Informatie

Over onze Professional Trainers

Wat jij moet weten over de trainers bij Lindenhaeghe

Tijdens onze opleidingen en trainingen gaan kwaliteit en plezier altijd hand in hand. Dat is mogelijk omdat wij werken met een vaste pool van Professional Trainers. Deze trainers hebben allemaal zelf praktijkervaring waardoor zij praktijkgericht lesgeven. Door de vele voorbeelden sluit de theorie tijdens de lesdagen goed aan op jouw eigen praktijk.

Docent vs. Professional Trainer

Om Professional Trainer te worden en te blijven, moet de trainer aan een aantal extra voorwaarden voldoen. De Professional Trainer moet bijvoorbeeld gemiddeld een cursistenbeoordeling hebben van een acht of hoger. Om dit hoge niveau vast te houden, gaan de trainers van Lindenhaeghe ieder jaar op training om hun vaardigheden bij te scholen.

Irma de Deugd, manager trainers bij Lindenhaeghe:

“Lindenhaeghe werkt niet met docenten, maar met Professional Trainers. Een docent onderwijst, de trainers van Lindenhaeghe gaan verder: ze leiden, coachen en dagen uit. Daarnaast stimuleren ze de cursist om altijd alles uit zichzelf te halen. In de aanloop naar het examen creëren de Professional Trainers meer zelfvertrouwen. Dat is op dit moment erg belangrijk."

Met een trainer van Lindenhaeghe weet jij altijd waar je aan toe bent.

Harry van Houdt