Toegankelijk thuisstudiepakket

Met de Zelfstudie Wft Schade zakelijk studeer je altijd plaats- en tijdonafhankelijk. Geen files voor jou, jij bereidt je thuis voor, door middel van een online studieprogramma. Je studeert per onderwerp en toetst je kennis online na elk hoofdstuk. Na afloop lees je alles nog eens na in de overzichtelijke samenvatting.

Tip! Slagingskans verhogen? Combineer dan de Zelfstudie Wft Schade zakelijk met een Online Examentraining. Je ontvangt een examengerichte trainingsvideo Wft Schade zakelijk, waarin onze professional trainers alle belangrijke onderwerpen met je doornemen. Zij gebruiken hun jarenlange trainingservaring om jou op afstand klaar te stomen voor het Examen Wft Schade zakelijk.
 

De inhoud van het Zelfstudie Wft Schade zakelijk
 • Uitleg risicoanalyse, advies en beheer
 • Algemene kennis van vermogens- en bezitsrisico’s
 • Begeleiding bij schadeprocessen
 • Uitleg productkennis zakelijke verzekeringen

Wat krijg ik bij deze zelfstudie

 • Studiemateriaal

  Digitaal als pdf-bestand
 • Samenvatting met kennisquiz

  Toets je kennis direct online
 • Eigen online leeromgeving

  Hier staat jouw studiemateriaal klaar

Anderen geven deze opleiding een 7.0

Erik-Jan Neven
(7) - ongeveer 424 dagen geleden
de stof van lindenheaghe in de syllabus sluit goed aan op de echte toets. alleen mijn mening is dat de oefentoets nog beter kan aansluiten op het echte echte examen. door bijvoorbeeld. casussen te oefenen.

Toelichting op de prijs

 • Zelfstudiepakket

  Bevat uitsluitend studiemateriaal
 • Vrij van btw

  Dit product is vrijgesteld van btw

Goed voorbereid met ons studiemateriaal

Je ontvangt een digitaal studiepakket. Dit pakket bestaat uit een digitaal studieboek (pdf-bestand), een praktische samenvatting met kennisquiz én een oefenexamen. De vele praktijkvoorbeelden in het toegankelijk geschreven studiemateriaal helpen je om de theorie snel eigen te maken.

Tip! Voor € 49,95 (gratis verzending) extra ontvang je het studieboek naast digitaal ook in print. Zo studeer je niet alleen comfortabel op elke plek, je kunt ook direct aantekeningen in het boek maken.

Studiebelasting

Een goede examenvoorbereiding kost tijd. Hoeveel tijd is van verschillende factoren afhankelijk. Bijvoorbeeld: hoe zijn je studievaardigheden? Ben je misschien al bekend met (een deel van) de stof? Het aantal studie-uren kan dus per persoon sterk verschillen. Om je toch een indicatie te geven, gemiddeld studeren cursisten 80 uren voor de Zelfstudie Wft Schade zakelijk.

Lees

Voordelen op een rij

 • Thuis studeren

  Je studeert plaats- en tijdonafhankelijk
 • Oefenen

  Toets online je kennis

Jouw Examen Wft Schade zakelijk

Het Examen Wft Schade zakelijk wordt digitaal afgenomen. Je hebt 120 minuten de tijd om de 55 vragen te beantwoorden. De vragen zijn onderverdeeld in: 25 vragen kennis en begrip, 28 vragen vaardigheden en competenties en 2 vragen professioneel gedrag. De slaaggrens is landelijk vastgesteld op 68%.

Tip! Plan het examen direct in bij het boeken van de Zelfstudie Wft Schade zakelijk. Houd rekening met een gemiddelde voorbereidingstijd van zes weken.

Slaag je voor het Examen Wft Schade zakelijk, dan ontvang je het certificaat Wft Schade zakelijk. Met het certificaat Wft Schade zakelijk, het diploma Adviseur Schade particulier en het diploma Adviseur Basis, ontvang je automatisch het diploma Adviseur Schade zakelijk.

Lees

Alternatieve studievormen

Zelfstudie E-learning Online-college Klassikaal
Digitaal studieboek (pdf)
Online leeromgeving 'Mijn Lindenhaeghe'
Handige samenvatting, inclusief kennisquiz
Trainingsvideo 'Examenvaardigheden'
Trainingsvideo 'Succesvol examen doen'
Oefenexamen met leerzame feedback
Vakinhoudelijke trainingsvideo's
Studievragen stellen aan vakredactie
Klassikale training met professional trainers
€ 99 € 149 € 269 € 599
Bestellen Bestellen Bestellen Bestellen
Hier komt een bericht.
Een moment geduld a.u.b.

Product verwijderen

Weet u dit zeker?
Nee
Ja
Vanwege technisch onderhoud kunnen er op zaterdag 21 en zondag 22 januari geen examens worden geboekt op onze website. Onze excuses voor het ongemak.
Lindenhaeghe maakt gebruik van cookies voor onder meer Google Analytics en Remarketing doeleinden. Sluiten