NLP in Marketing & Sales

In één dag leer en ervaar je hoe jij en je gesprekspartners echt met elkaar in contact/verbinding komen

Boek direct

Header man stoel hip
Customer Talk

NLP in Marketing & Sales

Psycholoog (en econoom) Daniel Kahneman heeft in zijn onderzoek bewezen dat we 95% van de dag onbewust beslissingen maken op basis van onze intuïtie, vooral gebaseerd op eerdere ervaringen, logica en 'wat goed voelt'.

Dit zijn factoren waar jij als marketeer/communicatie- en salesspecialist op in kunt spelen. En zo gedachten en uiteindelijk ook de keuzes van jouw doelgroep kunt beïnvloeden. Tijdens deze training leer je alle ins en outs hoe dit werkt en jij dit kan toepassen.

  • Met NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) kun jij je nog meer inleven in je doelgroep/klant
  • Door het inzetten en combineren van diverse NLP modellen en technieken bereik jij een (h)echte verbinding met je doelgroep/gesprekspartner
  • Met het inzetten van de juiste ‘taal’ en structuren bereik je makkelijker het onderbewuste van je doelgroep/klant


Waarom zou jij voor deze training kiezen?
Na de training ‘NLP in Marketing & Sales’ weet jij je communicatie zo op je gesprekspartners af te stemmen dat deze eerder 'open' staan om jouw boodschap te ontvangen en als 'waar' te ervaren, ook onbewust. Waarbij ze aansluitend in de actiemodus komen. Dit kan zijn: informatie opvragen, of delen met je, en ook tot 'kopen' over gaan of anders.


In één dag leer en ervaar je:
Hoe jij en je gesprekspartners echt met elkaar in contact/verbinding komen.. Je leert hoe zij communicatie tot zich nemen en luisteren. Je begrijpt hoe de kracht van communicatie, zowel verbaal als non-verbaal, werkt en kan dit op de juiste manier inzetten, afgestemd op jouw gesprekspartner. Dan zullen zij ook meer ‘open’ staan voor wat jij te melden hebt.


Dit zijn de onderwerpen die tijdens de training ‘NLP in Marketing & Sales’ aan bod komen:

  • Wat is NLP
  • Hoe werkt communicatie volgens NLP
  • De 4 pijlers van NLP in Marketing & Sales
  • Welke NLP technieken zijn er en wat leveren ze op
  • Het inzetten van (NLP) taalpatronen en structuren
  • In 8 stappen naar een succesvolle aanpak met NLP


Voor wie is de training
De training ‘NLP in Marketing & Sales ’ is bestemd voor eenieder die in zijn of haar bedrijf, publieke organisatie of instelling te maken heeft met klantcontact.
De training is bedoeld voor elke marketeer en salesprofessional die nieuwsgierig is naar hoe je met NLP op een (positieve) manier klantgericht in verbinding met je doelgroep/klant komt en zijn of haar keuze en koopstrategie kan sturen.

> Klik hier om direct te boeken