Opleidingen met subsidie

Er zijn verschillende subsidiemogelijkheden om voordelig een opleiding of training te volgen.

Lees hier alles over de subsidie- en financieringsmogelijkheden

Header milenial man
Over Brabant Leert

Brabant Leert

Woon of werk je in Brabant? Dan biedt Brabant Leert jou mogelijkheden om geheel kosteloos een opleiding of training te volgen.

Op Brabant Leert vind je het volledige (digitale) scholingsaanbod, gericht op de Brabantse markt. Door de NL Leert Door-regeling is het gros van het aanbod volledig gratis te boeken. Zo helpt Brabant Leert jou naar een toekomstbestendige positie op de arbeidsmarkt.

Bekijk op de website Brabant Leert het aanbod van Lindenhaeghe en boek kosteloos een opleiding of training.


Ook Incompany mogelijk!

Wil je als organisatie een Incompany-training organiseren via deze subsidie? Dat is mogelijk. Alle bovenwettelijke trainingen van Lindenhaeghe komen in aanmerking voor een Incompany-training. Zo kun je als organisatie meerdere medewerkers tegelijkertijd trainen, zonder al te hoge kosten! Voor meer informatie of om een vrijblijvende afspraak te maken, kun je contact opnemen met de Incompany-afdeling via incompany@lindenhaeghe.nl.

Brabant Leert
Brabant Leert
Over de STAP-regeling

Het STAP-budget

Het STAP-budget (Stimulans Arbeidsmarkt Positie) biedt mogelijkheden om met behulp van een subsidie een scholingstraject te starten als je wilt doorontwikkelen in jouw carrière, wilt omscholen of je werkzoekend bent. De overheid stelt de subsidie beschikbaar om werkenden en werkzoekenden te ondersteunen in het versterken van de arbeidsmarktpositie. Een sterke arbeidsmarktpositie start immers met de juiste scholing!


Met het STAP-budget maak je vanaf 1 maart 2022 kans om €1.000,- gesubsidieerd te krijgen bij het starten van een scholingstraject. Er wordt door de overheid ongeveer 200 miljoen euro per jaar beschikbaar gesteld voor het STAP-budget. Hiermee worden ongeveer 200.000 verstrekkingen van €1.000,- toegekend, verdeeld over verschillende aanvraagtermijnen.

Meer weten over het STAP-budget? Lees hier meer!

STAP-budget
STAP-budget
Over de NL Leert Door-regeling

NL Leert Door

Met de NL Leert Door-regeling kunnen werknemers, werkzoekenden en zzp'ers (vanaf 18 jaar) kosteloos een training of opleiding volgen. Juist nu, ten tijde van de coronacrisis, is het belangrijk om te blijven ontwikkelen.

Binnen de NL Leert Door-regeling zijn er in totaal tussen de 50.000 en 80.000 gratis scholingstrajecten beschikbaar. Houd er rekening mee dat niet alle opleidingen en trainingen meedoen in deze regeling. Bekijk de NL Leert Door-website om het deelnemende aanbod te bekijken en te boeken. Het werkt volgens het principe ‘zolang de voorraad (lees: subsidie) strekt’ dus wees er op tijd bij. Want vol = vol.

#Nietshoudtmijtegen