Training Future Payments

 • vanaf 07 oktober 2022

Met de Training Future Payments vergroot je jouw kennis van het internationale betalingsverkeer, betalingsvormen en de daarbij behorende risico's.

Bestellen met STAP? Lees hier meer over de STAP-regeling.

 • Leer alle specifieke kenmerken, terminologie en handelswijzen
 • Introductie waarin alle aspecten van toekomstig betalingsverkeer wordt behandeld.
 • Unieke training op het gebied van betalingsverkeer.
Delen:
Algemeen

Over de Training Future Payments

De Training Future Payments is bij uitstek geschikt om je kennis over betalingsverkeer, nationaal en internationaal op peil te brengen en daarmee futureproof te zijn. Betalingsverkeer is al eeuwenlang in beweging; een eeuw geleden zijn de eerste stappen gezet naar giraal betalingsverkeer, vanaf de jaren zestig van de vorige eeuw zijn de Nederlanders massaal overgestapt van betalen met contant geld naar betalen met giraal geld. Sinds de komst van internet, smartphone en steeds meer computerkracht is er een nieuwe golf van ontwikkelingen ontstaan die ook weer nieuwe eisen, wensen en mogelijkheden aan het betalingsverkeer stellen. Daarnaast zijn de krachtsverhoudingen tussen de aanbieders veranderd; oude vertrouwde partijen die jarenlang een hoge marktwaarde hadden, worden in no-time ingehaald door nieuwkomers. Hoewel het betalingsverkeer volop in beweging is, er nieuwe mogelijkheden, nieuwe aanbieders, nieuwe gebruikers en nieuwe redenen van gebruik komen, is de essentie van betalingsverkeer niet veranderd; geld betalen of ontvangen en de juiste informatie erbij verstrekken.

In deze training bestudeer je verschillende soorten vormen van geld, betalingen en de risico’s die ermee verbonden zijn. Je leert alle kernaspecten uit het huidige- en toekomstige betalingsverkeer. Aan de hand van casuïstiek worden op praktische wijze implicaties van deze ontwikkelingen toegelicht. Alle begrippen worden hierbij in de juiste context behandeld en geplaatst waardoor je ze ook daadwerkelijk kunt toepassen in je werk.


Wat levert deze training mij op?
Na het volgen van de Training Future Payments ben je op de hoogte van het huidige betalingsverkeer en krijg je een blik op de toekomstige ontwikkelingen, bekeken vanuit de aanbieders en klanten.

De inhoud van de training

 • Een introductie in betalingsverkeer (maatschappelijk belang, vormen van geld)
 • Zicht op de betaalmarkt (aanbieders, afnemers en toezichthouders)
 • Kosten en opbrengsten voor aanbieders en afnemers
 • Betaalvormen en betaalproducten
 • Behoeftes van de klant
 • Impact en risico’s van verschillende betaalproducten
 • Het betalingsverkeer in de toekomst


Wat je verder nog moet weten over deze training
De Training Future Payments is geschikt voor financieel professionals die hun kennis over het betalingsverkeer op peil willen brengen en willen vergroten. Na afloop van de training ontvang je een certificaat als bewijs van deelname.

Lindenhaeghe heeft uitstekende trainers in huis
Lindenhaeghe heeft uitstekende trainers in huis

Anderen bekeken ook