Effectief Communiceren

  • Delen:

De training Effectief Communiceren is uitermate geschikt voor elke professional die prettiger en efficiënter wil omgaan met collega’s. Meld je aan en haal meer uit jouw communicatie! 

De hele dag door ben je druk bezig met communiceren. Via gesprekken, social media, maar ook via bodylanguage. Maar bereik je via jouw communicatie ook wat je wilt? Na de training Effectief Communiceren zeker wel! Tijdens onze 3-daagse training verander je in een communicatiepro. Dat begint bij ...

de basis. Door actief luisteren, goed waarnemen en juist interpreteren. Vervolgens komt ook de non-verbale communicatie aan bod. Minstens zo belangrijk bij effectief communiceren. Na de training beschik je over een breed palet aan gespreksvaardigheden en communiceer je kraakhelder en to the point.

De training start met een online intake. Hierin formuleer je jouw persoonlijke leerdoelen. Met deze doelen gaan we aan de slag tijdens de training Effectief Communiceren. Maar dat niet alleen. Voor het beste resultaat log je in op onze online omgeving ‘mijn Lindenhaeghe’. Hierop zet onze ervaren gedragstrainer (praktijk) opdrachten klaar. Zo pas je de stof uit de training toe op situaties uit je eigen leven. Met diverse trainingsmethoden weet elke trainer het beste in je naar voren te halen. Het aantal deelnemers per groep wordt altijd beperkt tot een minimum. Je krijgt dus altijd de aandacht die nodig is!

Helemaal fijn. Tot een maand na de laatste trainingsdag staat onze expert voor je klaar. Bijvoorbeeld om praktijksituaties met hem of haar door te nemen.

Lees

Meer informatie?

Brochure download

Categorie:
Communicatie

Effectief Communiceren

€ 749

  • 3 dagen
  • Scherpe prijs
  • Meerdere locaties
Inschrijven

Effectief Communiceren

Binnenkort bij jou in de buurt

De trainers

Jij gaat aan de slag met gedreven communicatie- en gedragstrainers. De trainers Effectief Communiceren hebben veel ervaring met diverse trainingsmethoden. De interactie met de trainer en de kleine groepen zorgen ervoor dat jij het maximale uit deze training kunt halen.

Trainer Hanneke aan het woord.


Hanneke Janzen werkt inmiddels zo’n 20 jaar als trainer Communicatieverbetering. Haar trainingen spelen zich af op het grensvlak van de vaardigheid en de persoonlijke ontwikkeling. Ze brengt haar deelnemers in beweging waarbij actief, intensief leren én samen lachen hand in hand gaan. Met als resultaat inzicht in communicatie-processen en vaardigheden die je vol zelfvertrouwen in kunt zetten. Hanneke Janzen

Lees

Ervaringen van deelnemers

De training was zeker pittig en confronterend, maar ook erg waardevol

De training was zeker pittig en confronterend, maar ook erg waardevol. Ik heb meer inzicht gekregen in mijn communicatiestijl gekregen en ben met meer zelfvertrouwen naar huis gegaan. Doordat de groep bestond uit zeer uiteenlopende persoonlijkheden, hebben wij als deelnemers veel van elkaar kunnen leren.
Lees verder

Een goede communicatie is de basis voor het begin van een gesprek

Vaktaal is niet altijd even begrijpelijk voor de klant. Het is belangrijk dat deze vaktaal omgezet wordt naar begrijpelijke taal op niveau van de klant. Het maken van die vertaalslag, dat wilde ik graag leren bij deze training. De training sloot goed aan bij mijn verwachtingen en persoonlijke leerdoelen.
Lees verder

In de week na de training merkte ik al direct verschil

Het praktijkonderdeel heeft mij laten inzien dat je bepaald gedrag kan uitlokken, door middel van jouw eigen gedrag. Actie is reactie; dat is het echt! In de week na de training merkte ik al direct verschil. In zakelijke gesprekken wist ik meer in te spelen op het gevoel van mijn gesprekspartner, wat ertoe leidde dat we tot betere oplossingen kwamen.
Lees verder

iedereen is anders.
doe het op jouw manier.

Hier komt een bericht.
Een moment geduld a.u.b.

Product verwijderen

Weet je dit zeker?
Nee
Ja
Lindenhaeghe maakt gebruik van cookies voor onder meer Google Analytics en Remarketing doeleinden. Sluiten
Loading page...