Succesvol Netwerken

Succesvol Netwerken

  • Delen:

FIND YOUR PARTNERS IN CRIME. TOGETHER YOU ARE STRONGER.

In je mailbox verschijnt een uitnodiging voor de zoveelste netwerkborrel. Eigenlijk moet je gaan, maar je bent absoluut geen liefhebber van zulke events. Want je bent er niet zo goed in. Herkenbaar? Je bent niet de enige, want voor veel mensen is het niet hun favoriete bezigheid. Zonde, want een groot netwerk is goud waard. Onze training Succesvol Netwerken maakt van jou een succesvolle netwerker.

Tijdens de 2-daagse training brengt onze ervaren communicatie- en gedragstrainer je de kneepjes van het vak bij. Hoe profileer je jezelf tijdens netwerkevents? Wat zijn de etiquetten van netwerken? En hoe ‘verleid’ je anderen tot een afspraak? Het komt allemaal voorbij aan de hand van praktijkvoorbeelden.

Onze training Succesvol Netwerken start met een online intake. Tijdens deze intake vertel je ons over jouw verwachtingen en persoonlijke leerdoelen. Elke trainer gebruikt deze input voor de trainingen. Door middel van plenaire sessies en individuele oefeningen werken we naar de leerdoelen toe. Je kunt vooraf en na de training ook thuis aan de slag. Daarvoor log je eenvoudig in op ons online systeem ‘mijn Lindenhaeghe’ voor extra informatie en opdrachten. En weet je wat helemaal handig is? Tot een maand na afloop kan je jouw trainer blijven contacten. Neem bijvoorbeeld samen situaties van de werkvloer door.

De training Succesvol Netwerken is dé manier om jouw netwerkkwaliteiten nog beter te maken. Ga jij de uitdaging aan?


Meer informatie?

Brochure download

Categorie:
Commercie

Succesvol Netwerken

€ 499

  • Beter profileren
  • Elevator pitch
  • Benut je netwerk
Bestel Nu

De trainers

Jij gaat aan de slag met gedreven communicatie- en gedragstrainers. De trainers Succesvol Netwerken hebben veel ervaring met diverse trainingsmethoden. De interactie met de trainer en de kleine groepen zorgen ervoor dat jij het maximale uit deze training kunt halen.

Trainer Valérie aan het woord.


"Na 20 jaar werkervaring in diverse commerciële functies, ben ik inmiddels al weer 6 jaar als zelfstandig trainer en coach actief en geef ik mijn ervaringen door aan zelfstandig ondernemers, managers en medewerkers, onder andere in de financiële dienstverlening.
Mijn specialiteit is het geven van inzicht en het bewust maken van het effect dat jouw houding heeft op anderen en het aanreiken van handvatten om dit effectief te beïnvloeden.
Ik krijg voldoening als deelnemers ervaren dat ze steeds beter in staat zijn om, in de omgang met klanten, collega's en managers, in hun eigen kracht te blijven en daardoor betere resultaten boeken." Valérie Joosten 

Lees

Ervaringen van deelnemers

Een goede voorbereiding is het halve werk, ook als je moet netwerken!

Ik heb geleerd dat een goede voorbereiding kan leiden tot meer resultaat als het gaat om netwerken. Voorafgaand aan een netwerkbijeenkomst wil ik concrete doelen stellen. Wat wil ik bereiken, en wie wil ik sowieso gesproken hebben? Dit betekent ook dat ik vaker uit mijn comfortzone zal moeten stappen. Actief de interactie aangaan, dat werkt pas echt!
Lees verder

Het leggen van de juiste connecties is belangrijk, voor iedere professional

Netwerken is erg belangrijk, voor vrijwel iedere professional. Door de juiste verbindingen te leggen, blijf je op de hoogte van de laatste in’s en out’s binnen je vakgebied, weet je wat er speelt op de markt en vergroot je je kansen op nieuwe uitdagingen.
Lees verder

Een goed gesprek is veel meer waard dan vijf vluchtige gesprekken

Hoe kan je bij een netwerkborrel een doelgericht gesprek voeren? Dat was een van mijn belangrijkste leerdoelen voorafgaand aan deze training. Tijdens de training ‘Succesvol netwerken’ heb ik geleerd dat netwerken niet alleen maar om efficiëntie draait, maar dat ik ook moet genieten. De training was de perfecte gelegenheid om mij hier meer bewust van te worden.
Lees verder

iedereen is anders.
doe het op jouw manier.

Hier komt een bericht.
Een moment geduld a.u.b.

Product verwijderen

Weet je dit zeker?
Nee
Ja
Lindenhaeghe maakt gebruik van cookies voor onder meer Google Analytics en Remarketing doeleinden. Sluiten
Loading page...