om het optimale uit jouw presentatiekunsten te halen. Meld je aan en maak die stap!

Presenteren is voor de meeste mensen geen dagelijkse bezigheid. Logisch dus dat je het spannend vindt. Maar wat is er voor nodig om geheel ontspannen voor een groep te staan? Je wilt tenslotte mensen boeien met jouw verhaal en niet dichtklappen bij een kleine tegenslag. De training Ontspannen Presenteren leert je optimaal te presteren voor publiek. Tijdens de 2-daagse training staan lichaamstaal, stemgebruik en omgaan met spanning centraal. Je leert ...

anticiperen op lastige vragen en stoorzenders vermijden. Door middel van praktijkopdrachten, veel oefening en tips maakt onze ervaren communicatie- en gedragstrainer van jou een echte presentatiekoning of -koningin!

Het gezegde luidt niet voor niets: oefening baart kunst. Bij onze training Ontspannen Presenteren staan situaties uit de praktijk daarom centraal. Zo pas je deze direct toe op de werkvloer. Van tevoren vul je via onze digitale omgeving ‘mijn Lindenhaeghe’ jouw persoonlijke leerdoelen in. Ook bereid je een presentatie voor. In plenaire sessies en individuele oefeningen ga je samen met onze trainer en de groep aan de slag met je presentatievaardigheden. Helemaal handig: tot een maand na de training kan je praktijksituaties bespreken met onze trainers. Via telefoon, e-mail of Skype.

Lees

Meer informatie?

Brochure download

Categorie:
Communicatie

Ontspannen Presenteren

€ 499

  • 2 dagen
  • Scherpe prijs
  • Meerdere locaties
Inschrijven

Ontspannen Presenteren

Binnenkort bij jou in de buurt

De trainers

Jij gaat aan de slag met gedreven communicatie- en gedragstrainers. De trainers Ontspannen Presenteren hebben veel ervaring met diverse trainingsmethoden. De interactie met de trainer en de kleine groepen zorgen ervoor dat jij het maximale uit deze training kunt halen.

Trainer Marit aan het woord.


"Persoonlijk, praktisch en resultaatgericht. Dat is hoe ik samen met de deelnemers de training vorm geef. Ik heb me gespecialiseerd in advies, training en coaching op het gebied van leiderschap, verandering en vaardigheidstraining. Ik streef er naar om mensen het beste uit zichtzelf te laten halen, de gezonde stretch op te zoeken, zonder dat ze hun ‘eigen ik’ geweld aan doen. Hierdoor kom je nog krachtiger over op je publiek en laat je op een prettige en duidelijke manier zien waar je voor staat." Marit Engelsma 

Lees

Ervaringen van deelnemers

Een grote groep mensen toespreken? Geen probleem!

In de toekomst wil ik mij minder druk maken over wat mensen eventueel van me kunnen denken als ik voor hen sta. Het mooie is dat de toehoorder niet weet wat jij wilt vertellen. Vergeet je iets? Dan is dat geen probleem, want zij weten het toch niet!
Lees verder

Een mooie gelegenheid om eens door een andere bril naar jezelf te kijken

Tijdens de training was er veel ruimte voor reflectie. We werden gestimuleerd om zowel naar onze eigen presentatiestijl te kijken, als naar die van de andere deelnemers. Deze training was een mooie gelegenheid om eens door een andere bril naar jezelf te kijken en je binnen een veilige omgeving verder te ontwikkelen. 
Lees verder

Iedereen heeft een eigen presentatiestijl, je moet vooral dicht bij jezelf blijven

Je ontwikkelt je eigen presentatiestijl, waarbij je vooral dichtbij jezelf moet blijven. Je wordt niet geacht je anders voor te doen, maar leert je eigen stijl te omarmen en verbeteren.
Lees verder

iedereen is anders.
doe het op jouw manier.

Hier komt een bericht.
Een moment geduld a.u.b.

Product verwijderen

Weet je dit zeker?
Nee
Ja
Lindenhaeghe maakt gebruik van cookies voor onder meer Google Analytics en Remarketing doeleinden. Sluiten
Loading page...