030 – 693 23 48

Service en contact

Heeft u een vraag of een opmerking? We helpen u graag!

Coronanieuws
Wat is het beleid van Lindenhaeghe rond Corona?

Als opleider nemen wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid naar cursisten, klanten en medewerkers in een gezamenlijke missie om verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Daarom hebben wij alle ingeplande klassikale opleidingen en trainingen tot 1 juni omgezet naar Virtual Classrooms. Je hoeft hierover geen contact met ons op te nemen, je krijgt automatisch bericht van ons.

Je kunt inmiddels wel weer examen doen, je kunt dit zelf inplannen via onze website. Is een eerder examen niet doorgegaan, dan is het inplannen van een nieuw examen uiteraard kosteloos. Je kiest dan voor betaalwijze factuur en vermeldt in het opmerkingen veld dat het een herplanning betreft.

Wil je ons bellen? Dat kan. Wij zijn telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren. Wel kan het voorkomen dat we minder goed bereikbaar zijn. Je kunt daarom het beste een e-mail sturen.

Vragen?

Wil je meer weten over het virus? Kijk dan op de website van het RIVM. Daar vind je actuele, betrouwbare informatie en antwoord op veelgestelde vragen.