Service en contact
Kun je het antwoord op jouw vraag niet vinden? Wij helpen je graag verder. Je kunt ons mailen of bellen.
Service en contact

Hoe kan ik mijn NLLD-opleiding verzetten of annuleren?

E-learning
Een geboekte E-learning kun je niet annuleren of verzetten. Deze dien je af te ronden binnen drie maanden na de besteldatum.

Klassikale training
Tot uiterlijk 30 dagen voor de start van de training kun je je kosteloos afmelden door te mailen naar support@lindenhaeghe.nl. Wil je de training liever verplaatsen? Dan kun je dit tot 2 weken voor aanvang van de training doorgeven en dan proberen we samen met je naar een nieuw startmoment te kijken.

Als er niet verplaatst kan worden, omdat er geen nieuwe NLLD training is, neem dan contact op. Dan kunnen we samen kijken naar een oplossing. Het kan zijn dat er nieuw aanbod gepland wordt of dat er een andere training geboden kan worden.

Algemene voorwaarden
Verder gelden bij verzetten of annuleren onze reguliere algemene voorwaarden. Dat betekent dat hier kosten aan verbonden kunnen zijn. Het gaat hierbij om een percentage van de oorspronkelijke prijs van de training.

Hieronder staat een overzicht van de kosten om een opleiding te verplaatsen of te annuleren.

Opleiding verplaatsen Opleiding annuleren
Tot 30 dagen voor startdatumKosteloosKosteloos
Vanaf 30 dagen tot 14 dagen voor de startdatumKosteloos10%
Vanaf 14 dagen tot 7 dagen voor de startdatum€ 2020%
Vanaf 7 dagen voor de startdatum€ 4040%
Op de startdatum zelf of na startdatum (tussentijds)€ 8050%Wil jij verplaatsen of annuleren korter 30 dagen voor de start? Stuur een mail naar support@lindenhaeghe.nl en vermeld dat je akkoord gaat met de kosten.

Bekijk de volledige aanvullende voorwaarden voor de NL Leert Door-regeling.