Lindenhaeghe Trainingen

Bekijk hier Sophie's manier

Wat is jouw manier? Hoe daag jij jezelf uit? Ben jij ‘in control’ en weet je precies wat je wilt? En wat je moet doen om dat te bereiken? Of ben je meer ‘laid back’ en neem je de dingen zoals ze komen? Hoe je het ook wil, bij een training van Lindenhaeghe krijg je voldoende kansen en mogelijkheden om de training op jouw manier in te vullen.

Iedereen is anders, doe het op jouw manier.

Wil je meer weten? Kijk dan eens op onze inspiratie pagina, daar vind je naast ervaringen van anderen ook allemaal leuk informatie en testjes over persoonlijke ontwikkeling. 

Professionele en persoonlijke ontwikkeling

Wij zijn een snelgroeiend opleidings-, trainings- en exameninstituut voor professionals. Bij ons kun je terecht voor vakgerichte (financiële) opleidingen, examens en trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Vanuit onze visie - persoonlijke ontwikkeling draagt bij aan je levensgeluk - willen wij mensen niet alleen trainen maar ook motiveren en inspireren. Door jezelf te ontwikkelen, werk je aan je employability: jij bent ‘in control’ wanneer het gaat om jouw carrière. Daarnaast zorgt persoonlijke ontwikkeling er ook voor dat je beter in je vel zit, makkelijker kunt relativeren en sneller dingen leert. The winner takes it all dus.

Lindenhaeghe staat voor duurzame, complete én persoonlijke ontwikkeling.

Meer over Lindenhaeghe

#JOUWMANIER #MIJNMANIER

🌵Later als ik groot ben, dan word ik... dierenarts... en journalist... en docent... en.... Raar? Welnee, dit is zeer waarschijnlijk de toekomst! Lees er meer over op onze inspiratiepagina! (Link ook in bio) http://bit.ly/2yuWzYK #mijnmanier #jouwmanier #inspiratie


🌵 Ben jij al loopbaanbestendig? > https://www.lindenhaeghe.nl/inspiratie/ben-jij-al-loopbaanbestendig

iedereen is anders.
doe het op jouw manier.

Hier komt een bericht.
Een moment geduld a.u.b.

Product verwijderen

Weet je dit zeker?
Nee
Ja
Lindenhaeghe maakt gebruik van cookies voor onder meer Google Analytics en Remarketing doeleinden. Sluiten
Loading page...