Service en contact
Kun je het antwoord op jouw vraag niet vinden? Wij helpen je graag verder. Je kunt mailen naar support@lindenhaeghe.nl of bellen naar 030 – 693 23 48 (tussen 9u-17u). Heb je vragen over de fusie? Kijk op fusie.lindenhaeghe.nl.
Service en contact

Is NL Leert Door een goed alternatief voor STAP ?

Wanneer jouw gewenste opleiding of training ook boekbaar is via de NL Leert Door-regeling, is de NL Leert Door-regeling een goed alternatief. Het grote voordeel van NL Leert Door is dat het subsidiebedrag niet enkel tot €1000,- reikt, maar het volledige opleidingsbedrag gesubsidieerd wordt. Daarnaast kun je jouw opleiding vrijwel direct starten, hoef je niet in een digitale wachtrij te staan en ronden wij de subsidieaanvraag voor jou af. Wat dat betreft, is de NL Leert Door-subsidieregeling dus een heel goed alternatief.

Wordt de opleiding die jij graag wilt volgen niet aangeboden via de NL Leert Door-regeling? Dan is deze regeling helaas ook geen geschikt alternatief. Wél kun je er uiteraard voor kiezen om de opleiding of training dan via de reguliere wijze (zonder subsidie) te boeken.

Het actuele opleidingsaanbod van NL Leert Door vind je op onze website.

Veelgestelde vragen: STAP-regeling
Terug naar service en contact