Binnenkort van start bij jou in de buurt

Training Commerciële Daadkracht

Commercie

Di 7 maart 2017, Best
#6+
€ 1199.00

Training Adviesvaardigheden voor de financieel adviseur

Adviesvaardigheden Financieel Adviseur

Wo 8 maart 2017, Apeldoorn
#6+
€ 1199.00

Training Timemanagement

Persoonlijke effectiviteit

Wo 8 maart 2017, Best
#6+
€ 799.00

Training Mindmappen en Snellezen

Persoonlijke effectiviteit

Do 9 maart 2017, Bilthoven (Midden Nederland)
#6+
€ 799.00

Training Effectief Beïnvloeden

Persoonlijke effectiviteit

Vr 10 maart 2017, Amsterdam
#6+
€ 1199.00

Training Coachend Leidinggeven

Management en (project)leiderschap

Vr 10 maart 2017, Best
#6+
€ 1599.00

Haal het beste uit jezelf

De financiële sector verandert: aan de ene kant is er de uitbreiding van het aantal specialismen, aan de andere kant de toenemende behoefte aan ‘soft skills’. Vaardigheden als klantgericht adviseren en emotiemanagement worden belangrijker. Persoonlijke ontwikkeling staat hierbij centraal.  

Bij Lindenhaeghe werken we er hard aan om de financieel professional op verschillende gebieden optimaal te ondersteunen. Het nieuwe aanbod vaardigheidstrainingen is een logisch gevolg van een veranderende markt. Adviseurs die zich willen onderscheiden volgen bij ons een flexibel en persoonlijk opleidingstraject. Wij helpen om ze met continue en duurzame oplossingen ‘het beste uit zichzelf’ te halen. 

Lees

Trainingstraject met coaching achteraf

Aan elke training gaat een online intake vooraf. Tijdens deze intake worden de verwachtingen en persoonlijke trainingsdoelen online uitgevraagd. Eventueel zal de trainer contact opnemen met de deelnemer om ervoor te zorgen dat de inhoud van de training en de wensen van de deelnemer maximaal op elkaar aansluiten.

Tussen de trainingsdagen door kun je via de online leeromgeving ‘Mijn Lindenhaeghe’ achtergronden nalezen en verder bestuderen. Ook eventuele opdrachten staan hier klaar.

Gedurende een periode van vier weken na afloop van de training heb je de mogelijkheid om praktijksituaties (na) te bespreken met de trainer. Dit gebeurt in een persoonlijk gesprek via telefoon, mail of Skype.

 

Lees

Professional trainers

De trainers voor de Trainingen Persoonlijke Ontwikkeling zijn gedreven communicatie- en gedragstrainers. Ze hebben veel ervaring met diverse trainingsmethoden. De interactie met de trainer, en de kleine groepen deelnemers zorgen ervoor dat jij het maximale uit de training kan halen.

Effectief, persoonlijk en praktijkgericht

Bij de Trainingen Persoonlijke Ontwikkeling ligt de nadruk op eigen gekozen leerdoelen, interactie en feedback van de trainer en de groep. Je wordt gevraagd een aantal persoonlijke praktijkvoorbeelden in te brengen. Dit gebeurt in en prettige, veilige omgeving, met respect voor elkaar.

Door de praktische opdrachten en persoonlijke inbreng ontwikkel je gaandeweg inzichten: wat gaat goed en wat kun je verbeteren.

Omdat iedereen zijn eigen casuïstiek meebrengt, leren deelnemers met en van elkaar. Er is veel ruimte voor interactie, ervaringsuitwisseling en onderlinge feedback. Voor het oefenen van verschillende vaardigheden wordt gebruik gemaakt van rollenspellen. Soms wordt er zelfs een acteur ingezet. De Trainingen Persoonlijke Ontwikkeling van Lindenhaeghe zijn persoonlijk, verdiepend en zetten je in je kracht.

Lees

Compleet en duurzaam

Bij Lindenhaeghe werken we elke dag hard aan onze missie: het toegankelijk maken van professionele ontwikkeling. Samen met onze gedreven professional trainers, de vakredactie én onze ervaringsdeskundigen op de afdelingen Support en Maatwerk, staan wij voor kwaliteit en ontwikkeling.

Onze recente ISO9001:2015-certificering laat zien dat jij bij ons altijd kan vertrouwen op het hoogste niveau wat betreft kennis en training.

En het allerbelangrijkste: wij maken leren leuk! Met interactieve lessen, nieuwe studievormen en toegankelijk geschreven studiemateriaal houden we jou bij de les. Wij gaan door waar anderen stoppen: bij ons vind je alles voor (jouw) complete en duurzame ontwikkeling. Voor én na je examen.

Lees
Hier komt een bericht.
Een moment geduld a.u.b.

Product verwijderen

Weet u dit zeker?
Nee
Ja
Lindenhaeghe maakt gebruik van cookies voor onder meer Google Analytics en Remarketing doeleinden. Sluiten