030 – 693 23 48

#Stilstaan is geen optie

Onze branche is continu in ontwikkeling

Bekijk de Carrièrewijzer

NB Voor optimaal gebruik van de tool bekijk je de Carrièrewijzer in een desktop-omgeving.

Header stilstaan
Waarom niet

#Stilstaanisgeenoptie

De financiële markt is volop in beweging en vervult een spilfunctie in onze huidige economie. Ontwikkelingen zoals digitalisering en internationalisering zijn van grote invloed. De niet-bancaire kredietverleningen aan zowel consumenten als bedrijven is sterk in opkomst en verzekeraars winnen terrein op de Nederlandse hypotheekmarkt. Nieuwe technologieën bieden zowel kansen als uitdagingen en drukken een grote stempel op de toekomst van de branche. De noodzaak om door te ontwikkelen naar een steeds meer gepersonaliseerde dienstverlening is hoog. Bepaalde functies verdwijnen, of vragen om andere skills en zelfs nieuwe functies rukken op.

Onze branche is continu in ontwikkeling dus ”stilstaan is geen optie”

Inspiratie voor je ontwikkeling

Download de Carrièrewijzer

Stilstaan is in de financiële sector geen optie! Wil jij je verder ontwikkelen, maar ben je er nog niet over uit wat jouw volgende stap gaat worden?

Download nu onze Carrièrewijzer en laat je inspireren.

NB

Voor optimaal gebruik van de tool bekijk je de Carrièrewijzer in een desktop-omgeving.

Carrierewijzer
Welke leerlijn is jouw Match?

Doe de Carrière Match Test!

Sta jij op het punt om jezelf verder te ontwikkelen in de financiële sector? Speciaal voor jou hebben we de Carrière Match Test ontwikkeld. Hierdoor krijg je een inzichtelijk beeld welke opleidingen en baanmogelijkheden voor jou het meest geschikt zijn. Zo kun jij verder groeien, want stilstaan is in de financiële sector geen optie!

> Start de Test

Carrieretest
Er zijn vele mogelijkheden

Van verbreding tot verdieping, van kennis tot vaardigheden

Bekijk het aanbod Financiële opleidingen

Bekijk het aanbod Persoonlijke ontwikkeling

Bekijk ons aanbod in e-papers. Deze geven informatie over het vakgebied en tips & tricks

4X ONLINE INPUT VOOR HET ADVIESGESPREK

Gratis Masterclass 'Omgaan met emotie in klantgesprekken'

We merken dat steeds meer bedrijven in de financiële sector te maken krijgen met klanten die onzeker of onrustig worden naarmate de coronacrisis voortduurt. In deze Masterclass, bestaande uit vier filmpjes, geven wij als opleider samen met onze communicatie-expert Astrid Dijk verschillende tips: Hoe ga jij om met de emoties van je klant tijdens de verschillende soorten gesprekken.

Bekijk hier de filmpjes

De winst van persoonlijke ontwikkeling

De baan van de toekomst

In de financiële branche gaat er de komende jaren veel veranderen. Uit het onderzoek ‘Baan van de Toekomst: de financiële sector in 2030’ blijkt dat de bijna de helft van de ondervraagden verwacht dat de functie die hij of zij momenteel bekleedt in 2030 niet meer bestaat. Veel standaard werk kan in de toekomst gedigitaliseerd worden. In de bankensector is deze ontwikkeling in de praktijk zelfs al zichtbaar.

Persoonlijke ontwikkeling is investeren in de toekomst, niet alles kan immers gedigitaliseerd worden. Lees hier het hele artikel

Header stillstaan 2