#Stilstaan is geen optie

Onze branche is continu in ontwikkeling

Bekijk de Carrièrewijzer

Header stilstaan
#Stilstaanisgeenoptie

Markt in beweging

De financiële markt is volop in beweging en vervult een spilfunctie in onze huidige economie. Ontwikkelingen zoals digitalisering en internationalisering zijn van grote invloed.

Nieuwe inzichten

Nieuwe inzichten en technologieën bieden zowel kansen als uitdagingen en drukken een grote stempel op de toekomst van de branche. De noodzaak om door te ontwikkelen naar een steeds meer gepersonaliseerde dienstverlening is hoog. Functies verdwijnen, of vragen om andere skills en nieuwe functies rukken op.

Blijf in beweging
Onze branche is continu in ontwikkeling dus #stilstaanisgeenoptie en op deze pagina vind je verschillende tools die jou helpen in beweging te blijven. Zet bijvoorbeeld een stip op de horizon met onze Carrièrematchtest of laat je inspireren door onze Carrièrewijzer.

Of download een van onze interessante e-papers (zie blok hieronder) en gun jezelf een kijkje in een (nieuw) specialisme.

Tip!

Bekijk onze speciale 'Hoe word ik'-pagina's en ontdekt welke weg je kunt nemen naar jouw stip op de horizon.

Wist je dat....

Je tegenwoordig ook veel van onze opleidingen kunt (kosteloos) kunt volgen met het STAP-budget? Op onze speciale Studeren met STAP-pagina lees je hier alles over.

Er zijn vele mogelijkheden

Van verbreding tot verdieping, van kennis tot vaardigheden

Bekijk ons aanbod in e-papers. Deze geven informatie over het vakgebied en tips & tricks


Bekijk het aanbod Financiële opleidingen

Bekijk onze speciale 'Hoe word ik'-pagina's en ontdekt welke weg je kunt nemen naar jouw stip op de horizon.

Welke leerlijn is jouw Match?

Doe de Carrièrematchtest!

Sta jij op het punt om jezelf verder te ontwikkelen in de financiële sector? Speciaal voor jou hebben we de Carrièrematchtest ontwikkeld. Hierdoor krijg je een inzichtelijk beeld welke opleidingen en baanmogelijkheden voor jou het meest geschikt zijn. Zo kun jij verder groeien, want stilstaan is in de financiële sector geen optie!

> Start de Test

Header375x375 Manmetlaptop
4X ONLINE INPUT VOOR HET ADVIESGESPREK

Gratis Masterclass 'Omgaan met emotie in klantgesprekken'

We merken dat steeds meer bedrijven in de financiële sector te maken krijgen met klanten die onzeker of onrustig worden naarmate de coronacrisis voortduurt. In deze Masterclass, bestaande uit vier filmpjes, geven wij als opleider samen met onze communicatie-expert Astrid Dijk verschillende tips: Hoe ga jij om met de emoties van je klant tijdens de verschillende soorten gesprekken.

Bekijk hier de filmpjes

De winst van persoonlijke ontwikkeling

De baan van de toekomst

In de financiële branche gaat er de komende jaren veel veranderen. Uit het onderzoek ‘Baan van de Toekomst: de financiële sector in 2030’ blijkt dat de bijna de helft van de ondervraagden verwacht dat de functie die hij of zij momenteel bekleedt in 2030 niet meer bestaat. Veel standaard werk kan in de toekomst gedigitaliseerd worden. In de bankensector is deze ontwikkeling in de praktijk zelfs al zichtbaar.

Persoonlijke ontwikkeling is investeren in de toekomst, niet alles kan immers gedigitaliseerd worden. Lees hier het hele artikel

Nieuwe Leerlijn!