Service en contact
Kun je het antwoord op jouw vraag niet vinden? Wij helpen je graag verder. Je kunt mailen naar support@lindenhaeghe.nl of bellen naar 030 – 693 23 48 (tussen 9u-17u). Heb je vragen over de fusie? Kijk op fusie.lindenhaeghe.nl.
Service en contact

Hoe krijg ik mijn Permanent Actueel Status op 100%?

Om jouw PA-status op 100% te krijgen - zodat wij het PA-certificaat voor je kunnen klaarzetten - zijn de volgende stappen nodig:

  • Bekijk alle Kennis Updates die voor je klaarstaan in de online omgeving
  • Maak alle Kennis Quizzen die voor je klaarstaan in de online omgeving
  • Bekijk alle Kennis & Praktijkbijeenkomsten die voor je klaarstaan (deze worden november/december klaargezet) in de online omgeving


- Je komt bij de K&P-bijeenkomsten via de button 'Meer bijeenkomsten', deze vind je rechtsonder in het rode vlak onder de rij ‘Kennis & Praktijkbijeenkomst’
- Zorg dat je de video’s helemaal bekijkt en vergeet niet op bijwerken te klikken (zie ook 'Let op! Videobeveiliging').

Let op! Videobeveiliging
We komen allemaal wel eens in tijdnood. En dan lijkt het aantrekkelijk een (verplichte) video ‘versneld’ te kijken. Helaas meet onze tool jouw voorgang niet als de video doorgespoeld wordt. Wil jij jouw ‘voortgang’ op 100% hebben en in aanmerking komen voor een certificaat, neem dan de tijd om de video volledig (en zonder doorspoelen) te bekijken.

  • Pauzeer de video niet tussentijds en spoel ook niet terug, dan wordt de voortgang namelijk niet goed gemeten.
  • Vergeet na afloop niet op ‘bijwerken’ te klikken.


Komt jouw voortgang nu nog steeds niet op 100%, stuur dan een e-mail naar onze afdeling Opleidingsmanagement

Voormalig Akkermans-abonnement?
Jouw certificaat van Akkermans + jouw certificaat van Lindenhaeghe vormen samen 100% PA. Kijk hier voor meer informatie.