030 – 693 23 48

Virtual Classroom Timemanagement

Weg met tijdrovende gewoontes! Haal meer uit je (werk)dag. Interactieve training in Virtual Classroom gegeven door professional trainers

  • Ervaren trainers
  • Leer van medestudenten
  • Virtual Classroom
Delen:

Wat leer je tijdens de Training Timemanagement?

De Virtual Classroom Timemanagement is perfect voor professionals die meer uit hun (werk)dag willen halen en rust en overzicht willen houden, ook als het druk is. Ga jij de uitdaging aan?

Tijdens deze Virtual Classroom leer jij meer te doen in minder tijd. Zijn de 24 uur die in een dag zitten voor jou eigenlijk te weinig? Is overwerken inmiddels de standaard? En lukt het je daardoor niet om je carrière te combineren met een sociaal leven? Dan is de training Timemanagement echt iets voor jou!

Future skills
Timemanagement is een cruciale vaardigheid in een tijd waarin steeds meer prikkels op ons afkomen en we leven in de waan van altijd beschikbaar willen zijn. Het percentage werknemers dat met stressklachten uitvalt, groeit dan ook nog steeds. In de training - gegeven in een Virtual Classroom - leer je hoe je beter kunt plannen en organiseren, maar ook hoe je focus kunt aanbrengen om je aandacht te richten op zaken die echt belangrijk zijn.

Persoonlijke aandacht

Gedurende de Training Timemanagement wisselt onze ervaren gedragstrainer plenaire sessies af met individuele oefeningen. Bij Lindenhaeghe Trainingen werken we altijd in kleine groepen. Interactie, praktijkvoorbeelden en persoonlijke aandacht staan centraal. Op die manier leer je niet alleen van onze trainer, maar ook van de andere cursisten. Gaandeweg de training word je jezelf bewust van jouw werkwijze. Je krijgt handvatten om je eigen timemanagementskills écht te verbeteren. Op naar een leven met minder stress!

Jouw persoonlijke leerdoelen
Gedurende onze training staan jouw persoonlijke leerdoelen centraal. Voorafgaand aan de trainingsdag is er een 15 minuten online intake. In de training gaan we daarmee aan de slag. 2 weken achtereen, 1 sessie van 2 uur.

Onze ervaren communicatie- en gedragstrainer begeleidt je bij dit proces. Als expert weet hij of zij precies wat er nodig om het beste resultaat te behalen.

Na afsluiting van de training is de trainer per persoon 1 uur beschikbaar voor online persoonlijke ondersteuning. Bijvoorbeeld om via telefoon of e-mail praktijksituaties te bespreken. Wel zo fijn!

Willem-Jan Kuiper
Willem-Jan Kuiper Trainer

Toelichting op de prijs

  • Exclusief btw
    De prijs van dit product is exclusief btw
  • Diverse betaalmogelijkheden
    Mogelijkheid om in 3 termijnen te betalen
Inbegrepen

Wat krijg ik bij deze training?

Je ontvangt het volgende:
Online Leeromgeving

Alle benodigde materialen (en/of opdrachten) vind je hier

Certificaat van deelname

Na afloop van deze training ontvang je een certificaat van deelname

Coaching na afloop

Tot vier weken na de training kun je vragen stellen aan jouw trainer

Virtual Classroom

Interactieve training bij jou thuis

Klaar om te bestellen?

Anderen bekeken ook